Sağlıklı ve Fit Bir Beden İçin Spor (Leslie ve açık havada yürüyüş)

Aksam baktim daha enerjim kalmis tae bo abs yaptim sadece ayakta olan kismini. Cardio olan kadar terletmiyor ancak bunda da sirf karna yönelik hareketler var. Ikisini dönüsümlü yapabilirim. Artik ayda bir degisiklik yapacagim. Daha sirada yapmak istedigim barre workout, pilates ve yoga videolari var.

Günaydin kizlar... Hepimiz iyi bir hafta geciririz insallah. Bu sabah tae bo infernoyu denedim, yarim saat planlamistim ama 25. dk midem bulandi kesmek zorunda kaldim. Genelde spor öncesi yarim muz yiyorum bugün yemedim bi sey cok da su ictim belki ondandir. Ya da acemilikten... Bunu dünkü kardiosundan daha cok sevdim. Simdi ev temizligi, yemek ve alisveris var programimda. Bu da disarda da yürüyecegim demektir.

Leslie ekibi olarak Tae Bo'cu da olduk : )
egzersizleri değiştirmek, farklı şeyler denemek güzel, çünkü insan bir süre sonra aynı tarzdan sıkılabiliyor.

Start it up (5/7) ve Burn bitti.
Öğlene doğru kızı okula götürücem yürüyerek. Okullar açıldı, hayatımıza daha da hareket geldi, ne güzel!

Suyu fazla içince bende de mide bulantısı yapıyor, ama programda ağır gelmiş olabilir. Ben bir süre tae bo yapamam, çünkü artık bu hafta p90x3'e yeniden başlayacağım, akşam bir terslik olmazsa.

Bu arada neredeyse 2 haftadır ara vermeden her gün spor yaptığımı farkettim. Haftada 1 gün ara vermek istemiyorum, en az yarım saat hareket edip terlemeden sanki vücudum açılmıyor, kireçli gibi hissediyorum, bi ağırlık tembellik geliyor.
Haftada 1 gün ara vermesem olur herhalde dimi?

Haftada 1-2 gün ara vermek önemli. Kasların dinlenmeye ihtiyacı var. Ara verilen günlerde yoga, streching, yürüyüş yapılabilir boş kalmak istenmiyorsa.

Haftada bir gün ara vermen lazim kaslar dinlenirken inceliyor cünkü. Eger hic bosluk vermek istemiyorsan haftada 1 gününü ya disarda hafif yürüyüse ya da yoga gibi sakin bir ugrasa ayirabilirsin.

kızlar nihayet spora döndüm sayenizde bende tae bo bill's bootcamp yaptım oldukça zevkliydi ilk kez yapmama rağmen hiç sıkılmadan sonuna kadar yaptım enerjisi çok yüksek biri listeme cardio olarak ekledim

Yazılımcıyım obur ekip arkadaşlarım var. Üniversite zamanları hop zıplae hop otururdum. Bu iş hayatı beni çok monotonlaştırdı. Sabahın köründe kalktığım için akşamları pek enerjim olmuyor. Leslie yi indirdim ve yavaş yavaş başladım. Eğer yürüme imkanım varsa 8-10 km yürürüm genelde. Ama olmuyor pek. Neyse o yüzden leslie 3 mile den başladım. Leslie nin olayı ayak kol kombinasyonu. 2sinin beraber çalışması çok kalori yaktırıyor. 3-4 kg vermek istediğimden bu programı yapıyorum. Bir de P4P( ipad e indirdim, takvimi de oluşturdum) ve plates yapıyorum. İnşallah faydasını görürüz. Çabuk sıkılan biriiyim ve inşallah sıkılmam.

Ögleden sonra call da yaptim. Bütün yaptiklarima ragmen bazen karnim sis olmuyor mu sinir oluyorum.

Benim de o kadar çok denemek istediğim program var ki sıra gelir mi bilmiyorum. :)

henüz internet bağlantımız olmadığı için düzenli bildirim yapamıyorum ama leslie leri ve tibet yogasını düzenli (gün aşırı) yapıyorum.
bulunduğumuz yerde telekomun süperonline ın alt yapısı yokmuş, yönetimin dilekçe vermesi lazımmış, ne film izleyebiliyorum ne egzersiz videolarına bakabiliyorum, böyle çok kısıtlayıcı ve can sıkıcı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…