Suyu fazla içince bende de mide bulantısı yapıyor, ama programda ağır gelmiş olabilir. Ben bir süre tae bo yapamam, çünkü artık bu hafta p90x3'e yeniden başlayacağım, akşam bir terslik olmazsa.Günaydin kizlar... Hepimiz iyi bir hafta geciririz insallah. Bu sabah tae bo infernoyu denedim, yarim saat planlamistim ama 25. dk midem bulandi kesmek zorunda kaldim. Genelde spor öncesi yarim muz yiyorum bugün yemedim bi sey cok da su ictim belki ondandir. Ya da acemilikten... Bunu dünkü kardiosundan daha cok sevdim. Simdi ev temizligi, yemek ve alisveris var programimda. Bu da disarda da yürüyecegim demektir.
Haftada 1-2 gün ara vermek önemli. Kasların dinlenmeye ihtiyacı var. Ara verilen günlerde yoga, streching, yürüyüş yapılabilir boş kalmak istenmiyorsa.Bu arada neredeyse 2 haftadır ara vermeden her gün spor yaptığımı farkettim. Haftada 1 gün ara vermek istemiyorum, en az yarım saat hareket edip terlemeden sanki vücudum açılmıyor, kireçli gibi hissediyorum, bi ağırlık tembellik geliyor.
Haftada 1 gün ara vermesem olur herhalde dimi?
Bu arada neredeyse 2 haftadır ara vermeden her gün spor yaptığımı farkettim. Haftada 1 gün ara vermek istemiyorum, en az yarım saat hareket edip terlemeden sanki vücudum açılmıyor, kireçli gibi hissediyorum, bi ağırlık tembellik geliyor.
Haftada 1 gün ara vermesem olur herhalde dimi?
Alisana kadar yapabildigin kadar yap canim ama sonunda esneme hareketleri yapmayi unutma.Bugün leslie 4 mil e başladım ama sadece 20dk yapabildim sanırım ilk gün olduğu için yarın 30 dk ya çıkarmayı düşünüyorum :)
Basligin ilk mesajinda ve spor gorsel paylasim bolumunde programla ilgili detayli bilgiler mevcut.Leslie 4 mil ne oluyor kızlar?
Benim de o kadar çok denemek istediğim program var ki sıra gelir mi bilmiyorum. :)Aksam baktim daha enerjim kalmis tae bo abs yaptim sadece ayakta olan kismini. Cardio olan kadar terletmiyor ancak bunda da sirf karna yönelik hareketler var. Ikisini dönüsümlü yapabilirim. Artik ayda bir degisiklik yapacagim. Daha sirada yapmak istedigim barre workout, pilates ve yoga videolari var.