Sağlıklı Yaşam Gurmeleri

Oy kiyamam. Bizde de var oyle biri. Sabah sesi kisik, burnu akiyor uyaniyor. 2aydir Boyle. Gece surekli ustune ortmeye kalkmakdan uyku uyumadim duzgun.
Pijama bizim tek caremiz. Ama herzaman da giymiyor
Battaniyeyi çivilicem dn sonunda yanlardan o olacak
Gecmis olsun su ustlerini ortme isinin bir cozumu olsa keske
Ben aslında çözüm bulmuştum kışın yorgan gibi tog degeri 2.8 olan tulumlardan alıyorum ama daha havalar o kadar soguk olmadı diye almadım bu sene. Onlarla hiç üşümüyor. Şimdi araştırıyorum yine bulursam alicam hemen

İyi akşamlar kızlar
10:00 Yağ yakan kahve

14:00
Fırında 3 köfte 3 dilim patates
3 yk makarna
Az yeşil salata

Duble kahve
1 lt dukan birası

20:00 Çocukların planı vardı eşimde dışarıda yiyelim diyince semizotu yalan oldu. Tabaktakileri yedim. (kabak ve havuç tarator, yoğurtlu semizotu, ciğer) salata

1 saat normal tempo yürüyüş
7.000 adım
A Arrietty_ sedulu

Son düzenleme:
Kaç kalorilik bu liste?
Açlık hissettikce yudum yudum su iç, işe yarıyor...
Hiç sormadım kalorisini abla ama harfiyen uyuyorum dediklerine. Nasıl oldunuz bu arada iyisinizdir inşallah?

Regl günüm bugün dünyayı yesem de doymam asla bende hep böyle oluyor yiyip yiyip aç hissediyorum hormoncuklarım yüzünden.

Yok gibi, bizimki battaniye seviyor, yani uyanıkken battaniye ver, üzerime ört falan der ama uyudu mu 5 dakika örtülü kalmaz üstü

Oglan onceden ortunurdu ama simdi surekli tekmeliyor ,kiz desen asla ortunmedi ayagina degdigi anda kalkip agliyor hadi yazin biraktim ama simdi cok spguk kaloriferlerde henuz açılmıyor bugun burnu akmaya baslamis bile

evet tulumlar harika ama daha tulum havasida yok gecen kis.sonu denk gelince alip yedeklemistim ,saat basi kontrole uyaniyorum simdilik

Bugünkü menüm;
sabah resmini paylaşmıştım bir kase bol meyveli yulaf yedim bir de ıspanaklı sebze karışımı üzerine yumurta yedim
öğlen küçük bir kase yoğurtlu makarna yedim
akşamda iki kaşık Hindistan cevizi sütüyle pilav yanında et yedim
2 litre su içtim
spor resmimi daha sonra koyarım.
Bu arada çok kötü migrenim tuttu, aşının yan etkisiymiş
bendeki şans, aşının bütün yan etkilerini yaşadım

Normalde bu saatlerde uyuyor oluyorum. Benim bebik ateşi çıkmış. Uyudu şükür ilaç verdim. 15 Eylül menüm
Sabah 7 gibi 6 adet çiğ fındık

10 gibi kahvaltı,
Bir Dilem ekmek, iki yeşil biber, 3 zeytin, bir lokmalik tereyağı ekmekle, 3 YK melemen ,
Öğle
12, 3 yk kabak yemeği
Öğle sonrası

2 gibi 3 tane taze ceviz

4 buçuk gibi akşam yemwgim
2 patlıcan dolması iki biber ve bir bardak ayran
Akşam 8 gibi bir dilim kavun
Suyum 2 litr civari

Gecmis olsun. Asi olmasan dert,olsanda dert resmen

Cok gecmis olsun
Kuru meyve yerine ceviz ve findik daha iyi olmus