Sağlıklı ve Fit Bir Beden İçin Spor (Leslie ve açık havada yürüyüş)

ben bu ay adetliyken ölçtüm malesef, artık bi dahaki ay duruma göre bakarım.. siz uzun zamandır leslie yapıyorsunuz sanırım? çok değişti mi vücudunuz? şekillenmiştir baya baya, değil mi?
Cesitli zamanlarda resimler paylasmistim. Evrim gecirdim spor sayesinde diyebilirim. Cok kilo fazlam yoktu ama durusumdan vücut seklime herseyim degisti. Vücudumda hic bilmedigim kivrimlar ortaya cikti. Hem de 43 yasima ve 3 sezaryen amelyatina ragmen.

çok sevindirici bu, tebrik ederim azminizi. umarım ben de bi ara bulurum paylaşımlarınızı.. şu an en çok sahip olmak istediğim şey sağlıklı, fit bir vücut. vücudunuzun değerini bildiğiniz için ayrıca tebrik ederim. maşallah

Uzun suredir yazamadim. Vucut isimi arttirmadan spor yapmak zorunda oldugum icin duraklama donemi gecirdim. Aksamlari uc durak erken inip eve yuruyorum. Bundan sonra daha cok pilates agirlikli spor yapmayi dusunuyorum. Leslie nin hiit cardio tabir edilen videolarini yapamiycam bu sebeple. Eski videolari ile calismaya devam.

Derya oglunun sinavinin basarili gecmesine cok sevindim. Umarim hayat boyu tum sinavlarinda basarili olur.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cok tesekkür ederim canim burda liseye giris cok zor iste böyle sinavla ancak. Tabii sen de kendini yorma, pilates de cok iyi bir spor yoga ile karisik da yapabilirsin.

Milleri gun icine de bolebilirsiniz diyor leslie zaten zamani olmayanlar icin

Tesekkur ederım yanıtın ıcın
Bende oyle yaparım demıstım ama ıcımde rahat degıldı faydası olurmu dıye
Bundan sonra artık gun ıcıne bolerım 😉😉😉

iyi yapmışsın bence rahime oruç oruç zorlamamak gerek :)

Aynen canım elımden geldıgı kadar yapabılıyorum tabı gun ıcınde sadece bır mıle yapabıldım
Benım cadı kızım leslıeden beter yordu benı bıseyde yapamadım daha ıftardan sonra belkı yaparım

Kızlar bıde benım gobegım cok cok yumusak leslıe tek basına onu sıkılastırırmı yada yanına mekık vs ceksemmı acaba
Uff cok usengecım egzersız konusunda nasıl yapsamkı

uzun zamandır yazamıyorum malum ramazan çok yoğun geçiyor
spora gelincehemen hemen 2 ydır ciddi anlamda haftanın 6 günü leslie 5 gün öncesine kadar da 15gün tk500 vol2 yaptım ilk başta güzel incelmiş bayamotive olmustum ama artık ne kiloda ne de ölçülerde bi değişiklik yok normalde ramazanda da yapmayı planlıyordum ama bıraktım vücüt alıştı mı nedir anlamadın gitti valla ramazandan sonra tekrar tam gaz başlıcam umarım bu sefer olur uzun zamandır girmeyinceçenem düştü herkese hayırlı ramazanlar

iyi geceler arkadaşlar uzun zamandır yoktum buralarda konular epey ilerlemiş spor yapamadım ama yoğun geçti sayılır eşimim memleketine gittik kiraz zamanı ağaçlarımız vardı yabani ot ayıklama ve ağaç diplerini kazma falan epey hareketli geçti sayılır.Ama arkadaşlar aldığım tepkiler çok güzeldi nasıl zayıfladın neler yaptın falan diye çok mutlu oldum tabii tabii hayatımın 2 yılında inanılmaz kilo almıştım ben bile kendimi tanımakta zorlanıyordum neyse çenem düştü basen konusuna gelince malesef bende basenliyim ne kadar zayıflarsam zayıflayayım oralar gitmiyor kemik yapısıyla alakalı.Raporumu vereyim bugün iftardan sonra firm sabahta göğüs için egzersiz yaptım.Umarım aksatmadan ramazandada yaparım
okul dönemi daha disiplinle devam edebiliyorum.

Cok tesekkür ederim canim burda liseye giris cok zor iste böyle sinavla ancak. Tabii sen de kendini yorma, pilates de cok iyi bir spor yoga ile karisik da yapabilirsin.

oğlunun adına sevindim bizde de liseye giriş sınavı var teog.Bizde merakla sonuçları bekliyoruz ona göre tercih yapacağız aynı yaştalar bizimkiler sanırım
haziran 2000 doğumlu büyük oğlum

oğlunun adına sevindim bizde de liseye giriş sınavı var teog.Bizde merakla sonuçları bekliyoruz ona göre tercih yapacağız aynı yaştalar bizimkiler sanırım

bende bu sene teoga girdim 7 temmuzda açıklanacak sonuçlar inşallah iyi gelir bu arada oğlunuzun puanları nasıl bende 2000 kasımlıyım

Son düzenleme:
bende bu sene teoga girdim 7 temmuzda açıklanacak sonuçlar inşallah iyi gelir bu arada oğlunuzun puanları nasıl bende 2000 kasımlıyım

canım fena değil çok iyide değil bizim hesaplamamıza göre 377 falan 500 üzerinden ama mebde duyuruyu okudunuz mu 1.dönem sınavıyla alakalı
yürütmeyi durdurmuşlar falan yazıyor senin nasıl canım ? nereyi istiyorsun yeni bir sitem çok acemiyiz bu konuda

Basarilar canim. Temmuz 2000 benimki de. Burada lise 5 yil sürüyor sonra diplomani alabilmek icin yine almanca ingilizce ve matematik sinavina giriyorsun. Cok zor oldugu icin lise diplomasi cok degerli avrupa da . Her cocuk bitiremiyor. Genelde meslek okullarina filan gidiyorlar ama oglum grafiker olmak istedigi icin bu liseyi secti cünkü grafikerlik alaninda egitim veriyor. Allah tüm cocuklara hayallerine kavusma imkani versin. Hayatta en güzel seylerden biri herhalde sevdigin meslegi yapmak.

hoşgeldin :)
tebrik ederim deryacım oğlunu :) benim oğlumunda böyle zamanları gelecek mi acaba henüz 1 yaşında da kendisi

doğru sevdiği mesleği yapmak çok önemli bizimkide dış mimarlık istiyor rabbim bütün çocuklarımıza yardım etsin emellerine ulaşması için

Tibetleri artik saymiyorum kizlar her sabah yapiyorum cünkü, kahvaltidan sonra 2 saat bahcede calistim. Biraz dinleneyim de bakalim ögleden sonra da biraz spora halim kalacak mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…