Sağlıklı ve Fit Bir Beden İçin Spor (Leslie ve açık havada yürüyüş)

Pilatesler tibetler yapildi simdi sira kahvaltida.

Oooo spordan sonra kahvaltı keyfi, afiyet olsun Ben de dün akşam 1 saat tenis oynadım, pestilim çıktı Sabah ta 1 mil Leslie yaptım ama Tibetleri yapamadım, sindirim sistemimde bir gariplik var bugün, sabahtan beri kötüyüm, akşama kadar geçer inşallah.

Gecmis olsun can8m. Islerim bitsin biraz da leslie yamak istiyorum. Temmuz agustos ancak yuzme yapabilirim havalar guzel olursa. Butun aile halki evde olacak. Rahat vermezler.

Gecmis olsun can8m. Islerim bitsin biraz da leslie yamak istiyorum. Temmuz agustos ancak yuzme yapabilirim havalar guzel olursa. Butun aile halki evde olacak. Rahat vermezler.

Sağol canım. Alışınca insan spor yapmadan duramıyor zaten, sabah kendimi iyi hissetmediğim halde 1 mil de olsa Leslie yapmak iyi geldi. Yüzme ben de çok seviyorum, en güzel sporlardan biri, hem Leslie bir yere kaçmıyor nasıl olsa

Dün eve geç gittim, spor yapmadım. Beslenme düzenim aynen devam ediyor. Şimdilik sıkıntı yok. Selülitlerim azalmış durumda biraz da olsa. Başlangıçta 55,60 lardaydım. Bu aralar 53,40 gibi kilom. Kilom düşmeden sıkılaşmak ve yağ oranımı azaltmak istiyorum. Bunun için protein ağırlıklı beslenmeliyim sanırım. Ama özellikle işte iken karbonhidrat bombardımanına tutuluyorum. Kim hazırlıyosa menüyü bir de gıda mühendisi olcaklar

Tunaydiiiinnn,

radio remix yapildi, gunun kalani da hareketli gececk gibi gorunuyor. enerjik bir gun hepimizin olsun :)

Radio remixin 2 mili yapildi. Leslie yapmayinca icim rahat etmiyor. Yazin havuzda yaparmisim telefondan acip...

Yanında takviye götürmeyi dene bazı günler, önceden menüyü öğrenme şansın varsa, ona göre ayarlama yapabilirsin.

Son düzenleme:
Günaydin kizlar, sabah detox yoga ve tibetlerimi yaptim. Sizden ne var ne yok?

merhaba,

burn ve firm yapildi, bucur uykuya yatirildi, simdi de siparis uzerine uyandiktan sonra suluboya kedi calismasi icin boyalar ve cizimler hazirlaniyor....

hava deli sicak ama bu bucurun talepleri sicaktan hiiiic etkilenmiyo, yayil uzun uzun be evladim suluboyaymis kediymis neler dusunuyosun :)))

Esim cocuklari alip alisverise gidince firsat bu firsattir deyip burn ve pilates karin hareketleri yaptim.

Merhaba bugün rahatsızdım sadece mari winsor ve mel b buns yaptım akşam iyi hissedersem karın hareketleri yapacam..

Bide bende ultimate 5 day walk plan thursday 2 miles var leslienin eşim bi ara indirmiş henüz yapamadım.. Nasıl bir çalışma bu video bilgisi olan var mı?

Son düzenleme:
Hu hu kimse yok mu? Kimse girmemiş benden sonra..Herkes iyidir umarım..

Bugün dün bahsettiğim videoyu + 10 min abs yaptım

Herkese gunaydin hayirli ramazanlar.
Danurcum sanirim color miles o dedigin her videoda farkli bir renk adi olan. O 1 aylik bir program 5 video ve kisa bolgesellerden olusuyor. Istedigin 1 ya da 2 mili secip hergun degisik yapiyorsun arkasina da bolgesel videolardan birini ekliyorsun. Onlarin icinde isinma soguma yok onlari da ayri videolar halinde vermis.

Gunaydinn. Leslie 3 mile slim& sleek yaptim bu sabah. Enerjik bir hafta sonu olsun hepimize.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hayırlı Ramazanlar.. Teşekkürler Derya yardımların için..

Ramazan da programınız nasıl? Ben yapabilirsem iftardan sonra burn veya firm gibi kısa şeyler düşünüyorum inşaallah sporu bırakmam..

Merhaba millet,
ben de bu programı ara sıra yapayım diyorum ama kadının kendisine bakıyorum antrenör olmasına rağmen kendisinin kocaman bir kalçası ve basenleri var :26: yani bu programdan gerçekten memnun musunuz işe yarıyor mu?en etkili videoları nelerdir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…