Sağlıklı Yaşam Gurmeleri

Tamm canm çok teşekkür ederim.yas 37, kilo 73 ,3 boy 1,58

Aaa gerçekten mi bilmiyordum. Ben şuan hesap yaptım ,ben şok oldum akşam yemegiyle beraber 807 kalori olmus

Bu normal ogunlerinleyse normal sayılır canim ,zaten yemeklerde hamur isi olmayinca cok yuksek kaloriler yok ..
Bazi meyvelr ,kuruyemis ,ekmek onlarda dahil olunca birden artiyor kalori isi

Aa yakinmis saatlerimiz Allah kabul etsin bugunden☺

Tamm canm çok teşekkür ederim.yas 37, kilo 73 ,3 boy 1,58
Kalori İhtiyacı: 2,272.77 kcal/gün
Vücut Yüzey Alanı: 1.75 metrekare
Yağsız Vücut Ağırlığı: 49 kg
İdeal Kilo: 51 kg
Vücut Kitle İndeksi (BMI): 29.2 kg / metrekare
Sonuç: İdeal kilonuzun üstündesiniz

Normalde 73 kiloda kalman icin gunluk 2200 kalori alman lazim ama sen kilo vermek istiyorsun. Emzirdiginide goz onunde bulundurursak gunde 1400-1700 kalori alarak saglikli bir sekilde kilo verebilirsin. En yuksek kaloriyi sabah almalisin en dusugu aksam almalisin ve aksam 7 den sonra asla su disinda bir sey yememelisin. Birde sirkeli marul ye hem cok sut yapar hem de cok yag yaktirir. Ancak genel itibariyle yedigin seyler de sonradan yaga donusmeyen seyler olmali ve spor da yapmalisin. En azindan gunde 30 dk yuruyerek guzel bir tempo oturtabilirsin. Zaten cok hizli kilo vermek saglikli olmaz hemen geri alirsin. Sabirla yavas yavas verirsen bir daha kolay kolay geri gelmez.
Sabah 600 kalori
Oglen 500 kalori
Aksam 300-400 kalori yiyerek rahat kilo verirsin. Tabi beyaz gidalari azaltman lazim. Seker ve un ozellikle. Kalorisi az olan beyaz gidalar seni yaniltmasin cunki sonradan yaga donusuyor hepsi. Ben once azalttim sonra zamanla tamamen biraktim. Artik canim bile istemiyor hatta tadlarini bile sevmiyorum.

Vucut yuzey alani benim kactirki? Kesin 100m2