Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet bencedeee hep resim at sen gogo2405
Kiz bamya etiketledi seniyeni grubumuz hayırlı uğurlu olsun en güzel kglarımızı burada verelim inşallah amin
yeni gruba beni kimse çağırmamış hiç cromozom etiketleyen görmedim unutmussunuz beni resmengideyim mi onumu istiyorsunuz?
Bu ay sonuna doğru olucam 2. aşıyı. Regl etkileniyor ay etkilenmesin yahu mis gibi düzenli gidiyor benimkisen 2. asiyi oldun mu?
bakalim reglin etkilenecek mi?
Bu ay sonuna doğru olucam 2. aşıyı. Regl etkileniyor ay etkilenmesin yahu mis gibi düzenli gidiyor benimki
Alys iyiyim çiçek, nasıl olayım. Sabah çarptı beni kendime gelemedim hala. :) Sen nasılsın?sabah sporu misssss,
pazartesi almayayim ama
noram nabersin ya, daha cok takil burada, ozledik seni.
Sen emzirirken tutma istersen sütün azalır Allah korusun.Bende tutmak istiyorum ama karar veremedim emziriyorum sıpa dış çıkarıyor
GeçmiyoGeçmiş olsun
Corona beni hiç sevmiyor, corona olduğumda da çok semptomlu geçirmiştim aşı da beni sevmedi çok iyi değilim.çGunaydin
LadyMiami nasilsin asi sonrasi ?
@Birmeleksinsen gunaydin. Bugun degilde carsamba galiba kontrol tartisi @_Vera_ ?
Önce haftada bir günle başlayalım sonra belki iki güne çıkarırız. Bu perşembe tutuyoruz o zaman inşallahTutalim canim istersen 2gunde olabilir
Spora ara vermeyecem canım çünkü eşim ara verme kaslarını çalıştır senin için daha iyi dedi o yüzden azaltıcam ama ara vermeyecem.Bugun izin gunum
Hava cok guzel. Biraz yürüyüs yapup maalesef temizlige girisecegim.
Cocuklarin odasinin her kösesi,dolaplarin icin temizlenmesi lazim
Yuruyuse simdi cikip aradan cikarayim
LadyMiami asidan dolayi spor a birkac gun ara verirsin herhal. Hazir olunca agirlik plani yapalim.
Bugun ki planin nedir ozaman :)Sen emzirirken tutma istersen sütün azalır Allah korusun.
Geçmiyo
Corona beni hiç sevmiyor, corona olduğumda da çok semptomlu geçirmiştim aşı da beni sevmedi çok iyi değilim.ç
Önce haftada bir günle başlayalım sonra belki iki güne çıkarırız. Bu perşembe tutuyoruz o zaman inşallah
Spora ara vermeyecem canım çünkü eşim ara verme kaslarını çalıştır senin için daha iyi dedi o yüzden azaltıcam ama ara vermeyecem.
Bugun ki planin nedir ozaman :)
Resistance band var bende 2 tane. Biri 14kg agirlik ile calisir gibi oburude max 36kg ile calisir gibi .
Hafif olan ile calismayi dusundum. Ama ne yaparim diye karar vermedim
Gecmis olsun bu arada. Beni carpmisti ilk doz
Bugünkü planım, alt beden çalışacağım kolumu kaldıramıyorum dolayısıyla steps yaparım sonra en az 10.000 adım tamamlarım bir de streching yaparım çünkü o iyi geliyor bana. İp atlayacaktım ama kolumu kaldıramıyorum
Geçmiş olsun. İlk aşı bende kol ağrısı yaptı. Aşıların vurulma süresi azaldı burada da bi ay sonraya hemen randevu açılıyor. Kolunu bence 2/3 gün yorma en fazla yürüyüş tavsiye ederim. Bir de kan sulandırıcı öneriliyor.Kızlar hepinize günaydın sabaha kadar neredeyse hiç uyumadım kolum çok ağrıyor ve kendimi iyi hissetmiyorum mide bulantısı falan da yaptı bende, çok iyi değilim sizin anlayacağınız, ama dün sporumu falan yaptım çünkü eşim ara verme dedi. onda birinci de hiç etki etmemişti ikinci de hasta olmuştu şimdi daha da korkmaya başladım ikinciden ve ikinciyi Ekim 3 randevu verdiler.
Alys iyiyim çiçek, nasıl olayım. Sabah çarptı beni kendime gelemedim hala. :) Sen nasılsın?
Yeni topiğimiz hayırlı olsun hanımlar. Ben şimdi detayları anladım. Çok da üzüldüm takımların kapatılmasına, içim cız etti resmen. Hayırlısı olsun artık.
