3 fast miles yapildi. Her zamanki gibi birkac günlük tembellikten sonra leslie beni kendime getirdi. Bu arada leslie nin bloguna son ekledigi yazidan eklentiler yapmak istedim.
" Yürüyüscüler, 21 günde gercek bir degisime ugramanizin mümkün oldugunu biliyormusunuz? Bu bir saka degil, tempolu bir calisma ve dengeli beslenme ile bu sürede ciddi sonuclar alabilirsiniz. Tabii smoothie diyetleri ya da ilaclardan bahsetmiyorum. Günde birkac mil ve beslenmede birkac degisiklikle forma girmek bircok insanin inandiginin aksine mümkün. Benim calismalarim bir tüm vücut calismasi ve tüm kas gruplarini kapsiyor. Yani kardio ve bölgesel bir arada... 3-4 gün icinde kendinizi daha fit ve kiyafetlerinizi daha bol hissedeceksiniz. 7 gün sonra gercek degisim olusur. Vücut yaginizi enerji olarak kullanmaya baslarsiniz. Kaslar daha fit olur. Spor yaptikca saglikli yemek secenekleri yapmaya da baslarsiniz. 14 gün sonucunda ciddi anlamda vücut yagi kaybetmis olursunuz. 3,5-5 kg kaybi demek 2-2,5 kg yag kaybi demektir. 21 gün icinde 1 kiyafet bedeni incelebilirsiniz. Kaslar artik daha belirgindir, 3-5 kg vermeniz mümkündür. Enerjiniz tavana vurur. Kan basinci, glukoz, kolesterol hepsi düzene girer. [SUP]
Örnegin Ultimative 5 day walk plan yapacaksaniz(color miles lar) Haftanin 5 günü yapin, 6. gün eglenceli ve hareketli bir aktivite yapin, 7. gün de dinlenin. Dengeli beslenin, porsyonlarinizi kücültün ve 21 gün sonunda elde edeceginiz sonuclara sasirin. " Leslie Sansone.[/SUP]
Bir de haftalik örnek vermis: Pazartesi 3 mil, Sali 4 mil, Carsamba 1 mil, Persembe 2 mil, Cuma 5 mil.