Gece hiç üzerini örttürmüyor. Geçen gece biraz serindi ben onun üstünü kapattıkça açtı. Şortla yatmıştı. Sabaha bacakları usumus zaten hapşırdı gün boyu şifayı kaptı.3 yas Alti cok sIk hastalaniyor. Hasta olma zaten.
Makarna cok guzel gorunduKiz sen cok disiplinli ve dirayetlisin.
Nasil oldu o öyle? Sasirttin beni
Geçmiş olsun canım. Öyle böyle büyüyorlar, canları sağ olsun...Gece hiç üzerini örttürmüyor. Geçen gece biraz serindi ben onun üstünü kapattıkça açtı. Şortla yatmıştı. Sabaha bacakları usumus zaten hapşırdı gün boyu şifayı kaptı.
Oy kiyamam. Bizde de var oyle biri. Sabah sesi kisik, burnu akiyor uyaniyor. 2aydir Boyle. Gece surekli ustune ortmeye kalkmakdan uyku uyumadim duzgun.Gece hiç üzerini örttürmüyor. Geçen gece biraz serindi ben onun üstünü kapattıkça açtı. Şortla yatmıştı. Sabaha bacakları usumus zaten hapşırdı gün boyu şifayı kaptı.
Kaç kalorilik bu liste?Menü yazmaca
Sabah 2 dilim peynir 6 yeşil zeytin 1 haşlanmış yumurta domates salatalık kapya 1 dilim ekmek
Ara yeşil çay
Öğle 4 yk nohutla salata 4 yk yoğurt
Ara 1 ceviz 10 badem
Akşam salata 8 yk kabak ekmek 4 yk yoğurt
Ara 1 muz 2 yk yoğurt
Su 3.5 lt
Spor 4k adım
Kontroldwn cıkmısım ben atsam ne olacakGunaydin kizlar
Kontrol tartilarini unutmayin. Cuma kilonuzuda ben hatirlatayim
@Lori 98.4
BLU3 63.9
@Lusi 58.4
tavsannesi 56.4
Dahlia_ 63.7
@Lady Tenar 55.6
@tomrs 72.6
@deanvillage 69.7
@_Vera_ 66.8
@gogo2405 71.8
@LadyMiami 53.6
esmeriiim 56.8
@cromozom 90.8
@H3RA_ 59.8
@Birmeleksinsen 66.6
@mutlumayis 74.4
Gece hiç üzerini örttürmüyor. Geçen gece biraz serindi ben onun üstünü kapattıkça açtı. Şortla yatmıştı. Sabaha bacakları usumus zaten hapşırdı gün boyu şifayı kaptı.
Gel kız birlikte yapalım diyeti@_Vera_ dıyetıayene mı basladın haeıkaa cok sevındım eksinde cok muhteşemsenın menulerı mı takıp etsem ben
Nasil oldu, tedavi aliyor muydu?Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 salatalık ve domates
30 gr çeçil peyniri
1 dilim ekmek 1 tk ev yapımı çilek reçeli
Yeşil çay
Ara
Sade filtre kahve
Soda
Akşam
1 kase tavuk suyu çorbası
2 yk pilav
Su 2 lt oldu.
60 dk cardio yaptım
13 bin adımım var şimdilik
Bugün aşırı yoruldum. Hasta bakarken çok yoruluyorum. Mutfaktan zor çıktım sürekli bir şeyler hazırlıyorum oğlana. Popom koltuk yüzü görmedi
Iyi olmaniza sevindim. Boylelikle gecmis gitmis olsunBugun daha iyiyiz. Sporlarımı yaparken zorlanmadım gibi...
Senin dizin ne alemde?
Benim oğlumun da bende diz hatırası var, ara sıra yoklar.
Hatta o yüzden kolojen takviyesi alıyorum.
Benimki de Superman olmaya özenip, 3 yaşındayken rahmetli babamin bir kaç dakikalık dalgınlığından faydalanıp, inşaatın ikinci katından kuma atlamisti. Duyduğumda merdivenlerden inmedim, uçtum.
Ahh bu çocuklar, büyüyorlar ama anaları da kocatiyorlar.
Aci yok. Surda 3 gun kalmis tartiyaÇok gibi görünüyor ama açım ÇOK AÇIM HOUSTON. HOUSTON HOUSTON AÇIM.
Kolojeni tavsiye ederim, düzenli kullanımda çok faydasını gördüm.Iyi olmaniza sevindim. Boylelikle gecmis gitmis olsun
Agriyor hala. Cumartesi randevu aldim bakalim. Ailemdeki kadinlarin hepsinde diz sorunlu. Ya ameliyat oldular ya enjeksiyon tedavisi. Gidisatim belli de, bu kaza vesilesiyle erken mudahale olur belki. Vardir her serde bir hayir
Aksamdan sonra muz yedin ve hala ac misinMenü yazmaca
Sabah 2 dilim peynir 6 yeşil zeytin 1 haşlanmış yumurta domates salatalık kapya 1 dilim ekmek
Ara yeşil çay
Öğle 4 yk nohutla salata 4 yk yoğurt
Ara 1 ceviz 10 badem
Akşam salata 8 yk kabak ekmek 4 yk yoğurt
Ara 1 muz 2 yk yoğurt
Su 3.5 lt
Spor 4k adım