- 11 Nisan 2013
- 1.660
- 2.364
deryacım firm en çok hangi bölgeleri çalıştırıyor?
lessle nin karın bel bölgesine yönelik videoları var mı?
ben 15 gündür plank yapıyorum ama bel ağrım nüksetti yine. ailede bel ağrısı şikayeti çok fazla olunca belimi zorlamaktan korkuyorum.
ama şu an en sıkıntılı bölgem alt karın. vücuduma gore orantısız bir göbeğim var.
birde tae bo ( yanlış yazdım galiba, ama anladın sen onu ) hangi bölgelerde yağ yakıyor?
bu aralar spor motivasyonum super; bu dönemi iyi değerlendirmek istiyorum.
birde şu karbonhidratlardan uzak durabilsem çakı gibi olucam ama çok zor yaaaaaaaa...
karbonhidratsız öğün geçmiyor ....
Günlerdir spor yapamıyorum. Canım çok sıkılıyor bu duruma
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bayanlar herkese selam
Bende az önce tanıştım leslie ile 1 mil yaptım ama 3 mil ile devam etmeyi düşünüyorum
Banada yardımcı olurmusunuz 86 kiloyum basen ve karnım var ama belim basenime oranla geniş değil hangi programları hangi sırayla yapmam gerekiyor acaba acilll zayıflamam gerek
Düzenli yapinca mutlaka faydasi oluyor. Bu baslikta leslie yaptim yararini görmedim diyene rastlamadim. Tabii tüm dünyada leslie yapanlardan da... Ama beslenme de önemli. Beslenmeyi bir düzene sokmadan hic bir spor tam fayda vwermez.Teşekkürler bnde 3mil ile başlıcam bugün ev işlerini bitirip hemen leslie başına yani inşallah sizler gibi bende faydasını görürüm
Evet dikkat edicem artık inşallah kısa zamanda hedefime ulaşırimDüzenli yapinca mutlaka faydasi oluyor. Bu baslikta leslie yaptim yararini görmedim diyene rastlamadim. Tabii tüm dünyada leslie yapanlardan da... Ama beslenme de önemli. Beslenmeyi bir düzene sokmadan hic bir spor tam fayda vwermez.
arkadaşlar merhaba 3 gün önce tesadüf eseri leslie ile tanışan biri olarak bende katılabılırmıyım 3haftadır diyetteyım 6 kilo verdım ama bu leslı harıka birşeymiş zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum
Evet dikkat edicem artık inşallah kısa zamanda hedefime ulaşırim
Bide bişey sorucam gündüz degulde aksam yapsam olurmu acaba geç saat
Bayanlar az önce leslie 3mil yaptım ama bazı yerlerde 70 bs 100 bs gibi seyler yazıyodu ne anlama geliyo acaba