Valla benim büyük oglum cok iyi bir abi kizkardesine de cok düskün. Ortanca biraz kiskanclik yapiyor ama o da daha kücük.En büyük ve en küçük arasındaki ilişkinin durumu nedir. Sonuçta ben oğluma kardeş olsun diye istiyorum sonra ikisi de ayrı telden çalmasın
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Leslienin hiit kardio videolarini tavsiye etmistim anlamadiniz önceki mesajimda sanirim. Mega miles, power miles, radio remix, walk it off serisi, ultimative 5 day plan serisi... gibi bircok video var son yillarda cikardigi. Elinizde hangilerinin oldugunu bilemiyorum o yüzden sunu yap bunu yap diye ismiyle söylemedim. Basliga hic göz gezdirdiniz mi? Insanlarin leslie yaparak verdigi kilolar, cm olarak degisen ölcüleri bu baslikta da görsel paylasim bölümündeki leslie basliginda da bolca mevcut. Söyle bir cümle eklemek istiyorum " Insanin vücudu, beyninin olmadigi yere gidemez". Icinize sinmiyorsa faydasini da göremezsiniz.
Valla benim büyük oglum cok iyi bir abi kizkardesine de cok düskün. Ortanca biraz kiskanclik yapiyor ama o da daha kücük.
az önce de 3mega miles yaptım.sanırım artık bi pilates lastiği almanın zamanı geldi.
jasse bence sen de youtubedan başla ordaki 3miles da 4 miles da gayet güzel. eğer spor geçmişin varsa 4 fast milesla başlayabilirsin direk :)
Teşekkür ederim verdiğin bilgi için. Allahım onları sana bağışlasın...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Amin canim hepimizin cocugunu bagislasin. Bugun oglumun onemli bir sinavi var bizim icin dua edin.
walla canım beni biliyorsun sen ama yeni arakadaşlara örnek teşkil etmesi açısından yazıyorum aralık ayında başladım 82 kilo ile yaklaşık bir aydırda 67-68 arasında dolaşıyorum . ilk başlarda hafta da en az 5 gün yapıyordum artık 3 gün anca yapıyorum ama dışarda çok hareketliyim bu arada sezeyan doğum yaptım ve 1 yaşında oğlum var arkasında çok dönüyorum zira yürüme arifesinde o yüzden hafta da 3 e düştü dışarda devamlı hareket halideyim bunu neden yazdım memnuniyetimi belli etmek adına bilgi amaçlıLafi agzimdan aldin derler ya aynen öyle oldu canim . Ama yine basligin cadisi olmayayim yazip diyordum. Hosgeldin bu arada. Leslie yi elestirmeden önce bloguna girip zayiflattigi milyonlarca kadinin hikayesini okumak lazim. Dedigin gibi cok sekilciyiz gercekten de. Leslie fit olmasi ve yasam enerjisi ile benim idolüm zaten. Burada günlük paylasim yapan arkadaslarin sanirim hepsi leslie den memnun kalan insanlar yok kalmadim diyeni duymadim. Yapmak istemeyen zaten yapmaz. Ayrica sinir oldugum bir konu da leslie nin yanina sunu da ekleyin sunu da yapsaniz iyi olur diyenler. Damdan düser gibi ilk mesajda yazilinca insanin biz zaten yaptigimiz spordan memnunuz burada yaptigimizi paylasiyoruz diyesi geliyor. Neyse Ramazan günü gülüp gecelim. Kissadan hisse biz leslieyi seviyoruz. Walk walk walk.
evet canım haklısın kesinlikle hiç zaman yoksa bile 30 dak lık burn yapıyorum mutlaka arkasından mekik seviyorum onu benLeslie nin hiit kardiolu videolarindan vazgecme canim. Göbek yaglari icin baska caremiz yok.
