- 19 Mart 2019
- 7.883
- 33.204
bu koca şey neyin çekirdeği kızSiz meyvelerin cekirdeklerini cope mi atiyorsunuz biz kavonaza koyup fruit infused water yapiyoz
Eki Görüntüle 2916340
Çekirdeği böyleyse aslını merak ettim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu koca şey neyin çekirdeği kızSiz meyvelerin cekirdeklerini cope mi atiyorsunuz biz kavonaza koyup fruit infused water yapiyoz
Eki Görüntüle 2916340
Bu saat de ne sporuKahvaltı
10:00
Tam tahıllı yarım sandviç ekmeği
beyaz peynir, domates, maydonoz
1 haşlanmış yumurta
Duble kahve
1 lt dukan birası
Smothie
20.00 Akşam
1 koca tabak alinazik
2 yk nohutlu pilav
Birazdan spora çıkacağım yarın kontrol tartsını unutmayın kızlar
Ben kullanmıyorum canım teyzemde var o çok memnun. Tefaldi yanlış hatırlamıyorsam markası. Askılık gibi şeyi var işte direkt buhar tutuyor. Kumaşına göre değişiyor dümdüz yapma oranı ama yine her türlü iş görüyor.ya kullanıyormusun sedum
iyiyse bende alabilirim
Geçmiş olsun, hayırdır dizine ne oldu?Spor yok maalesef dizim sorunlu hala. Gecmezse cumartesine randevu alacagim. Sen nasilsin?
İş çıkışı oğlumun diyetisyen randevusu vardı. Yine 8 oldu eve girmem. Yemek vs derken anca fırsat buldum. He birde yarın akşam için iki koca demet semizotu ayıkladım. Gelince hemen ocağa atayım diye.Bu saat de ne sporu
Afiyet olsun. Ali nazik cok severim..sevmedigim birsey bulmak zor gerci
Kesin araştırıcam inşallah çok pahalı bir şey değildir. Thanks canımBen kullanmıyorum canım teyzemde var o çok memnun. Tefaldi yanlış hatırlamıyorsam markası. Askılık gibi şeyi var işte direkt buhar tutuyor. Kumaşına göre değişiyor dümdüz yapma oranı ama yine her türlü iş görüyor.
Gelenin bir daha gelesi geliyorKiz sen zaten bizdensin
Mevlana gibiyiz. Ne olursan ol dön gel mottomuz budurGelenin bir daha gelesi geliyor
Afiyet olsun keşke bende akşam yemeğini daha erken kapatabilsem.Selam ,
Kahvalti 9h30
Tavada Yumurta , 1 d.haslanmis patates ,
3 4 zeytin ,yesil biber ,cay
Ara
1minik elma ,filtre kahve
Aksam 17h
2yk menemen ,1.dekmek ,1yk aci sos , 3zeytin ,
2lt su
25dkyuruyus
Afiyet olsun, bu benim spor yapmış halim oluyorMenu
Sabah (7.00)
Peynirli omlet, sovus domates, salatalik, pancar, zeytin, ceviz dolgulu kuru kayisi (3) ve cay
Ara
Sutlu nescafe
Elma
Aksam (18.00)
Mantarli ve kapyali tavuk, marul salatasi ve ayran
Su: 3 litre
Spor yok. Adim 11 bin.
Eki Görüntüle 2916344
Bi de şey var öldürdün artık nabzımı yoklamaaaam sen gitsen de üstüne Gül koklamaaamMevlana gibiyiz. Ne olursan ol dön gel mottomuz budur
Valla kuzu bassagligi misafirler bitti. Cumartesi nisanimiz var. O basladi. Ev otel oldu gene bi yandan yeni evin doseme is cok bebem. Spamla sikinti yok. Direk engel atarim sana ula
Suna bakValla kuzu bassagligi misafirler bitti. Cumartesi nisanimiz var. O basladi. Ev otel oldu gene bi yandan yeni evin doseme is cok bebem. Spamla sikinti yok. Direk engel atarim sana ula
Joker arriettySen hic ayrilma burdan her mesajinda agzim kulaklarkmda
bu koca şey neyin çekirdeği kız
Çekirdeği böyleyse aslını merak ettim
Afiyet olsun keşke bende akşam yemeğini daha erken kapatabilsem.
Yatana kadar acıkıyormusun, bir şey tüketiyor musun?
Afiyet olsun, bu benim spor yapmış halim oluyor