- 1 Ağustos 2021
- 364
- 1.142
- 30
Benim kayınvalidem 50 yaşında , kendine nine dedirtiyordu , hoşuna gidiyordu.Annem 70 yaşına yaklaştı , nine lafını duyunca çok bozuldu ,benim nerem nine anneanneyim ben diyorBen nine olmayı seve seve kabul ettim, torun kabul etmiyor. Böyle nine olmaz, nine falan değilsin diyor. Nineyim de nineyim! Hepiniz diyebilirsiniz...
Hoşgeldiniz , umarım sağlıkla , en yakın zamanda hedefinize ulaşırsınızgünaydın cnm hoşbulduk
en son tartıldım da 67-68 kg arasıydım şuan regl oldumi için tartılmadım çok şişim çünkü
zten normalde 2 öğün 1 ara besleniyorum birara omad yaptım ama enerjım düştü günlük 1 ile 1,5 saat yürüyorum
hafta 2 veya 3 gün 30-40 dk plates yapıyorum ama nedense kılo veremiyorum çünkü resmen takıntı oldu bu hafta biraz
kendimi serbest bıraktım b,r yerden başlamam lazım hedefim 58 kg olmak boyum 1,65 yaş 41
Çok geçmiş olsun.Hastalık deyince içim acıyor artık.Hrle çocuğun ateşlenmesi , o zavallı hsli , anne için çok zorGünaydınn..
Yine uykusuz gecenin ardından ayaktayım..
Hiçbirşeyi yokken gece aniden ateşi çıktı oğlumun, sabaha karşı uyuduk yine..
Hoşgeldiniz , umarım sağlıkla , en yakın zamanda hedefinize ulaşırsınız
Omad nedir?Burda çok duyuyorum , sormaya fırsatım olmadı.
Daha günaymadı
Ne omad ne de iki öğün beslenme benlik değil. Yapamam sanırım, enerjim düşer. Ben klasik üç öğün ve iki ara öğün yapıyorum. 9-10 ay gibi bir sürede 32 kg gibi verdim, şu an ideal kilo araligindayim. Bir kaç kg daha verip 50'li rakamları göresim var.
Kendimi sürekli takipten sıkıldım, ruhumu ve bedenimi dinleyerek devam edecegim. Yani sağlıklı ve dengeli beslenip geçeceğim, sağlığım elverdikce sporumu yapıp geçeceğim.Biraz da böyle olsun bakalım...
Benim de boy: 1.63
Kilo:63.4
Sanırım buraların tek ninesi benim.
ben bu resimde incecik bir kadın silüeti görüyorumDaha günaymadı
o uyurken sende uyu sedumSelam kızlar
Gece ateşlendi benimki maalesef ateş nöbeti tuttuk basinda uyku falan hak getire sabaha karşı rahatladı öyle uyudu
10 gibi kalktım kahvaltı yaptık birlikte sonra acilmak için cardio yaptım ama pilim bitti
geçmiş olsun cnm
teşekkür ederimm
Çok geçmiş olsun.Hastalık deyince içim acıyor artık.Hrle çocuğun ateşlenmesi , o zavallı hsli , anne için çok zorhemencecik atlatır inşaallah
Selam kızlar
Gece ateşlendi benimki maalesef ateş nöbeti tuttuk basinda uyku falan hak getire sabaha karşı rahatladı öyle uyudu
10 gibi kalktım kahvaltı yaptık birlikte sonra acilmak için cardio yaptım ama pilim bitti
Size de geçmiş olsun. Bebeler enerji bırakmıyor resmen. İyilessin diye yemek oyun ne varsa yapıyorumSağol canım..
İnşaAllah canım, çok sağol..
Selam canım, geçmiş olsun..
Bizde de durum aynı maalesef
Size de geçmiş olsun. Bebeler enerji bırakmıyor resmen. İyilessin diye yemek oyun ne varsa yapıyorum
Bana hasta olmaya zaman kalmıyor kigecmis olsun, aynen sen de firsat buldukca dinlen, sen sakin hasta olma
Bana hasta olmaya zaman kalmıyor kiherif bugün başladı benim bogazim acıyor kesin bir iki güne ateşim çıkar demeye