Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben soyle dusunuyorum, her spor,egzersiz herkese farkli etki yapiyor. Mesela ben jillian denedim, bir sure sonra cambazlik yaptiriyor gibi hissettim.Ama seveni cok.Brazil buttu sevdim mesela,ama bu tae bo temposu hic dusmedigi icin sikmadi beni.Ben de tae bo basic videosunun yarim saatini yaptim. Bende bir sorun var galiba bi ben sevemedim su programi. Gerci güzel terletiyor hakkini yememek lazim. Bir süre daha yapayim bakalim.
Ben soyle dusunuyorum, her spor,egzersiz herkese farkli etki yapiyor. Mesela ben jillian denedim, bir sure sonra cambazlik yaptiriyor gibi hissettim.Ama seveni cok.Brazil buttu sevdim mesela,ama bu tae bo temposu hic dusmedigi icin sikmadi beni.
Sen anladigim kadariyla esnemeli,yumusak tarz egzersizleri tercih ediyorsun.dogada yuruyus filan,ruhuna iyi gelecek seyler rahatlatiyor seni. Yani, hepimizin amaci ayni spor yapmak, ama herkesin yolu,rahat ettigi tur farkli.
Merhaba bende leslie yapanlar bacaklariniz inceldi mi heryere aynısşeyi yazıyorum ama korkuyorum napim cevaplayan olursa sevinirim
Dün leslie 4 mil 30 dk yaptım bugünde 40 dk yaptık hergün artyorum :) Peki leslie 4 miles ile kaç kalori yakılıyor biliyor musunuz?
Teşekkür ederim :)
ay pek beceremedim umarım cevap alırım şimdi ben 3 mil fast yapmaya başladım bu kardio yerine geçer mi ben resmen kardio yapmış gibi yoruluyorum bacaklarım zonkluyor kalbim bay ya hızlı hızlıatıyo kilolu değilim sadece vücudumu çalıştırmak ve hamlamamak için cevaplarsanız çok sevinirimKalori yakimi kiloya ve harcadigin efora göre degisir. 55-60 kg araligindaki bir kadin 4 fast miles da yaklasik 350 kalori yakar, daha hizli olan 4 millerde 400 de yakabilir. Kilo arttikca harcanan kalori daha fazla olur. Azaldikca az kalori harcanir. Genelde normal hizdaki millerde mil basina yukardaki kilodaki biri 70-80 daha hizli olanlarda 100-120 kalori harciyor. Kullanilacak agirliklar da harcamayi etkiliyor.Tabii bu verdigim yaklasik rakkamlar. En saglikli ölcüm sekli kalp atis hizini ve kalori harcamasini ölcen saatler.
ay pek beceremedim umarım cevap alırım şimdi ben 3 mil fast yapmaya başladım bu kardio yerine geçer mi ben resmen kardio yapmış gibi yoruluyorum bacaklarım zonkluyor kalbim bay ya hızlı hızlıatıyo kilolu değilim sadece vücudumu çalıştırmak ve hamlamamak için cevaplarsanız çok sevinirim