Aslinda o kisim gercekten benim de kafama takilmisti ama vucut yapisiyla da alakali olabilir.Kadinin yine de fit bir vucudu var yillardir yapiyor.Ben duzenli leslie yapan biri degilim yeni kesfettim ben de :)
Leslienin hiit kardio videolarini tavsiye etmistim anlamadiniz önceki mesajimda sanirim. Mega miles, power miles, radio remix, walk it off serisi, ultimative 5 day plan serisi... gibi bircok video var son yillarda cikardigi. Elinizde hangilerinin oldugunu bilemiyorum o yüzden sunu yap bunu yap diye ismiyle söylemedim. Basliga hic göz gezdirdiniz mi? Insanlarin leslie yaparak verdigi kilolar, cm olarak degisen ölcüleri bu baslikta da görsel paylasim bölümündeki leslie basliginda da bolca mevcut. Söyle bir cümle eklemek istiyorum " Insanin vücudu, beyninin olmadigi yere gidemez". Icinize sinmiyorsa faydasini da göremezsiniz.Yani değil mi?bu bir tek benim dikkatimi çekmiş olamaz. :44: mesela bir kuaföre gittiğimizde onun saçının başının düzgün olmasını bekleriz.bir dermatoloğa gittiğimizde cildinin düzgün olmasını bekleriz ya da bir diyetisyene gittiğimizde zayıf olmasını bekleriz.bu onun gibi birşeyben de yeni keşfettim sayılır sadece ramazan için bir başlamayı düşünüyorum ama hangi videosuyla başlamalıyım pek bir tavsiye alamadım
Evet dogru danurcum kemik yapisini düzeltmek mümkün olmuyor. Etleri eritiyorsun da kemigi eritmek ne mümkün. Ben suna dikkat ettim kalca kemigi genis olan insanlarin karin problemi olmuyor, karni olanlarin da kalca problemi olmuyor. Belki tesadüftür ama bu benim sahsi fikrim. Iskelet yapisi disinda leslienin sekle sokmayacagi vücut oldugunu düsünemiyorum, hele ki son calismalarinda...Merhabalar...Leslienin basenleri var evet ilk başta insan yadırgıyor..Ama kadın yaşına göre fit ne simit ne göbek sımsıkı bir vücudu var..
İnsan kemik yapısını değiştiremiyor.Ben kendi adıma leslieden memnunum insanı sıkmıyor belki diğer yorucu egzersizler gibi kısa vadede sonuç vermiyor ama inanın ki uzun vade de bir kaç ay yapınca çok güzel sonuçlar alınıyor...
Dün akşamın raporu leslie burn + great body abs yaptım...
Leslie nin hangi videolarindan bahsettiginize bagli spora yeni baslayan ve esnek olmayanlar derken. You tube da ki videolari artik tarih öncesinde kaldi leslienin son yillarda cikardigi hiit kardio ve bölgeselli videolarini orda bulmak zaten mümkün degil. Ve inanin bana o videolar hic de spora yeni baslayanlara göre degil. Bu baslikta görsel paylasim yapmiyoruz. Görsel paylasim bölümüne yazarsaniz yardimci olmak isteyenler yanitlar.leslienin gerçekten de basenleri var :) ama bence itici durmuyor kollarında da biraz sarkma mevcut sallanırken farkediliyor bazı videolarda :) ama bence yine de yaşına göre çok estetik bir vucuda sahip. bu arada 30day shrede başladım bugun Jillianla ve 20dkda çok zorlandım. Leslienin programı bence spora yeni başlayanlar ve esnek olmayanlar için mükemmel. Eğer ciddi bir sıkılaşma istiyorsanız bence mesela 2 veya 3miles yapın Leslie ile sonra da üstüne hazır ısınmışken 20dk Jillian yapın.
bi de burn and firm videolarını youtubeda bulamadım sizde dvd falan mı var?
Evet dogru danurcum kemik yapisini düzeltmek mümkün olmuyor. Etleri eritiyorsun da kemigi eritmek ne mümkün. Ben suna dikkat ettim kalca kemigi genis olan insanlarin karin problemi olmuyor, karni olanlarin da kalca problemi olmuyor. Belki tesadüftür ama bu benim sahsi fikrim. Iskelet yapisi disinda leslienin sekle sokmayacagi vücut oldugunu düsünemiyorum, hele ki son calismalarinda...
