- 29 Nisan 2013
- 21.994
- 115.996
Size de geçmiş olsun. Bebeler enerji bırakmıyor resmen. İyilessin diye yemek oyun ne varsa yapıyorum
Sağol canım..
Aynen ya, öğlen olmadan bitmiştim ben de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Size de geçmiş olsun. Bebeler enerji bırakmıyor resmen. İyilessin diye yemek oyun ne varsa yapıyorum
Off geçmiş olsunSelam kızlar..
Yeni oturuyorum daha, bir inip bir çıkıyor ateşi, dinlenmeye fırsat vermedi, şu an istediğim biraz yemek biraz uyku
4. Gün bugün normal uyandım çok şükürGecmis olsun kacinci gun oldu asiyi 4 .gunde misin yanlis hatirlamiyorsan
Ben doğru düzgün uyuyamadımYaa bende de felaket baş ağrısı olmuştu , resmen uykumda hissedip kıvranmıştım
Yapalım bebegım at bana lıste vallaha uyarım
Harika gorunuyor. Hayirli iftarlarİftara bunu yapcam
6 saat varHarika gorunuyor. Hayirli iftarlar
Afiyet şifa olsun.Güne yine yağ yakan kahve ile başladım
13:00 itibariyle k.mercimek çorbası ve fırında kaşarlı karnabahar yedim
Akşam semizotunu yapmam şart, ayıkladım duruyor 2 gündür dolapta
Sonra yine yürüyüş ve biraz spor parkında çalışırım
Ertesi gün içinde kuru fasulye ıslatırım akşamdan bütün yaz yemedik özledik
Selam yavru. Öldüm bittim yawSelam bebek
Dün bizim çocuklara Hindistan cevizi sütü ile pilav yaptım, yani su yerine şekersiz az yağlı Hindistan cevizi sütü koyuyorsunuz tek fark o biraz da miktarını az koyuyorsunuz, inanılmaz beğendiler bugün yine istiyorlar. Bence mutlaka deneyin çok hafif ve güzel olmuştu. Yalnız şekerleri satılıyor dikkat edin şekerli almayın bir de çok yağlı olanlar var krem gibi onlardan da olmayacak.Afiyet şifa olsun.
Yağ yakan kahve, hani şu tarçınlı ve hindistan cevizi yağlı olan kahve mi?
Hindistan cevizi sütü ne aldım, ne de içtim.Dün bizim çocuklara Hindistan cevizi sütü ile pilav yaptım, yani su yerine şekersiz az yağlı Hindistan cevizi sütü koyuyorsunuz tek fark o biraz da miktarını az koyuyorsunuz, inanılmaz beğendiler bugün yine istiyorlar. Bence mutlaka deneyin çok hafif ve güzel olmuştu. Yalnız şekerleri satılıyor dikkat edin şekerli almayın bir de çok yağlı olanlar var krem gibi onlardan da olmayacak.
Bendekinin değerleri böyle. Bir bardakta 45 kalori var zaten bir bardak ile yaptım 5 kişilik pilava yetti. Kişi başı 10 kalori bile değil pirinç olarakta esmer pirinç kullandım.
İçmeyi ben de sevmiyorum bazen latte yaparken kullanıyorum kalorisi düşük olduğu için. İnek sütünün dörtte biri kadar kalorisi. Pilavda da ilk kez kullandım.Hindistan cevizi sütü ne aldım, ne de içtim.
Pilavı güzeldir herhalde, ellerine sağlık. Şifa olsun çocuklara...