Pilatesler tibetler yapildi simdi sira kahvaltida.
Oooo spordan sonra kahvaltı keyfi, afiyet olsunBen de dün akşam 1 saat tenis oynadım, pestilim çıktı Sabah ta 1 mil Leslie yaptım ama Tibetleri yapamadım, sindirim sistemimde bir gariplik var bugün, sabahtan beri kötüyüm, akşama kadar geçer inşallah.
Gecmis olsun can8m. Islerim bitsin biraz da leslie yamak istiyorum. Temmuz agustos ancak yuzme yapabilirim havalar guzel olursa. Butun aile halki evde olacak. Rahat vermezler.
Radio remixin 2 mili yapildi. Leslie yapmayinca icim rahat etmiyor. Yazin havuzda yaparmisim telefondan acip...
Daha güzel olur, hatta çocuk havuzuna gir suyun içinde yap.Hani pedal çeviriyorlar ya suda o hesap olur.
Dün eve geç gittim, spor yapmadım. Beslenme düzenim aynen devam ediyor. Şimdilik sıkıntı yok. Selülitlerim azalmış durumda biraz da olsa. Başlangıçta 55,60 lardaydım. Bu aralar 53,40 gibi kilom. Kilom düşmeden sıkılaşmak ve yağ oranımı azaltmak istiyorum. Bunun için protein ağırlıklı beslenmeliyim sanırım. Ama özellikle işte iken karbonhidrat bombardımanına tutuluyorum. Kim hazırlıyosa menüyü bir de gıda mühendisi olcaklar
Merhaba bugün rahatsızdım sadece mari winsor ve mel b buns yaptım akşam iyi hissedersem karın hareketleri yapacam..
Bide bende ultimate 5 day walk plan thursday 2 miles var leslienin eşim bi ara indirmiş henüz yapamadım.. Nasıl bir çalışma bu video bilgisi olan var mı?