genel bir yorum yapmak istiyorum postmodern dünyada insan zihniyeti neyi empoze edilirse o doğrultuda gidiyor. bize 0 beden 34-36 benden mankenlerin güzel ve fit olduğu empoze ediliyor görsel medya da haliyle hafif basenli birisi ya da leslie gibiler bazı arkadaşlar için kilolu geliyor. mankenler vucutlarıyla para kazanıyor ama biz değil. yani onlar gibi olmak zorunda değiliz ki. ne kadar zayıfsan o kadar güzelsin anlayışı yanlış bana göre shakira ve jennifer lopez de baseni var kilolu mu demek gerekiyor onlara bence taş gibiler deyimi yerinde. birisi bana kilosunu söyleyince boyun kaç diyorum önemli olan orantılı olmak. kendim 1,70 boyundayım 68 kiloyum ama göbeğim var bence 60 olsam bin şükür boyuma göre. o yüzden bence kıyaslama yaparken bize dayatılana bakın arakadaşlar. bence leslie de yaşına göre taş ve sağlıklı duruyor 34 beden olmasına gerek yok.
Leslie nin hiit kardiolu videolarindan vazgecme canim. Göbek yaglari icin baska caremiz yok.sana katılıyorum canım benim basen kısmım yok 38 e giriyorum mesela ama üstte asla giremiyorum göbeketn kapanmıyor bu genetik annem ananem teyzelerim hepimiz basen küçük bacak ince göbek kocaman birde sezeryandan sonra malum ama leslienin ona bile faydası oldu bende burn yapıyorum mekik çekiyorum artık son 5 kilo bence göbekte benim. arkadaşım geçen ay diyetisyene gitti doktor bakmış 82 kilo 165 cm. 5 kilo kemik buna bişey yapamam kemikler çok iri demiş 5 kilo ödem çıkmış 20 kilo vermesi lazımmış senin ideailin 62 demiş düşün şimdi 50 kilo kemikse 62 ideailse 12 kilo et yağ kas dokusu olmalı. benim boyun 170 ama idealim 60 diyor doktor yani benden kısa birine 62 diyor demekki kemik yapısı ve iskelet sistemi çok önemli.
Leslie nin hangi videolarindan bahsettiginize bagli spora yeni baslayan ve esnek olmayanlar derken. You tube da ki videolari artik tarih öncesinde kaldi leslienin son yillarda cikardigi hiit kardio ve bölgeselli videolarini orda bulmak zaten mümkün degil. Ve inanin bana o videolar hic de spora yeni baslayanlara göre degil. Bu baslikta görsel paylasim yapmiyoruz. Görsel paylasim bölümüne yazarsaniz yardimci olmak isteyenler yanitlar.
Burn ya da firm olabilir mesela? 30dk bitiyor her biri. Burn yaklasik 200 kalori harcatiyor. 3 mil yapayim diyorsan radio remix olabilir.Kızlar ben leslinin 3 milini ve 4 fast milini yapıyorum hep. Bugün başka birşeyler yapmak istiyorum. Değişik bir video önerebiir misiniz
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Burn ya da firm olabilir mesela? 30dk bitiyor her biri. Burn yaklasik 200 kalori harcatiyor. 3 mil yapayim diyorsan radio remix olabilir.
Canim benim cocuklar 14, 7 ve 2,5 yasinda.Sağol deryacım bugün bunlardan birini yapayım. Bir şey soracağım sana. Çocuklarının yaş aralığı nasıl. 9 yaşında bir oğlum var. 2. Yi yapsam mı diye bir heves geldi de bana
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim benim cocuklar 14, 7 ve 2,5 yasinda.
genel bir yorum yapmak istiyorum postmodern dünyada insan zihniyeti neyi empoze edilirse o doğrultuda gidiyor. bize 0 beden 34-36 benden mankenlerin güzel ve fit olduğu empoze ediliyor görsel medya da haliyle hafif basenli birisi ya da leslie gibiler bazı arkadaşlar için kilolu geliyor. mankenler vucutlarıyla para kazanıyor ama biz değil. yani onlar gibi olmak zorunda değiliz ki. ne kadar zayıfsan o kadar güzelsin anlayışı yanlış bana göre shakira ve jennifer lopez de baseni var kilolu mu demek gerekiyor onlara bence taş gibiler deyimi yerinde. birisi bana kilosunu söyleyince boyun kaç diyorum önemli olan orantılı olmak. kendim 1,70 boyundayım 68 kiloyum ama göbeğim var bence 60 olsam bin şükür boyuma göre. o yüzden bence kıyaslama yaparken bize dayatılana bakın arakadaşlar. bence leslie de yaşına göre taş ve sağlıklı duruyor 34 beden olmasına gerek yok.