Sağlıklı Yaşam Gurmeleri

nasıl kilo verdiniz anlatırmısınız belki bana da ilham olur

Ben uzun suredir takımdayim.
Yediklerime dikkat ediyorum, keza sporuma.

Bana aralikli oruc cok iyi geliyor, onu yapiyorum cogu zaman.

Haftasonlari biraz daha rahat takılıyorum haftaicine gore, 3 ogun yiyorum genelde, ödül öğünü de yapiyorum.
Ama hafta içi hep plana uyuyorum, 2 öğün, bazen ara öğün, nadiren de tek öğünle bitiriyorum günü. Ama kalori alimimi hic dusurmedim, olcmuyorum ama tahminen 1500 civaridir diye düşünüyorum.

Günaydın
Cuma günü 53.65
Bugün 53.45
-200
Cumartesi hedefimi geçmişim zaten benim ay sonu hedefim 53

Eklentiler

• 212E4217-47F8-4306-8449-558A0D643877.jpeg
    39,5 KB · Görüntüleme: 25
Selamlar çok kötü oldum baya artı çıktım oysa dün dahada dikkat etmiştim anlamadım. Tarhana asi yemiştim ondan mı anlamadım.hepinizden çok özür diliyorum
Geçen hafta 72,6
Bugün 73,3
Canım bir internetten araştır bakalım yedigin tarhananın kalorisi ne kadarmış? Ben bilmediğim bir şey yediğim zaman önce kalorisine bakıyorum çünkü bazen çok küçük bir miktar da olsa bazı yiyecekler aşırı kalori yüklü oluyor, mesela bazı kuru meyvelerde de öyle küçücük bir parça bir meyve yedigini zannediyorsun ama çok fazla kalorisi oluyor, o yüzden bilmediğin bir şeyse önce kalorisine bak sonra ona göre miktarını kendin ayarla tamamen yeme demiyorum ama kalorisine göre yiyebilirsin.
Ben neredeyse hiç normal su içmiyorum, suyum da daima ya limon ya sirke, salatalık zencefil elma mutlaka oluyor yeşil çay içiyorum karanfil katıyorum demekki ben bilmeden zaten bu ödem attırıcı içeceği günlük olarak yapıyorum.
Çok doğru. Planlamak çok iyi oluyor hatta ben önceden kalorilerini falan da hesapliyorum, miktarlarını hesapliyorum zaten bir süre sonra alışıyorsun beş dakkada plan yapıyorsun öyle zaman alan bir şey değil, ilk zamanlarda her şeyin kalorisini hesaplıyordum bilmediğim için zor oluyordu ama şimdi artık ezberledim her şeyin kalorisini sadece yeni bir şey yediğim zaman onun kalorisine bakıyorum, sabahtan menü yapıyorum akşam yemeğinin planını yapıyorum çok farklı bir olay olmazsa hiç değiştirmiyorum mesela ben bugünki menümü komple yaptım akşam yemeğinde ne yiyecem belli, eğer çocuklar bir şey istemezse ya da başka bir sorun olmazsa planı aynen harfiyen uyuyorum.

Kahvaltımı yaptım artık arada bir şey yemiyorum. Öğlene 5 saat var ofiste bol su ve yeşil çay içerim, entel olanlardan
Hala kolum ağrıyor ama bugün dünden kesinlikle daha iyiyim çok şükür, sporun dozunu da biraz daha artırıcam bugün.
Bu gece inşallah sahura kalkıyorum ve yarın oruç tutuyorum.
Hem sahurda hem iftarda 600 er kalori almayı planlıyorum, sahurda 1 litre su içerim iftarda 1 litre su içerim yine günlük 2 litre suyumu içmiş olurum.

Eklentiler

• 5547C9FD-5A11-4D94-8CBC-CE016732D617.jpeg
    176,1 KB · Görüntüleme: 32

ne güzel darısı benım başıma

tebrik ederim

Ispanak görmeyeydim iyiydi ya ben hiç yiyemiyorum onu

Yavaştan kuru kakao iteleyeceksin gibi geliyor ya hayırlısı
Sade kahve içilir de sade çikolata yenmez mi?
Sen kahve icmeye 3 gun gel, 4. De zihin de teslim olur.

Şekersiz yapalim yasemin hanimin kahvesini kizlar
Şekerli kahve diye bir şey mi var?
Oğlanın doğumundan 10 gün sonra
hamilelik öncesi kotumu giyip
pıt pıt kapatmıştım düğmeleri açıklamasını yapıp
hava atayım şurada
Ne olduysa 35 ten sonra oluyo
Sen bir de 45’i geçte gör
Ispanak görmeyeydim iyiydi ya ben hiç yiyemiyorum onu
Ispanağı tek olarak asla yiyemem mutlaka içinde soğan, mantar gibi sevdiğim şeyler olması lazım. Ama genelde karalahana ve kale (Türkiye’de olmayabilir) hariç bütün yeşillikleri seviyorum. Kale (resmî ekledim) yeşillikler arasındaki en sağlıklı türmüş ama bende baş ağrısı yapıyor ve tadını bir türlü sevemedim.

Eklentiler

• F8A3EA81-CA92-458C-8765-2A5AC9B631D9.jpeg
    69,7 KB · Görüntüleme: 26
Kale cok guzel