Cok teşekkür ederimCok gecmis olsun
Kuru meyve yerine ceviz ve findik daha iyi olmus
GünaydınGunaydin citirlar
Neden tek ogun yaptin, istahsizlik mi?
Bugünkü menüm;
sabah resmini paylaşmıştım bir kase bol meyveli yulaf yedim bir de ıspanaklı sebze karışımı üzerine yumurta yedim
öğlen küçük bir kase yoğurtlu makarna yedim
akşamda iki kaşık Hindistan cevizi sütüyle pilav yanında et yedim
2 litre su içtim
spor resmimi daha sonra koyarım.
Bu arada çok kötü migrenim tuttu, aşının yan etkisiymiş
bendeki şans, aşının bütün yan etkilerini yaşadım
Hafif şikayetlerle atlattık sayılır.Hiç sormadım kalorisini abla ama harfiyen uyuyorum dediklerine. Nasıl oldunuz bu arada iyisinizdir inşallah?
Regl günüm bugün dünyayı yesem de doymam asla bende hep böyle oluyor yiyip yiyip aç hissediyorum hormoncuklarım yüzünden.
Yapalım bebegım at bana lıste vallaha uyarımGel kız birlikte yapalım diyeti
Ne omad ne de iki öğün beslenme benlik değil. Yapamam sanırım, enerjim düşer. Ben klasik üç öğün ve iki ara öğün yapıyorum. 9-10 ay gibi bir sürede 32 kg gibi verdim, şu an ideal kilo araligindayim. Bir kaç kg daha verip 50'li rakamları göresim var.günaydın cnm hoşbulduk
en son tartıldım da 67-68 kg arasıydım şuan regl oldumi için tartılmadım çok şişim çünkü
zten normalde 2 öğün 1 ara besleniyorum birara omad yaptım ama enerjım düştü günlük 1 ile 1,5 saat yürüyorum
hafta 2 veya 3 gün 30-40 dk plates yapıyorum ama nedense kılo veremiyorum çünkü resmen takıntı oldu bu hafta biraz
kendimi serbest bıraktım b,r yerden başlamam lazım hedefim 58 kg olmak boyum 1,65 yaş 41
Ne omad ne de iki öğün beslenme benlik değil. Yapamam sanırım, enerjim düşer. Ben klasik üç öğün ve iki ara öğün yapıyorum. 9-10 ay gibi bir sürede 32 kg gibi verdim, şu an ideal kilo araligindayim. Bir kaç kg daha verip 50'li rakamları göresim var.
Kendimi sürekli takipten sıkıldım, ruhumu ve bedenimi dinleyerek devam edecegim. Yani sağlıklı ve dengeli beslenip geçeceğim, sağlığım elverdikce sporumu yapıp geçeceğim.Biraz da böyle olsun bakalım...
Benim de boy: 1.63
Kilo:63.4
Sanırım buraların tek ninesi benim.
Valla bizde çocuğunun çocuğu her şekilde kadını nine, erkeği dede yapıyor gülüm.ne meraklisin nine olmaya,
bence genclerin eline su dokersin her turlu
Valla bizde çocuğunun çocuğu her şekilde kadını nine, erkeği dede yapıyor gülüm.Yapacağını yaptı kuzucugum.
Ben nine olmayı seve seve kabul ettim, torun kabul etmiyor. Böyle nine olmaz, nine falan değilsin diyor. Nineyim de nineyim! Hepiniz diyebilirsiniz...bizde nine babaannenin/ananenin annesine denir, ama bir kez dendi mi herkes o kisiye nine demeye baslar
Yaa bende de felaket baş ağrısı olmuştu , resmen uykumda hissedip kıvranmıştımBugünkü menüm;
sabah resmini paylaşmıştım bir kase bol meyveli yulaf yedim bir de ıspanaklı sebze karışımı üzerine yumurta yedim
öğlen küçük bir kase yoğurtlu makarna yedim
akşamda iki kaşık Hindistan cevizi sütüyle pilav yanında et yedim
2 litre su içtim
spor resmimi daha sonra koyarım.
Bu arada çok kötü migrenim tuttu, aşının yan etkisiymiş
bendeki şans, aşının bütün yan etkilerini yaşadım
GünaydıınGunaydin citirlar