Sağlıklı Yaşam Gurmeleri

Öncelikle burayı ihmal etmemelisin. Motivasyon istiyorsan burası harika. Daha sonra yediklerini ölç biç. Kilo almanı sağlayacak neler tükettin ve ne kadar miktarda tükettin? Biraz özeleştiri yaparsan sorunu bulursun.

Ben de bildirim yapayım..
Artıdayım ama sebep de çok..

Geçen hafta - 63.7
Bugün - 65.2
Fark - 1.5

Wc yok, beklemeden tartıldım, kaç gecedir uykum iyi değil, bu gece benim dişlerim oğlumun kulakları ağrıyınca sabaha karşı uyudum, bir de tabi dün doktordan geç gelince akşam yemeğim geç saate kaldı..

Eklentiler

• IMG_20210915_105103.jpg
    84,7 KB · Görüntüleme: 24
Bugünden menülerimi de düzenli yazacağım..
Dün doktorum da arkadaşlarım da ne güzel olmuşsun zayıflamışsın dediler, açıkcası biraz motivasyon kaybım vardı ama buraya düzenli gelince düzelir diyordum, başkalarından da böyle sözler duyunca devam etmelisin, daha 55e kadar yolumuz var dedim

Selamlar çok kötü oldum baya artı çıktım oysa dün dahada dikkat etmiştim anlamadım. Tarhana asi yemiştim ondan mı anlamadım.hepinizden çok özür diliyorum
Geçen hafta 72,6
Bugün 73,3

Eklentiler

• IMG_20210915_085418315.jpg
    71,5 KB · Görüntüleme: 20
C
Selam kızlar nasılsınız ben hiç iyi değilim aşırı ağır bir regl dönemi geçiriyorum bel ve kasık ağrısı dayanılmaz
Ok geçmiş olsun sıcak tut belini , bende usutunce ayak dan özellikle ağrılarım oluyor regl döneminde

Bana dediler buraya daha sık ugramaliyim galiba artı çıktım maalesef, ipin ucunu kacirirsam asla veremem .ben biliyorum kendimi

Artı çıkan kızçelere diyetisyenin verdiği ödem attırıcı detoksu yazayım

2 lt su
2 elma
2 limon
1 tatlı kaşığı karanfil
1 tatlı kaşığı top karabiber (çekilmemiş)

Su kaba eklenir elma ve limonlar 4e bölünür karabiber ve karanfil eklenir. Kaynamaya çıkınca 5 dk kaynatılıp 15 dk dinlendirir. Her yemekten 30 dk sonra 1 büyük bardak içilir.

Ben çok faydasını gördüm size de tavsiye ederim

Selamlar çok kötü oldum baya artı çıktım oysa dün dahada dikkat etmiştim anlamadım. Tarhana asi yemiştim ondan mı anlamadım.hepinizden çok özür diliyorum
Geçen hafta 72,6
Bugün 73,3
Sana benim geçen hafta diyetisyen listemi atıyım mı bi de onu dene istersen hem hızlı kilo verirsen motive de eder

Evet kuzum tatile cikmadan yeni ev cikti simdi bi yandan usta ariyorum. Yeni mobilya vs bi biteydi
offf çok zor
benim yaptırdığım ev çok yakınımızdaydı
her gün eşim kontrol etmesine rağmen bir sürü sorunlu yer var
yeni yaptıdığım parkeler bile hep çizik ve lekeli
sözleşme yapmayı ve iş teslimine ödeme bırak mutlaka
paraları kalırsa gelip düzeltiliyorlar anca