Sağlıklı Yaşam Gurmeleri

Akilli durmadim parka gittim yine sabah:KK45: Bisiklet surmedim ama bu sefer. Hafif tempoda yurudum. 7-8 bin adim civari atmisim. Bu hafta da agirdan alayim da sonra 20 binlik gunluk hedefimi tamamlarim insallah 🌺

Sahi nasıl oldun?
Okuyordum ama yazamıyordum, soramadım ne oldu diye

E birazcıkk 😂
MaşaAllahın var senin, nazar etmeyelim de çok iyi gidiyorsun..
5leri görmenin düşüncesi bile çok güzel, her ne kadar duraksamalar olsa da bu halime bile çok şükür, bir zamanlar 6ları görme umuduyla yaşıyordum, tostombalak birşeydim :confused: şimdi 5lere az kaldı, 55 olmadan bana rahat yok zaten 🙃
Koruma işi çok zor olucak gibi ama 🙄
55 az bana. 58 gorsem yeter cok zayif sevmiyorum. Korumayi denedin mi daha once?

Ben 10 bin adim altina dusmezsem kilo almiyorum. Saglam da yiyorum yani. Aksam oglan uyuduktan sonra cerez&tatli:KK45:Emzirme sureci bittikten sonra dikkat etmem lazim.

Iyi pazarlar kizlar.

Dun cis, bugun cissss...
Menu paylasmayayim 2 gun 😉

Dun 6 bin adim,
Bugun yarim saat salonda calistim, on bin adim yapicam ama.
Reglim gelmis, cok zorlamayayim dedim o sebeple.

Sıpaları bowlinge götürüyorum birazdan, aksama gelirim ✌️

Günaydın kızlar.😍
Bu sabah rahatımı bozdum ve tartıldım, 62.75 kg olmuşum.
Temiz beslenme ve olabildiğince spor süreci, bir yılını doldurdu.
Başlangıç: 96,1. kg idi.
Fark: 33.35 kg.

Sağlık ve huzurla inşallah 50'li rakamları da görürüm.
Darısı isteyen, emek sarf eden herkese olsun...🥰
hey masaallah ablacim.Tebrik ederim azmini.Saglikli uzun bir omur diliyorum

Bu videoyu üst üste 2 kez yaptığım dönemde, akşamına da 1 saat tempolu yuruyusle muhteşem kilolar vermiştim. Karın kaslarım belirginlesmisti, yapabildiğince yap canım. 👍
Teşekkür ederim bende ilk defa yaptım ama üst üste aklıma gelmedi .iyi fikir deneyeceğim kısa zamanda ❤️

Günaydın kızlar bugünlerde çok fazla giremiyorum çünkü mutfaktaki dolapları düzenliyorum elime telefonu aldığım falan yok. Sağlıklı şeyler yiyip bol spor yapın kilo verin inşallah hade bakem💃🏻💃🏻

Eklentiler

• 189B1394-0B1C-4FC4-ADCC-0D1DB4A394A8.jpeg
    189B1394-0B1C-4FC4-ADCC-0D1DB4A394A8.jpeg
    207,1 KB · Görüntüleme: 33