Teşekkür ederim oddkBu hızlı girişi hem tatilin verdiği enerjiye, hem de 1 haftada aldığım 1 kg'a borçluyum diyebilirim 65 kg altına inmeye kararlıyım
Ben pilatesi sevemedim bir türlü ama yapan arkadaşlarım çok faydasını gördü. Kararlı olmak çok önemli kesinlikle, sana tavsiyem sabahları kısa da olsa birşeyler yap, enerji veriyor gerçekten insana. Arada takip edemedim, Tibet hareketlerine başlamayı düşünüyordun, başladın mı?
Selam kızlar.. Sayfa sessiz kalmış bugün.. Ben de raporumu verip kaçayım. Leslie burn +The 7 Best Ab Exercises +Butt Workout 1: Tone Up | 30 DAY BUTT LIFT yapıldı..
30 day butt lift hangi video acaba???
Günaydın kızlar, ben de rapor vereyimDün akşam Leslie 30 day burn yaptım, ilk defa yaptım, çok eğlenceli geldi, çok sevdim Bu sabah ta Leslie ile ısınma + 1 yellow mile yaptım, üstüne de Tibet hareketlerini yaptım. Akşam spor yapabileceğimi sanmıyorum, beni bekleyen dağ gibi ütü yığını var, dolayısıyla akşama ütü sporu yapacağım gibi görünüyor
eşinin dediklerine takıl canı insanı motive ediyor. ben eşimle nişanlıyken 72 kg felandım bana bir gün dedi ki tosunum benim çok zoruma gitti 3 ayda 10 kg verdim 62 olmuştum o gaz verdi bana yani:) birde doğumdan sonra kilo aldım baktım eşim 85 ben 82 yim kahrımdan öldüm azmettim şu an 68 im eşim hiç ses çıkamaz aslında ama ben takarım bakışına ya da olmamış bu deyişine yaparsın merak etme :)
Merhaba herkese. Ben dün akşam sadece bacak egzersizi yapabildim. Sürekli koşturmaca halindeydim eve de geç gidebildim. Bu akşam 3 mil leslie arkasından da yine bacak çalışırım. Haftada iki defa kahve scrub yapacağım. Geçen hafta yaptım. Bakalım nasıl sonuçları olacak selülitlere. Bol bol su içiyorum. Yeşil çay aldım işte de yeşil çay içeceğim artık.
Günaydın.. Benim de selülitlerim var.. Kahve scrub nasıl bir şey nasıl uygulanıyor ?
cok kolay gelsin :)) ben de bugun yapamayacagim sanirim. plansiz bir wc egitimine basladik ufaklikla. her an tetikte olmam lazim, belki esim gelince ya da aksam kuzu uyuyunca birseyler yapabilirim... bakalim
Selam kizlar ne var ne yok? Sizi unuttum sanmayin ama birkac gün esime zaman ayirdim. Bütün hafta o kadar özlüyoruz ve konusacak o kadar cok sey birikiyor ki... Insan ne kadar da internet araciligiyla görüsse de yüzyüze olmak gibi olmuyor. Neyse buna da sükür eskiden bu teknolojik kolayliklar da yoktu. Sadece Tibetlerimi yapabildim ama bu sabah esimin meyve bahcesini bicmesi gerekince isleri bir kenara itip kizimla uzuun bir yürüyüs yaptik. Artik bu hafta beni ancak leslie ve yürüyüs paklar.