- 22 Mart 2019
- 1.412
- 5.253
Tesekkur ederimKolojeni tavsiye ederim, düzenli kullanımda çok faydasını gördüm.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tesekkur ederimKolojeni tavsiye ederim, düzenli kullanımda çok faydasını gördüm.
Gecmis olsun su ustlerini ortme isinin bir cozumu olsa keske
Ben sadece karin kismini ortuyorum. Ayaklar acik oldugu muddetce battaniye ile savasmiyorYok gibi, bizimki battaniye seviyor, yani uyanıkken battaniye ver, üzerime ört falan der ama uyudu mu 5 dakika örtülü kalmaz üstü
Neden tek ogun yaptin, istahsizlik mi?İyi akşamlar..
Menüm..
16.00 - 17.00
Bol otlu omlet
1 büyük kase salata
5-6 küp et kavurma
1 dilim ekmek
1 muz
Su 2 lt
Battaniyeyi çivilicem dn sonunda yanlardan o olacakOy kiyamam. Bizde de var oyle biri. Sabah sesi kisik, burnu akiyor uyaniyor. 2aydir Boyle. Gece surekli ustune ortmeye kalkmakdan uyku uyumadim duzgun.
Pijama bizim tek caremiz. Ama herzaman da giymiyor
Ben aslında çözüm bulmuştum kışın yorgan gibi tog degeri 2.8 olan tulumlardan alıyorum ama daha havalar o kadar soguk olmadı diye almadım bu sene. Onlarla hiç üşümüyor. Şimdi araştırıyorum yine bulursam alicam hemenGecmis olsun su ustlerini ortme isinin bir cozumu olsa keske
Hiç sormadım kalorisini abla ama harfiyen uyuyorum dediklerine. Nasıl oldunuz bu arada iyisinizdir inşallah?Kaç kalorilik bu liste?
Açlık hissettikce yudum yudum su iç, işe yarıyor...
Yok gibi, bizimki battaniye seviyor, yani uyanıkken battaniye ver, üzerime ört falan der ama uyudu mu 5 dakika örtülü kalmaz üstü
Battaniyeyi çivilicem dn sonunda yanlardan o olacak
Ben aslında çözüm bulmuştum kışın yorgan gibi tog degeri 2.8 olan tulumlardan alıyorum ama daha havalar o kadar soguk olmadı diye almadım bu sene. Onlarla hiç üşümüyor. Şimdi araştırıyorum yine bulursam alicam hemen
Canm çok teşekkür ederim
Harikasın canmSahurda yine meyveli yulaf ve ıspanaklı yumurta yemeyi düşünüyorum. İftar menümü de yarın yazarım artık
Gecmis olsun. Asi olmasan dert,olsanda dert resmenBugünkü menüm;
sabah resmini paylaşmıştım bir kase bol meyveli yulaf yedim bir de ıspanaklı sebze karışımı üzerine yumurta yedim
öğlen küçük bir kase yoğurtlu makarna yedim
akşamda iki kaşık Hindistan cevizi sütüyle pilav yanında et yedim
2 litre su içtim
spor resmimi daha sonra koyarım.
Bu arada çok kötü migrenim tuttu, aşının yan etkisiymiş
bendeki şans, aşının bütün yan etkilerini yaşadım
Cok gecmis olsunNormalde bu saatlerde uyuyor oluyorum. Benim bebik ateşi çıkmış. Uyudu şükür ilaç verdim. 15 Eylül menüm
Sabah 7 gibi 6 adet çiğ fındık
10 gibi kahvaltı,
Bir Dilem ekmek, iki yeşil biber, 3 zeytin, bir lokmalik tereyağı ekmekle, 3 YK melemen ,
Öğle
12, 3 yk kabak yemeği
Öğle sonrası
2 gibi 3 tane taze ceviz
4 buçuk gibi akşam yemwgim
2 patlıcan dolması iki biber ve bir bardak ayran
Akşam 8 gibi bir dilim kavun
Suyum 2 litr civari