Sağlıklı Yaşam Gurmeleri

F frenzy80 aramıza hoşgeldin canım. Sağlıkla kilolarından kurtulursun inşallah. Hedefin ve yöntemin ne?

günaydın cnm hoşbulduk

en son tartıldım da 67-68 kg arasıydım şuan regl oldumi için tartılmadım çok şişim çünkü

zten normalde 2 öğün 1 ara besleniyorum birara omad yaptım ama enerjım düştü günlük 1 ile 1,5 saat yürüyorum

hafta 2 veya 3 gün 30-40 dk plates yapıyorum ama nedense kılo veremiyorum çünkü resmen takıntı oldu bu hafta biraz

kendimi serbest bıraktım b,r yerden başlamam lazım hedefim 58 kg olmak boyum 1,65 yaş 41

Gecmis olsun kacinci gun oldu asiyi 4 .gunde misin yanlis hatirlamiyorsan

Hafif şikayetlerle atlattık sayılır.
İradeni, azmini tebrik ederim kuzum. Diyetisyene gitmekle çok akıllıca bir iş yaptın. Bir ara ben de gidip vücut analizi yaptırmak istiyorum. Kalan bir kaç kiloyu vermek ve sonrasında korumak için de bir yol haritası çıkarırız belki...Ama bildiğin üşeniyorum. Üstelik hiç üşengeç bir insan da değilim. Nedense Dr işleri coook zor geliyor.

Ne omad ne de iki öğün beslenme benlik değil. Yapamam sanırım, enerjim düşer. Ben klasik üç öğün ve iki ara öğün yapıyorum. 9-10 ay gibi bir sürede 32 kg gibi verdim, şu an ideal kilo araligindayim. Bir kaç kg daha verip 50'li rakamları göresim var.
Kendimi sürekli takipten sıkıldım, ruhumu ve bedenimi dinleyerek devam edecegim. Yani sağlıklı ve dengeli beslenip geçeceğim, sağlığım elverdikce sporumu yapıp geçeceğim.Biraz da böyle olsun bakalım...
Benim de boy: 1.63
Kilo:63.4
Sanırım buraların tek ninesi benim.

ne meraklisin nine olmaya,
bence genclerin eline su dokersin her turlu

Yaa bende de felaket baş ağrısı olmuştu , resmen uykumda hissedip kıvranmıştım