Bugun ki planin nedir ozaman :)
Resistance band var bende 2 tane. Biri 14kg agirlik ile calisir gibi oburude max 36kg ile calisir gibi .
Hafif olan ile calismayi dusundum. Ama ne yaparim diye karar vermedim
Gecmis olsun bu arada. Beni carpmisti ilk doz
Kızlar hepinize günaydın sabaha kadar neredeyse hiç uyumadım kolum çok ağrıyor ve kendimi iyi hissetmiyorum mide bulantısı falan da yaptı bende, çok iyi değilim sizin anlayacağınız, ama dün sporumu falan yaptım çünkü eşim ara verme dedi. onda birinci de hiç etki etmemişti ikinci de hasta olmuştu şimdi daha da korkmaya başladım ikinciden ve ikinciyi Ekim 3 randevu verdiler.
Geçmiş olsun. İlk aşı bende kol ağrısı yaptı. Aşıların vurulma süresi azaldı burada da bi ay sonraya hemen randevu açılıyor. Kolunu bence 2/3 gün yorma en fazla yürüyüş tavsiye ederim. Bir de kan sulandırıcı öneriliyor.
Benim bu hafta hedefim yok. 53.5 demiştim.kizlar bana destek olun,
40 saatlik orucuma basladim,
yarin 12 de bitiricem
sizler hedefe varmak icin bu hafta neler yapiyorsunuz bakalim,
herkesin hedefi belli dimi ?
Aslında ben de öyle olduğunu düşündüm ama o tam tersi aşının omuzda kalmaması ve hızla yayılması için hareket etmem gerektiğini söyledi. Kolumla bir şey yapmıyorum zaten ağırlık falan da kaldırmıyorum ama hareket etmemin önemli olduğunu söylediği için diğer sporları kendimi yormadan yapacağım, tamamen hareketsiz olmakta istemiyorum zaten hareketsizlen daha çok canım yanıyorsimdi doktordan iyi bildigimi iddia ediyor gibi olucam , cok utaniyorum ama
2-3 gun ara verirsen kaslarin dinlenir daha iyi olmaz mi?
ben mesela agirlikla calisiyorum, spor hocam muhakkak en az 1 gun iki seansimin arasinda olmasi gerektigini soyluyordu, 2 gun daha bile iyi demisti benim icin, vucudum spora hic aliskin degil diyerek :)
Burada başından beri zaten ikinci randevuyu tam üç hafta sonrasına otomatik olarak veriyorlar, bilgisayar veriyor sana sormuyorlar bile. Üçüncü doz isteyene açık ama zaten burada normalde aşı zorunluluğu da yok, maske mesafe corona kuralları bunların hiçbiri yok burada hiçbir zaman olmadı, zaten Teksas ve Florida eyaletinde hiçbir yaptırım uygulanmadı. Serbest bıraktılar isteyen yaptı isteyen yapmadı. Biz başından beri ne iş yerlerimizi kapattık ne eve kapandık normal hayatımızı hep yaşadık. Okullarımız bile kapanmadı. Okulda biri pozitif çıksa onu ve temaslı olanları eve gönderiyorlar 2-3 gün o kadar, başka bir uygulama yok burada. Yani ben de Hawaii’ye gideceğim için aşı yaptırayım dedim. Çünkü orada restorantlara falan aşı kartı olmadan girilmiyormuş. Yoksa Florida’da kalacak olsam aşı yaptırmayı planlamıyordum burada öyle bir zorunluluk yok hiçbiryerde.aaa ben de sasirmistim,
ben oldugumda tam 6 hafta sonrasina veriyorlardi 2. asiyi.
LadyMiami 3. asi var mi peki sizde?
burada konusuluyor galiba, variantlar dolayisi ile
Sen kocani dinleme dinlenme gunu yapBugünkü planım, alt beden çalışacağım kolumu kaldıramıyorum dolayısıyla steps yaparım sonra en az 10.000 adım tamamlarım bir de streching yaparım çünkü o iyi geliyor bana. İp atlayacaktım ama kolumu kaldıramıyorum. Eşime söyledim işe de gitmicem. Aslında tek istediğim şey bütün günü battaniyenin altında geçirmek. Espresso içtim o bile işe yaramadı normalde zıpkın gibi yapar.
Tam zalimmisCorona olduğumda da her gün 1 saat yürütmüştü beni. Zalim adam!
Corona olduğumda da her gün 1 saat yürütmüştü beni. Zalim adam!