- 1 Ağustos 2021
- 364
- 1.142
- 30
Tavsiyen için teşekkür ederim , söylediğine uygulayacağımBenim sana onerim menulerini gece degil sabah yazman.
Yani sabahtan planla ne olacak kahvalti ogle aksam, eger ki aksam plana uymamissan yeniden paylasirsin.
Ama insan planlı olunca o plana uyuyor genelde. Hem de sabahtan menune yorum gelir belki degisiklik yaparsin.
Emziriyorsun, planli olman o acidan da cok faydali olur, gun icinde daha dengeli beslenirsin, güçten dusmezsin.
Nasipse goha ya ne zaman geçiyorsunEvet evet reglini simdi hatirladim.
Sadece spor yapamadigin mi bu kadar etkiledi acaba diye sasirmistim.
Tamam haftaya senle de yarisiyoruz, reglini bitir gel
Birinciye bitter vercem %75lik
Nasipse goha ya ne zaman geçiyorsun
Biz seni öyle tanıdık aliş taniş bilmeyikBana sadece arkadaslarim gohacan der
Regl olanlara özel bi kampanya mı var ben de reglim kanlı şanlısende regli olmuştun dimi
doğrumu hatırladım
cumartesiye kadar gider diye düşünüyorum
Üleee tombullar nasılsınız
Tartımı evde bıraktım mezun oldum kesin dercesine tey teyyy
hayallere bak 2014 ten bu yana mezun olamadım hahhh tam mezun olurum artık dedim ki takımlar kapandı cenabet miyim mübarek
Regl olanlara özel bi kampanya mı var ben de reglim kanlı şanlı
Bi beş gündür okumuyorsun geçmişi sen vay zalım arkadaşların tatillere gidiyor yiyip içip geziyor ama senin haberin yok öyle mi bu nasıl bir vurdumduymazlıkİyi sayılır, sen nasılsınn??
Tatile mi kaçtın? Bir kaç gün olmayınca geçmişi okuyamadım
Yavaştan kuru kakao iteleyeceksin gibi geliyor ya hayırlısıOh oh tamam herkesler bu hafta olsun reglini, haftaya bahane yok, yilin yarismasini duzenliyoruz.
Oyle böyle değil,
Olmek var dönmek yok,
Aci yok rocky
Ödüller benden,
%1 uzeri verene %85lik bitter
Birinciye %75lik
Yavaştan kuru kakao iteleyeceksin gibi geliyor ya hayırlısı
Bi beş gündür okumuyorsun geçmişi sen vay zalım arkadaşların tatillere gidiyor yiyip içip geziyor ama senin haberin yok öyle mi bu nasıl bir vurdumduymazlık
Suçlu da çıkarırım adamı
Organik çam kozalağı var yer misiniz anam suyuna da esmer pilav yaparukOrganik ama
Çok haklısın çokk hepsi benim suçumm
Arkadaşım tatile gidip yiyip içemez ama ya, sana garanti mi verildi kilo almican diye
merhaba cnm
kahveye hayır demem heç
ee şöyle sayfaları gezer dururum kımler neler yapar nasıl fit olur diye bakarım
he ben hepsini bilirim ama bir tek uygulamaya geçemiyorum
zihnimle boğuşur dururum
Gel canım bizle boğuş daha hayırlı olur kalori harcarsın en azındanmerhaba cnm
kahveye hayır demem heç
ee şöyle sayfaları gezer dururum kımler neler yapar nasıl fit olur diye bakarım
he ben hepsini bilirim ama bir tek uygulamaya geçemiyorum
zihnimle boğuşur dururum
Evet kilo almadan loop diye sahalara döneceğim coming soonÇok haklısın çokk hepsi benim suçumm
Arkadaşım tatile gidip yiyip içemez ama ya, sana garanti mi verildi kilo almican diye