Iyı gunler arkadaslar
Sımdı 3 fast mılın sadece bır mılı yapabıldım bıraz susadım daha fazla zorlamak ıstemedım
Bı kac saat sonra bır mıl daha yapcam boylece fazla yorulmamıs olurum ve gun ıcındede hareketlı olurum
Iftardan sonra pek yapamıyorum agırlık cokuyor burda saat ona dogru acılıyor
Neyse arkadaslar hepımıze bol enerjık gunler
iyi yapmışsın bence rahime oruç oruç zorlamamak gerek :)Iyı gunler arkadaslar
Sımdı 3 fast mılın sadece bır mılı yapabıldım bıraz susadım daha fazla zorlamak ıstemedım
Bı kac saat sonra bır mıl daha yapcam boylece fazla yorulmamıs olurum ve gun ıcındede hareketlı olurum
Iftardan sonra pek yapamıyorum agırlık cokuyor burda saat ona dogru acılıyor
Neyse arkadaslar hepımıze bol enerjık gunler
Amin canim hepimizin cocugunu bagislasin. Bugun oglumun onemli bir sinavi var bizim icin dua edin.
merhabalar,
ben de leslie yapmaya yeni başladım. daha önce bir süre yapmıştım ama üzerinden çok zaman geçti. ay sonuna kadar biraz sıkılaşmak istiyorum. şu an mens dönemi olduğu için 2 mile yapıyorum. bittiğinde 3 mile başlayacağım. sizler başlangıç aşamasında, bir ay düzenli yaptığınızda ne kadar sıkılaştınız acaba? forumda böyle periyodik dönemler sonucu yaşanan sıkılaşma larla ilgili bir bölüm var mıdır, ben bulamadım da? kilo kaybı ve sıkılaşma verilerinin paylaşıldığı bir bölüm olsa harika olurmuş.
herkese teşekkürler şimdiden.
selam bence de güzel olur öyle periyodik takip kısmı yoksa yapılması :) hiç ölçmek aklıma gelmedi aynadan sıkı takipte olsam da. ben nisan ayında tatile gitmeden önce 15gün byounca her gün 4mil hızlı olandan ya da 3mil yapıyordum boosted walking olan videodan. yediklerime de dikkat etmiştim aşırı çikolata hamur işi vs tüketiyordum onları kesip sebze meyve et ağırlıklı beslendim ve 53ten 50ye düşüp ciddi anlamda bacaklarımda bi sıkılaşma hissetmiştim.(tabi diyete 15gün önce başlamadım martın başından beri diyetteydim :)) tatil sonrası yine sınav dönemi olduğu için 51e kadar çıktım ama bu sefer jillianla birleştirip 15 gün içinde bikinibodye erişmeyi hedefliyorum :) jillianı da çok öneriyorlar leslienin yanı sıra.
teşekkürler cevabınız için öncelikle :)
ideal kilonuza ve vücudunuza çok yakınmışsınız zaten maşallah, sizin cm değil de mm bazında olur artık incelmeler. o yüzden ilk başta ölçmemeniz büyük kayıp değil :) umarım tatile bikini vücudunuzla çıkarsınız
benim kilo fazlam oldukça çok. dün ölçülerimi aldım, bayrama kadar devam edip bayramda tekrar ölçtüğümde incelme olursa buraya yazarım umarım. leslie benim sorunlu bölgelerime iyi gelmişti ilk yaptığımda, şimdi de güzel sonuçlar alırım umarım. burayı da takip etmek sanırım motivasyonumu arttıracak :)
Ben de ayda bir olcuyorum. Kontrol altinda tutmak adina iyi oluyor. Tartiya guvenemiyorum pek.
Adet dönemi sona erdikten sonra vücudun genelde en siskin olmadigi zaman oluyor. O zamanlar ölcünce insanin morali de yerine geliyor.ben de tartıdan ziyade vücut ölçülerine daha çok güveniyorum. ayda 1 ölçmek de en güzeli gerçekten.
Adet dönemi sona erdikten sonra vücudun genelde en siskin olmadigi zaman oluyor. O zamanlar ölcünce insanin morali de yerine geliyor.