Oglan koltukta akrobasi yaparken yakalayayim diye ani hareket yaptim. Diz kapaginin altinda bicak saplanmasi gibi bir agri ve dizin arkasinda cekme var. Sariyorum, azaldi ama gecmedi. Dr yollari gorunuyor.Geçmiş olsun, hayırdır dizine ne oldu?
sen ev aldın tadilat mı yaptırıyordunValla kuzu bassagligi misafirler bitti. Cumartesi nisanimiz var. O basladi. Ev otel oldu genebi yandan yeni evin doseme is cok bebem. Spamla sikinti yok. Direk engel atarim sana ula
Benim stepper de kösede toz toplasinFilmimi başlattım haydi Bismillah
Karışık yapıyorum. Steps, ağırlık, ve pilates tüm vücut. 1 saat yaptım şimdi adımlarımı yapıyorum sonra yemek faslı var, en son yatmadan eşimle TV karşısında streching yapıp bitiriyorum. O da benimle beraber yapıyor.Benim stepper de kösede toz toplasin
In vil mi yapiyorsun sadece
Evet kuzum tatile cikmadan yeni ev ciktisen ev aldın tadilat mı yaptırıyordun
bir kaç ay önce yaptırdım yeni evime geçtim bende
usta göresim yok, hala sorunlar çıkıyor
tebrikleerr , cok sevindiimm:)Eki Görüntüle 2915213
Kızlar diyetisyene başlayalı tam 1 hafta oldu 67.6 ile gittim bu sabah 66.2
Tam 1.4 kg eksideyim
yaa tesekkur ederim :)Maşallah selvi boylumuz hoşgeldin
Çok geçmiş olsunOglan koltukta akrobasi yaparken yakalayayim diye ani hareket yaptim. Diz kapaginin altinda bicak saplanmasi gibi bir agri ve dizin arkasinda cekme var. Sariyorum, azaldi ama gecmedi. Dr yollari gorunuyor.
Tesekkur ederim ilgilendigin icin
Hayırlı sabahlar.Erkenden kalktım ve yaklaşık 20 sayfa mesajlarınızı okudum.Bebeğim telefona ilgi duyduğu için gün içinde elime az alabiliyorum, tam başlıyorum okuyup yazmaya bişey oluyor kalıyorKiz sen zaten bizdensin
Günaydin canime..minik uyudugunda ugrarsan motivasyonunu burada bulacagina eminim. Tecrubelerim aktif olan ipin ucunu birakmiyor. Ama olmayan maalesef arti ile geliyor.Hayırlı sabahlar.Erkenden kalktım ve yaklaşık 20 sayfa mesajlarınızı okudum.Bebeğim telefona ilgi duyduğu için gün içinde elime az alabiliyorum, tam başlıyorum okuyup yazmaya bişey oluyor kalıyor
Yaa ben 2 3 gündür çok karışığım.Motivasyon düşüklüğü oldu
Tıkandım kiloda.Hatta daha fazlayım son kilomdan.Tartılmaya korkuyorum şu andaBişeyler yapmam lazım , bana öneride bulunabilir misiniz arkadaşlar?
Cumartesine kadar artini verebilirsin. Eger simdiden dikkat edersenMaalesef artı çıktım bu hafta kötü bi hafta oluyor kendimi yemeye veriyorum ama bugünden sonra dikkat edeceğim sanırım sporu da eklemem gerekecek