Sağlıklı Yaşam Gurmeleri

Akşam yemeği menüm yoğurtlu makarna olarak değişti. Bir sürü de alışveriş yaptım malzeme aldım artık onu yarın yaparım. Oğlum makarnayı çok istedi kıramadım😜

Valla kuzu bassagligi misafirler bitti. Cumartesi nisanimiz var. O basladi. Ev otel oldu gene🤣 bi yandan yeni evin doseme😅 is cok bebem. Spamla sikinti yok. Direk engel atarim sana ula🤣
sen ev aldın tadilat mı yaptırıyordun
bir kaç ay önce yaptırdım yeni evime geçtim bende
usta göresim yok, hala sorunlar çıkıyor 🙄

Filmimi başlattım haydi Bismillah :spor::spor:

Eklentiler

• 0A05C308-A43F-4676-B698-70FBE8B3A839.jpeg
    0A05C308-A43F-4676-B698-70FBE8B3A839.jpeg
    108 KB · Görüntüleme: 34
Benim stepper de kösede toz toplasin 😭
In vil mi yapiyorsun sadece 🤔
Karışık yapıyorum. Steps, ağırlık, ve pilates tüm vücut. 1 saat yaptım şimdi adımlarımı yapıyorum sonra yemek faslı var, en son yatmadan eşimle TV karşısında streching yapıp bitiriyorum. O da benimle beraber yapıyor. :cool:

Maalesef artı çıktım bu hafta kötü bi hafta oluyor kendimi yemeye veriyorum ama bugünden sonra dikkat edeceğim sanırım sporu da eklemem gerekecek

Eklentiler

• 05EA56E4-B461-4133-8A46-7A5B8FFE7CAE.jpeg
    05EA56E4-B461-4133-8A46-7A5B8FFE7CAE.jpeg
    98,7 KB · Görüntüleme: 29
Oglan koltukta akrobasi yaparken yakalayayim diye ani hareket yaptim. Diz kapaginin altinda bicak saplanmasi gibi bir agri ve dizin arkasinda cekme var. Sariyorum, azaldi ama gecmedi. Dr yollari gorunuyor.

Tesekkur ederim ilgilendigin icin🌺
Çok geçmiş olsun 😌

Kiz sen zaten bizdensin 🤭
Hayırlı sabahlar.Erkenden kalktım ve yaklaşık 20 sayfa mesajlarınızı okudum.Bebeğim telefona ilgi duyduğu için gün içinde elime az alabiliyorum, tam başlıyorum okuyup yazmaya bişey oluyor kalıyor😐
Yaa ben 2 3 gündür çok karışığım.Motivasyon düşüklüğü oldu😌
Tıkandım kiloda.Hatta daha fazlayım son kilomdan.Tartılmaya korkuyorum şu anda😥Bişeyler yapmam lazım , bana öneride bulunabilir misiniz arkadaşlar?

Hayırlı sabahlar.Erkenden kalktım ve yaklaşık 20 sayfa mesajlarınızı okudum.Bebeğim telefona ilgi duyduğu için gün içinde elime az alabiliyorum, tam başlıyorum okuyup yazmaya bişey oluyor kalıyor😐
Yaa ben 2 3 gündür çok karışığım.Motivasyon düşüklüğü oldu😌
Tıkandım kiloda.Hatta daha fazlayım son kilomdan.Tartılmaya korkuyorum şu anda😥Bişeyler yapmam lazım , bana öneride bulunabilir misiniz arkadaşlar?
Günaydin canime..minik uyudugunda ugrarsan motivasyonunu burada bulacagina eminim. Tecrubelerim aktif olan ipin ucunu birakmiyor. Ama olmayan maalesef arti ile geliyor.
Silbastan diyip guzel bir kahvalti ile basla. Spora vakit yok ise yediklerine ve suya odaklan

Maalesef artı çıktım bu hafta kötü bi hafta oluyor kendimi yemeye veriyorum ama bugünden sonra dikkat edeceğim sanırım sporu da eklemem gerekecek
Cumartesine kadar artini verebilirsin. Eger simdiden dikkat edersen
Ve oneride bulunamayacagim. Menulerini gormedigim icin yorum yapmak zor. Bugunden itibaren paylasip katilim saglarsan yeme ataklarinin onune gecebiliriz ☺️