- 16 Temmuz 2014
- 413
- 772
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ara vermek iyi oldu benim için, mecburi bir araydı tabi. :) Şu an 5 tekrardayım.kızlar kaç gündür giremiyorum internette sorun vardı sadece cardio inferno yapıyorum kaç gündür.kedi83 tibete başlamana çok sevindim
Kaslar sistir aliskin degilsen. Bir iki gun ara verirsen normale dondugunu goreceksin. Ya da sisen kaslar uzayip incelsin diye yoga ya da callanetics yaoailirsin.2 gündür leslie 4miles tamamnı yapıyorum ama alt bacaklarımda biraz kalınlaşma var gibi normal mi
Ben callaneticse baslayali 13 gun olmus.Bilmiyorum ne derece etkili olacak?Simdilik sikilmadan devam ediyorum.Call yapan arkadaslar alacaginiz sonuclari merakla bekliyorum.
Çok geçmiş olsun canımBiz de bugun nezle olmamiza ragmen disarda yuruduk. Doktor bol bol acik havaya cikmamizi tavsiye etti.
Peki leslie 4 miles ile ne kadar zamanda sonuç alırım acaba ?:)Kaslar sistir aliskin degilsen. Bir iki gun ara verirsen normale dondugunu goreceksin. Ya da sisen kaslar uzayip incelsin diye yoga ya da callanetics yaoailirsin.
Peki leslie 4 miles ile ne kadar zamanda sonuç alırım acaba ?:)