Öncelikle burayı ihmal etmemelisin. Motivasyon istiyorsan burası harika. Daha sonra yediklerini ölç biç. Kilo almanı sağlayacak neler tükettin ve ne kadar miktarda tükettin? Biraz özeleştiri yaparsan sorunu bulursun.Hayırlı sabahlar.Erkenden kalktım ve yaklaşık 20 sayfa mesajlarınızı okudum.Bebeğim telefona ilgi duyduğu için gün içinde elime az alabiliyorum, tam başlıyorum okuyup yazmaya bişey oluyor kalıyor
Yaa ben 2 3 gündür çok karışığım.Motivasyon düşüklüğü oldu
Tıkandım kiloda.Hatta daha fazlayım son kilomdan.Tartılmaya korkuyorum şu andaBişeyler yapmam lazım , bana öneride bulunabilir misiniz arkadaşlar?
Günaydın kızlar
Oğlum geçen gece üşüttü galiba dün baya bi hapsirdi bugün de burnu akıyor
Günaydınn..
Nasılsınız?
Gunaydin canim ,bugun okul yok bizimde ama ayni tempodayiz sen nasilsin?
Geçmiş olsun burnunun akmasi iyidir rahatlatır ateşi cikmazGünaydın kızlar
Oğlum geçen gece üşüttü galiba dün baya bi hapsirdi bugün de burnu akıyor
Ok geçmiş olsun sıcak tut belini , bende usutunce ayak dan özellikle ağrılarım oluyor regl dönemindeSelam kızlar nasılsınız ben hiç iyi değilim aşırı ağır bir regl dönemi geçiriyorum bel ve kasık ağrısı dayanılmaz
Bana dediler buraya daha sık ugramaliyim galiba artı çıktım maalesef, ipin ucunu kacirirsam asla veremem .ben biliyorum kendimiBugünden menülerimi de düzenli yazacağım..
Dün doktorum da arkadaşlarım da ne güzel olmuşsun zayıflamışsın dediler, açıkcası biraz motivasyon kaybım vardı ama buraya düzenli gelince düzelir diyordum, başkalarından da böyle sözler duyunca devam etmelisin, daha 55e kadar yolumuz var dedim
Aynen bende artı çıktım ,bende dikkat etmeliyim canmMaalesef artı çıktım bu hafta kötü bi hafta oluyor kendimi yemeye veriyorum ama bugünden sonra dikkat edeceğim sanırım sporu da eklemem gerekecek
Sana benim geçen hafta diyetisyen listemi atıyım mı bi de onu dene istersen hem hızlı kilo verirsen motive de ederSelamlar çok kötü oldum baya artı çıktım oysa dün dahada dikkat etmiştim anlamadım. Tarhana asi yemiştim ondan mı anlamadım.hepinizden çok özür diliyorum
Geçen hafta 72,6
Bugün 73,3
offf çok zorEvet kuzum tatile cikmadan yeni ev ciktisimdi bi yandan usta ariyorum. Yeni mobilya vs bi biteydi