Sağlıklı Yaşam Gurmeleri

Domatesli denemedik hiç biz ya yeşil biber ya da kapya biberden yapıyoruz. Bol sarımsaklı maydanozlu mis gibi oluyor tadı bende yememek için zor tutuyorum kendimi yapınca

Afiyet olsunn iste bende ilk yaptim biberleri cevirjnce rende domateste atip kapatiyoruz ,kapya biber aslinda bende yapmalıyim yapilcak cokta iste yemek kismi sorunhedefe ulasinca korumadayken yapariz artik

Aksam yemegi planim hazir, isten cikinca alisveris yapip eve gecerim.
Brown Coconut Rice with cilantro (kahverengi princle hindistancevizi sutlu pilav icinde taze kisnis var),
Yanina salata ve et yapcam.
Bir tabagi 400 kalori altinda ve cok saglikli/besleyici.

dondurulmuş falanda bulamıyorsun vişneyi

15 dakika icinde hazırlanıp yoga dersine gitmem lazim. Akşam yemegi gece kaldi, suan cok tok ve uykuluyum gidemicem galiba

Lusi bezelyeler bitmis allahtan

Su camasirlari askiya asip elde buhar makinesi gibi bir şeyle utuluyorlar ya, ondan edinirsem ütüye geri donebilirim, yoksa yapcak bişi yok, utusuz giyiyoruz

Menu
Sabah (7.00)
Peynirli omlet, sovus domates, salatalik, pancar, zeytin, ceviz dolgulu kuru kayisi (3) ve cay

Ara
Sutlu nescafe
Elma

Aksam (18.00)
Mantarli ve kapyali tavuk, marul salatasi ve ayran

Su: 3 litre
Spor yok. Adim 11 bin.

Spor yok maalesef dizim sorunlu hala. Gecmezse cumartesine randevu alacagim. Sen nasilsin?

Ss aldim tesekkurler

Intermittent fasting - aralikli aclik desek daha uygun olur. Oruc farkli biliyorsun. Senin dedigin gibi 2 ogun beslenmek saglikli. Mesajim “birkac gun yesil cay ve sutle beslendigim gunler” kisminaydi. Sadece su icilen aclik donemleri icin de keza.

Saglikli menulerle istedigin forma gireceginden suphem yok. Ekstrem uygulamalara ihtiyacin yok

Allah kabul etsin

Bunlar günlük yapılmıyor mu? Kapya biber alıp yapsam çok sağlıklı bir tarif
Günlükte yapabilirsin. Kavanoza koyup bir iki içinde tuketebilirsin.
bu tarifi kırmızı biberle yapmıştım
ocaktan almadan maydonoz ekleyip sıkıca kavanozlamıştım
ev ahalisi bayılmıştı
sen yazınca hatırladım
kendimde güç bulursam yaparım bu senede
Hah aynen mis gibi oluyor öyle işte. Yap kız çok güzel olur

Su camasirlari askiya asip elde buhar makinesi gibi bir şeyle utuluyorlar ya, ondan edinirsem ütüye geri donebilirim, yoksa yapcak bişi yok, utusuz giyiyoruz
İş hayatında olmuyor be kuzum, yoksa en nefret ettiğim iştir. Gerçi hiç bir ev işini severek yapmıyorum
Seneler önce ablam almıştı netten dolandırılmıştı resmen garibim. Şimdi teknoloji gelişmiştir belki araştırmak lazım.

O yeşilçay+süt de ünlü bir diyetisyenin tarifiydi. Arada bir tam gün yumurta tüketiyorsun. 2 gün yeşilçay+süt. Yada tam tersi yapıyorsun. Sağlıksız olsa önermezdi diye düşümüyorum, bilemedim.
Su içilen açlık olayıda Aidin Salih’in kitaplarında bile yazan vücut temizleme, hücre yenileme yöntemi için yapılan bir oruç. Yavaş yavaş vücudu alıştıra alıştıra yapıyorsun. İnanılmaz faydalarından bahsediliyor. Ablam çok okur araştırır bu konuları, daha çok faydalarından bahsetmişti de ben unuttum şimdi.