Sağlıklı ve Fit Bir Beden İçin Spor (Leslie ve açık havada yürüyüş)

Bayanlar az önce leslie 3mil yaptım ama bazı yerlerde 70 bs 100 bs gibi seyler yazıyodu ne anlama geliyo acaba

O lbs amerikada kullanilan kg karsiligi. Yani 70 lbs yaklasik 35 kg , 100 de yaklasik 50kg demek. O kadinlarin verdigi kilolardan bahsediliyor.-

Aksam da yarim saat yürüdükten sonra 3 color miles yaptim. Tabii bütün gün de temizlik yapmistim.

O lbs amerikada kullanilan kg karsiligi. Yani 70 lbs yaklasik 35 kg , 100 de yaklasik 50kg demek. O kadinlarin verdigi kilolardan bahsediliyor.-

Teşekkürler bende dedim acaba o hareketi 70 kez mi tekrarlıcaz çünkü ben cd ile başlayıp bitiriyorum
Bide bu 3 mil hemen hemen 5 km ye yakın yürüdük anlamınamı geliyo

dün dinlendim bugün tam gaz başladım tk500 ve plates yaptım toplam 70dk

Disarida yurudum ve eve gelince bacak bolgesi icin egzersiz yaptim. Aksam yuruyus yapmayi cok seviyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhabalar,
uzun süredir giremiyorum, yeni başlık hayırlı olsun.

yatılı misafirler, tatil falan derken biraz saldım,
tekrar motive olmakta çok zorlandım.

dün itibariyle yeniden başladım.
dün 3 fast mil yaptım,
şimdi de 4 mil power yapacağım.

hepimize kolay gelsin

Bu sabah erken kalkıp evde kahvaltı ettim. Aferim bana. :KK9: Elma kromlu karışık bitki çayı aldım. Çok lezzetliymiş. Tavsiye ederim.

Merhaba... Bilginiz varmıdır duymuşmusunuzdur bilmiyorum sadece sormak için geldim.
Lesli hamileyken yapılıyomu yapan ya da duyan fikri olan varsa cvp verirse sevinirim.

I love Bonus

Merhaba... Bilginiz varmıdır duymuşmusunuzdur bilmiyorum sadece sormak için geldim.
Lesli hamileyken yapılıyomu yapan ya da duyan fikri olan varsa cvp verirse sevinirim.

I love Bonus

Leslie hamileyken yapiliyor ancak yine de doktora danismakta fayda var. Her hamileligin seyri farkli oluyor.

Leslie hamileyken yapiliyor ancak yine de doktora danismakta fayda var. Her hamileligin seyri farkli oluyor.

Teşekkür ederim tabiki dr a danışmak lazım ama genel olarak platesin yapıldığını biliyodum bununda yapıldığını öğrenmiş oldum sağol

I love Bonus

Merhaba arkadaşlar, hepimize bol enerjik bir gün olsun:KK16: Ben dün yol yorgunluğuyla spor yapamadım, akşam erkenden uyudum. Bu sabah açılışı yaptım:KK34: 1 mil Leslie yaptım, üstüne de Tibet hareketlerini yaptım. Akşama da ya tenis oynayacağım, ya Leslie yapacağım:KK8:

Düzenli yapinca mutlaka faydasi oluyor. Bu baslikta leslie yaptim yararini görmedim diyene rastlamadim. Tabii tüm dünyada leslie yapanlardan da... Ama beslenme de önemli. Beslenmeyi bir düzene sokmadan hic bir spor tam fayda vwermez.

Çok doğru diyorsun Derya, spor tek başına en fazla kilo almamayı sağlıyor, vermek için mutlaka beslenmeye de dikkat etmek gerekiyor.

Bugün bir degisiklik yapayim dedim nerdeyse 1 yildir brazil yapmiyordum. Rio extreme yapayim dedim yarida kaldi öldüm bittim. Ya hamlamisim ya da yaslaniyorum. Keske firm filan yapsaydim.

Çok doğru diyorsun Derya, spor tek başına en fazla kilo almamayı sağlıyor, vermek için mutlaka beslenmeye de dikkat etmek gerekiyor.

Ben uzun zamandir karataya yakin besleniyorum birebir uymasam da. Arada makarna ve ekmek yiyorum cünkü vücut tamamen onlarsiz olmaya alisirsa kilo da versen yedigin anda sisirecektir. O yüzden arada yiyorum. Ama gercekten bu bir ekip isi beslenme ve spor olarak.

selam herkeseee..

haftasonundan beri ugrayamadim.. annemdeydim haftasonu haliyle leslie kaldi ama visne ve dut agacinin tepesinden inmedigimden ve oglumun pesinden kosturmaktan hic eksik kaldigimi sanmiyorum :))

pazar doner donmez burn ve firm ile arayi hic sogutmadan basladim.. dun plansiz bi alisveris isi cikinca benim spor yalan oldu. bugun de yine burn ve firm yaptim digerlerinden daha eglenceli geliyor. bu arada kesinlikle firme bagladigim bisi oldu. aslinda tartida kilom oyle ucun degisiklikler yasamadi ama goren herkesten pek guzel iltifatlar aldim :)) ust bolum calisip biraz bile incelince cok kilo vermisim gibi gorunuyor :KK8::KK8::KK8:

Son düzenleme:
selam herkeseee..

haftasonundan beri ugrayamadim.. annemdeydim haftasonu haliyle leslie kaldi ama visne ve dut agacinin tepesinden inmedigimden ve oglumun pesinden kosturmaktan hic eksik kaldigimi sanmiyorum :))

pazar doner donmez burn ve firm ile arayi hic sogutmadan basladim.. dun plansiz bi alisveris isi cikinca benim spor yalan oldu. bugun de yine burn ve firm yaptim digerlerinden daha eglenceli geliyor. bu arada kesinlikle firme bagladigim bisi oldu. aslinda tartida kilom oyle ucun degisiklikler yasamadi ama goren herkesten pek guzel iltifatlar aldim :)) ust bolum calisip biraz bile incelince cok kilo vermisim gibi gorunuyor :KK8::KK8::KK8:

Sporun en iyi tarafi bu sikilasma zaten. Sadece diet yapinca deride sarkmalar oluyor.

Aaa bizim kizlar ortalikta yok. Ben aksam yarim saat de pilates yaptim.

Pilatesler tibetler yapildi simdi sira kahvaltida.

X