Sağlıklı ve Fit Bir Beden İçin Spor (Leslie ve açık havada yürüyüş)

666 ip atladım, yediğim mozaik pastaya ceza olarak. Bugün p90x3'te yoga günüydü, ipin ardından 30 dk. yoga. Devrilme tehlikesi geçirerek yapmaya çalıştım. Dengede durmak zor.

Start it up (6/7) ve Burn yaptım.
Start it up artık kolay geliyor, 1 gün sonra Ramp it up'a geçmeyi düşünüyorum.

Leslie'ye başladığım günden beri göbeğim hep içerde geziyorum, alışkanlık olmuş, yatağımdan kalkar kalkmaz göbek içerde, merdiven çıkarken, yürürken... Kaslar için çok önemliymiş diye bir yerde okumuştum, ya da ben mi yanlış biliyorum.

[QUOTEmuHureyra, post: 36961683, member: 609618"]Start it up (6/7) ve Burn yaptım.
Start it up artık kolay geliyor, 1 gün sonra Ramp it up'a geçmeyi düşünüyorum.

Leslie'ye başladığım günden beri göbeğim hep içerde geziyorum, alışkanlık olmuş, yatağımdan kalkar kalkmaz göbek içerde, merdiven çıkarken, yürürken... Kaslar için çok önemliymiş diye bir yerde okumuştum, ya da ben mi yanlış biliyorum.[/QUOTE]
Bende öyle duymuştum bacak ve popo kaslarını sıkmak da iyiymiş. Haydi kolay gelsin bize nasıl yuruyecegiz bilemedim şimdi

Ben de bir spor uzmanından duymuştum, pedal çeviriken karın kaslarını gerin bırakın demişti hatta gün içinde yürürken bile.Sonuçta oradaki kasları hareketlendirmiş oluyoruz elbette iyi bir şeydir.

Hanımlar merhaba

23 kilo verdim de kollarım çok sarktı. Bacaklarım kalın ve de basen sorunum var

Sorunlu bölgelerim için ne tarz bir spor yapmalıyım.

Ocakta nişanım var o zamana kadar toparlanmam lazım

Şimdiden teşekkür ederim

Kilo vermis olsan da haftad 3-6 gün arasi kardio sart. Bunun yanisira sikilasmak icin callanetics, pilates, yoga ya da agirliklarla bölgesel calisma yapabilirsin.

Kilo vermis olsan da haftad 3-6 gün arasi kardio sart. Bunun yanisira sikilasmak icin callanetics, pilates, yoga ya da agirliklarla bölgesel calisma yapabilirsin.

Diyet yaptığım dönemde az da olsa yapıyordum onları.
Ama çok saldım

ve de yurtta kalıyorum yani evdeki gibi leslie teyzeyle rahatça yürüyemiyorum

Spor salonuna gitmeden kendimce yapabileceğim egzersizler arıyorum aslında

Hic egzersiz yapmadan sikilasmak pek mümkün degil. En azindan kardio kismini disarda yürüyerek halledebilirsen, yine agirlik ya da su siseleri ile kol hareketleri ve bacak kalca hareketleri yapabilirsin. Xhiit daily nin you tube da kisa kisa videolari var. Callanetics de cok fazla yer isteyen bir sey degil pilates de. Baska da ne önerebilirim bilemiyorum.

Çok teşekkür ederim. Mutlaka denicem söylediklerini.

Maalesef ben bugün spor yapadım 30 dklık yürüyüş dışında üstüne bayağda yemek yedim ama yarın sabah ilk işim 4 miles yapmak 5 gün oldu diyet ve spor yapalı 1 kg vermişim tabi su kaybı falanda var ama olsun mutlu oldum yarından itibaren 4 miles+bazı bacak plates hareketlerine başlıyorum 10 gün içinde 2 kg vermek istiyorum umarım olur :)

Gunaydin kizlar su okul zamanihastaliklarindan nefret ediyorum. Cocuklar yine bana nezle bulastirdilar. Bu haftayi yoga,pilates gibi hafif seylerle gecirecegim.

Dayanamadım Ramp it up'ı bugün yaptım.
Vücut ağırlığıyla kasların çalışması güzel, kaslarım yanıyordu.. Bu hissi seviyorum.

Kızımın toplantısına yürüyerek gidicem, dönüşte de pazara. Bol sebze alıp, sularını sıkıp içicem. Haftada 1 gün detoks yapmak istiyorum.

Derya ve kedi, teşekkür ederim kızlar.
Dediğiniz gibi yaptım, haftada 1 gün ara verdim sporuma. Günlerce ara vermeden spor yapıyordum, kilom yavaş gidiyor diye, takılmıştı direniyordu kilom çünkü.. 1 günlük arayı verince 3 günde kilom hızla gitti, tartıya kaç kez çıktım inanamadım.

Sabah kalktigimdan oglen 2 ye kadar uyusukluk vardi uzerimde,uzandim kaldim.Sonra bir fincan nescafe, ardindan callanetics canlandirdi beni. Az once de cardio inferno iyice kendime getirdi. Pazardan donuste bir ara bootcamp abs yapmayi dusunuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…