- 8 Haziran 2014
- 183
- 84
Merhaba millet,
ben de bu programı ara sıra yapayım diyorum ama kadının kendisine bakıyorum antrenör olmasına rağmen kendisinin kocaman bir kalçası ve basenleri var :26: yani bu programdan gerçekten memnun musunuz işe yarıyor mu?en etkili videoları nelerdir?
Ama o kadin genc degil ki.Yasi bi hayli var.Ve ilerleyen videolarda daha iyi bir vucuda sahip bence.
Her insanin vücut yapisi farklidir. Ayrica sporcular fazla kas yapinca bacaklari da kalinlasabiliyor. Leslie 60yasin üzerinde olmasina ragmen dümdüz bir karni ve siki kollari var. Bu basliga yazanlar artik neredeyse 2 yildir leslie ile hasir nesiriz kilolarimizi verdik veriyoruz, sikilastik ve memnunuz. Herkesin adina konusmus oldum ama arkadaslar da tasdik edeceklerdir. Leslienin en son yillarda cikardigi icinde hiit kardio olan videolari en iyileri. Sen sanirim jillian yapiyorsun baska basliklarda da rastladim yazilarina. Jillan dan sonra leslie hafif kalir mi bilemiyorum ama hiit kardio oldukca fazla yag yaktirip sikilastiriyor.Mari Winsor un da yaşı bir hayli ilerde kadın incecik.hatta 57 yasında fitness şampiyonu Kamer Piercenssi düşünün.Onlar da hiç yok.
Ne biliyim,bu benim kafama takılıyor.sizin en memnun oldugunuz videoları hangisi?
Her insanin vücut yapisi farklidir. Ayrica sporcular fazla kas yapinca bacaklari da kalinlasabiliyor. Leslie 60yasin üzerinde olmasina ragmen dümdüz bir karni ve siki kollari var. Bu basliga yazanlar artik neredeyse 2 yildir leslie ile hasir nesiriz kilolarimizi verdik veriyoruz, sikilastik ve memnunuz. Herkesin adina konusmus oldum ama arkadaslar da tasdik edeceklerdir. Leslienin en son yillarda cikardigi icinde hiit kardio olan videolari en iyileri. Sen sanirim jillian yapiyorsun baska basliklarda da rastladim yazilarina. Jillan dan sonra leslie hafif kalir mi bilemiyorum ama hiit kardio oldukca fazla yag yaktirip sikilastiriyor.
Mari Winsor un da yaşı bir hayli ilerde kadın incecik.hatta 57 yasında fitness şampiyonu Kamer Piercenssi düşünün.Onlar da hiç yok.
Ne biliyim,bu benim kafama takılıyor.sizin en memnun oldugunuz videoları hangisi?
Aslinda o kisim gercekten benim de kafama takilmisti ama vucut yapisiyla da alakali olabilir.Kadinin yine de fit bir vucudu var yillardir yapiyor.Ben duzenli leslie yapan biri degilim yeni kesfettim ben de :)
ben de leslieyley 2sene önce tanıştım.önce 1mili anca yapıyordum şimdi 5mil yapabilidiğim bile oluyor.ama maalesef düzensiz yapıyorum.düzenli yaptığım dönemlerde faydasını gördüm öneririm. yarından itibaren çok düzenli yapmaya başlıcam. sürecimi de burdan yazarım.keşke birisi de burdan motive olma konusunda destek olsa da hergün ne yaptığımı yazsam :)
Gunaydın kızlar bugunlerde yapamıyordum leslıyı ama sabah ıkı mıle yaptım oruclu oldugum ıcın daha fazla yapamadım
Eylul de tatıle gıtcem hesapta olmayan bır tatıl onun ıcın zayıflamam gerek
Bıde kızlar tae bo deneyenınız varmı hıc yanı leslımı tae bo mu daha etkılı aksamda onun gobek ıcın olanını yapcam sımdıden tesekkurler kızlar
Merhaba kendımı yormadan yaptım zaten tam onlar gıbı yapamadım onlar kostuysa ben yurudum 😉😉Merhaba oruçluyken leslie yapmak zor olmadı mı?
Ben dün leslie firm +slim & six pack yaptım su içinde kaldım daha önceleri yapıyordum bu kadar terlemiyordum bu aralar hava çok sıcak ..
azıcık kolunuu oynatsan terliyorsun.
ben de az önce 5miles yaptım kendimi daha enerjik hissediyorum :) ama hava okadar sıcakki sonlara doğru çok yavaşladım terden