Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
%75 bitter odul muEvet evet reglini simdi hatirladim.
Sadece spor yapamadigin mi bu kadar etkiledi acaba diye sasirmistim.
Tamam haftaya senle de yarisiyoruz, reglini bitir gel
Birinciye bitter vercem %75lik
Gecmis olsunOy anam yeni kahve içiyorum biraz uyuyor benim hasta veledim
Canm coook teşekkür ederim. Çok güzel yorumlamissin. Önerilerini uymaya çalışacağım. Aslında çok da yemiyorum ama arda atıştırmalık yapıyorum sorun o galiba. Şeker çok nadir alıyorum tatlıdır felan ayda bir.sadece meyve ve kususundan alıyorum sekeri.ekmek de sadece sabahları bir dilim yer oldum bazen yarım dilim.bakalim daha da dikkatli olmalıyım.Kalori İhtiyacı: 2,272.77 kcal/gün
Vücut Yüzey Alanı: 1.75 metrekare
Yağsız Vücut Ağırlığı: 49 kg
İdeal Kilo: 51 kg
Vücut Kitle İndeksi (BMI): 29.2 kg / metrekare
Sonuç: İdeal kilonuzun üstündesiniz
Normalde 73 kiloda kalman icin gunluk 2200 kalori alman lazim ama sen kilo vermek istiyorsun. Emzirdiginide goz onunde bulundurursak gunde 1400-1700 kalori alarak saglikli bir sekilde kilo verebilirsin. En yuksek kaloriyi sabah almalisin en dusugu aksam almalisin ve aksam 7 den sonra asla su disinda bir sey yememelisin. Birde sirkeli marul ye hem cok sut yapar hem de cok yag yaktirir. Ancak genel itibariyle yedigin seyler de sonradan yaga donusmeyen seyler olmali ve spor da yapmalisin. En azindan gunde 30 dk yuruyerek guzel bir tempo oturtabilirsin. Zaten cok hizli kilo vermek saglikli olmaz hemen geri alirsin. Sabirla yavas yavas verirsen bir daha kolay kolay geri gelmez.
Sabah 600 kalori
Oglen 500 kalori
Aksam 300-400 kalori yiyerek rahat kilo verirsin. Tabi beyaz gidalari azaltman lazim. Seker ve un ozellikle. Kalorisi az olan beyaz gidalar seni yaniltmasin cunki sonradan yaga donusuyor hepsi. Ben once azalttim sonra zamanla tamamen biraktim. Artik canim bile istemiyor hatta tadlarini bile sevmiyorum.
Sağol canım her ay bi hastalık çıkıyor bana kendime hasta olmaya zaman kalmıyor resmensedulu gecmis olsun yakisikliya.
Bugun daha iyiyiz. Sporlarımı yaparken zorlanmadım gibi...Nasil oldunuz hafifledi mi belirtiler?
3 yas Alti cok sIk hastalaniyor. Hasta olma zaten.Sağol canım her ay bi hastalık çıkıyor bana kendime hasta olmaya zaman kalmıyor resmen
Taylan kumeli yesilcay sut deneyim dedim. 17 e kdr cok guzeldi
17.30 da makarna yerken buldum kendimi