Sağlıklı ve Fit Bir Beden İçin Spor (Leslie ve açık havada yürüyüş)

Bugün 50' taebo cardio circuit 2 ve tibetlerimi yaptım.Benimde yapmak istediğim programlar var brazili adam akıllı yapamadım hep birşeyler araya girdi spor düzenim okul zamanı daha iyi oluyor kurban bayramından sonra brazili ve özelliklede call 'ı denemeyi çok istiyorum(inşallah bir aksilik olmaz).

Az once arada molalar vererek call + tae bo bootcamp abs + tae bo cardio inferno yaptim.
Yarin dinlenme gunum.Karnimda sertlesme hissediyorum iyiden iyiye.Insallah bu tempoyu bozmam.
tae bo temposuyla bikmaya firsat birakmiyor.Ay sonunda durum degerlendirmesi yaparim artik.

Ben de tae bo basic videosunun yarim saatini yaptim. Bende bir sorun var galiba bi ben sevemedim su programi. Gerci güzel terletiyor hakkini yememek lazim. Bir süre daha yapayim bakalim.

Ben de tae bo basic videosunun yarim saatini yaptim. Bende bir sorun var galiba bi ben sevemedim su programi. Gerci güzel terletiyor hakkini yememek lazim. Bir süre daha yapayim bakalim.
Ben soyle dusunuyorum, her spor,egzersiz herkese farkli etki yapiyor. Mesela ben jillian denedim, bir sure sonra cambazlik yaptiriyor gibi hissettim.Ama seveni cok.Brazil buttu sevdim mesela,ama bu tae bo temposu hic dusmedigi icin sikmadi beni.
Sen anladigim kadariyla esnemeli,yumusak tarz egzersizleri tercih ediyorsun.dogada yuruyus filan,ruhuna iyi gelecek seyler rahatlatiyor seni. Yani, hepimizin amaci ayni spor yapmak, ama herkesin yolu,rahat ettigi tur farkli.

Evet dogada olmayi cok seviyorum ama leslie turu aerobik programlari da seviyorum. Tae boyu tabii daha yeni yaptigim icin hareketlere de acemiyim. Ama keyif icin dersen leslie yuruyus yuzme pilates yoga daha bir sempatik bana. Ama arada degisiklik yapmamizlazim.

Merhaba bende leslie yapanlar bacaklariniz inceldi mi heryere aynısşeyi yazıyorum ama korkuyorum napim cevaplayan olursa sevinirim

Rumsun anlayamadım incelsin mi,incelmesin mi istiyorsunuz ?Leslie genel olarak heryeri inceltiyor değişik değişik videoları var ama genel olarak inceliyorsunuz? Günün raporu cardio inferno ve ardından tibetler yapıldı bol sporlu günler kızlar

Öncesinde rose7634, post: 36944970, member: 392981"]Rumsun anlayamadım incelsin mi,incelmesin mi istiyorsunuz ?Leslie genel olarak heryeri inceltiyor değişik değişik videoları var ama genel olarak inceliyorsunuz? Günün raporu cardio inferno ve ardından tibetler yapıldı bol sporlu günler kızlar[/QUOTE]
Incelsin istiyorum canım sıkıldım artık bacaklardan selulitlerden

Merhaba bende leslie yapanlar bacaklariniz inceldi mi heryere aynısşeyi yazıyorum ama korkuyorum napim cevaplayan olursa sevinirim

Leslie ile genel olarak incelirsin, bölgesel incelme maalesef olmuyor ancak bölgesel sekillenme oluyor kardio ile beraber yapinca. Leslie ve pilates ya da call bir arada yaparsan incelirsin. Callanetics özellikle bacaklar icin cok iyi.

Dün leslie 4 mil 30 dk yaptım bugünde 40 dk yaptık hergün artyorum :) Peki leslie 4 miles ile kaç kalori yakılıyor biliyor musunuz?

Dün leslie 4 mil 30 dk yaptım bugünde 40 dk yaptık hergün artyorum :) Peki leslie 4 miles ile kaç kalori yakılıyor biliyor musunuz?

Kalori yakimi kiloya ve harcadigin efora göre degisir. 55-60 kg araligindaki bir kadin 4 fast miles da yaklasik 350 kalori yakar, daha hizli olan 4 millerde 400 de yakabilir. Kilo arttikca harcanan kalori daha fazla olur. Azaldikca az kalori harcanir. Genelde normal hizdaki millerde mil basina yukardaki kilodaki biri 70-80 daha hizli olanlarda 100-120 kalori harciyor. Kullanilacak agirliklar da harcamayi etkiliyor.Tabii bu verdigim yaklasik rakkamlar. En saglikli ölcüm sekli kalp atis hizini ve kalori harcamasini ölcen saatler.

ay pek beceremedim umarım cevap alırım şimdi ben 3 mil fast yapmaya başladım bu kardio yerine geçer mi ben resmen kardio yapmış gibi yoruluyorum bacaklarım zonkluyor kalbim bay ya hızlı hızlıatıyo kilolu değilim sadece vücudumu çalıştırmak ve hamlamamak için cevaplarsanız çok sevinirim

Leslienin tum calismalari kardio ve bolgesel karisik zaten. Sadece korumak icin 2_3mil yeterli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…