Sağlıklı ve Fit Bir Beden İçin Spor (Leslie ve açık havada yürüyüş)

Call yapan arkadaslar alacaginiz sonuclari merakla bekliyorum.

2 gündür leslie 4miles tamamnı yapıyorum ama alt bacaklarımda biraz kalınlaşma var gibi normal mi

2 gündür leslie 4miles tamamnı yapıyorum ama alt bacaklarımda biraz kalınlaşma var gibi normal mi
Kaslar sistir aliskin degilsen. Bir iki gun ara verirsen normale dondugunu goreceksin. Ya da sisen kaslar uzayip incelsin diye yoga ya da callanetics yaoailirsin.

Biz de bugun nezle olmamiza ragmen disarda yuruduk. Doktor bol bol acik havaya cikmamizi tavsiye etti.

Merhaba kızlar
ben jillian yapıyorum. Level 1 bitti. 2 ye geçicem. 30 gün bitince leslieye başliyim diyorum. Benim kansızlık ve demir eksikliğim var ama bu leslie herkese faydalı oluyomuş.
uzun süredir leslie yapanlar siz kaç kilo berdiniz ? Ne kadar sürede ?

Merhabalar arkadaşlar, ben 2 haftadır bu forumu takip ediyorum. 14 yaşındayken nefrotik sendrom geçirdim, yüksek dozda kortizon tedavisi gördüm ve malesef 20 kilo aldım. Bahsettiğiniz videoları 2 haftadır deniyorum (Leslie, Callanetics, Debbie Siebers) Aynı zamanda diyetisyene de gidiyorum ve yaptığım tahlillerin sonucunda doktorum insülin direncim olduğunu diyetimi mutlaka egzersizle desteklemem gerektiğini söyledi. Bu egzersizlerle kendimi şimdiden o kadar iyi hissediyorum ki anlatamam. Hepinize çok teşekkürler bilgi paylaşımı için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…