Sağlıklı ve Fit Bir Beden İçin Spor (Leslie ve açık havada yürüyüş)

Selam kizlar ne var ne yok? Sizi unuttum sanmayin ama birkac gün esime zaman ayirdim. Bütün hafta o kadar özlüyoruz ve konusacak o kadar cok sey birikiyor ki... Insan ne kadar da internet araciligiyla görüsse de yüzyüze olmak gibi olmuyor. Neyse buna da sükür eskiden bu teknolojik kolayliklar da yoktu. Sadece Tibetlerimi yapabildim ama bu sabah esimin meyve bahcesini bicmesi gerekince isleri bir kenara itip kizimla uzuun bir yürüyüs yaptik. Artik bu hafta beni ancak leslie ve yürüyüs paklar.

Ben de eşinin geldiğini düşünmüştüm. Sen bir şekilde fırsat yaratır dengelersin sporunu.

Merhaba arkadaşlar, ben dün akşam ne ütü yapabildim, ne spor, yayıldım kaldım:KK17: Bu sabah Leslie ile 2 color mile yaptım, Tibet hareketlerini de yaptım, akşama da ütü sporu planlıyorum bakalım bu sefer:KK1:

ÇOK basit bir konu AMA o kadar önemli ve tehlikeli bir konu ... SU .... Su içmeyen bir ülke ... Çay ve kahveyi su yerine tüketen bir toplum ....
Vücudumuz un % 66 sı su ... Kanımızın % 83 , Kas % 76 si vs ....
Unutmayın ki bir bardak ÇAY veya 1 bardak kahve 1 bardak SU ÇALAR ....
Yorgunluk = Susuz Vücut
Kabızlık = Susuz Vücut
Böbrek Problemleri = Susuz Vücut
Asidik Vücut = Susuz Vücut

Karen HILL

ÇOK basit bir konu AMA o kadar önemli ve tehlikeli bir konu ... SU .... Su içmeyen bir ülke ... Çay ve kahveyi su yerine tüketen bir toplum ....
Vücudumuz un % 66 sı su ... Kanımızın % 83 , Kas % 76 si vs ....
Unutmayın ki bir bardak ÇAY veya 1 bardak kahve 1 bardak SU ÇALAR ....
Yorgunluk = Susuz Vücut
Kabızlık = Susuz Vücut
Böbrek Problemleri = Susuz Vücut
Asidik Vücut = Susuz Vücut

Karen HILL

Bugun cok su ictim. Aksam disaridaydim surekli wc aradim durdum. Soka girdi bosaltim sistemim. Ama yasasin su icmek.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Bugun cok su ictim. Aksam disaridaydim surekli wc aradim durdum. Soka girdi bosaltim sistemim. Ama yasasin su icmek.

He he olur öyle :KK9: , ama suyu birden değil bardak bardak içmeliyiz hatırlatayım dedim. Her saat başı bir bardak mesela. :KK34:

He he olur öyle :KK9: , ama suyu birden değil bardak bardak içmeliyiz hatırlatayım dedim. Her saat başı bir bardak mesela. :KK34:

Ben yarim litrelik sise ile yudum yudum iciyorum. Bardak bardak bile icmiyorum diyebilirim.

Günaydın kızlar
Neredeyse bir haftadır spor yapamıyorum
Şehir dılındaydım eve yeni geldim sayılır ve henüz vakit bulamasım
İnşallah bugün birşeyler yapabilirim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gunaydin kizlar. Daha spor islerinegirisemedim aksama insallah biraz leslie ile kurtlarii dokmeyi hedefliyorum. Karpuz, kiraz, cilek, dondurma mevsimi gelince karatay sistemi bende yerlebir oldu. Karbonhidrattan kisarak idare etmeye calisiyorum.

arkadaşlar merhaba 3 gün önce tesadüf eseri leslie ile tanışan biri olarak bende katılabılırmıyım 3haftadır diyetteyım 6 kilo verdım ama bu leslı harıka birşeymiş zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum

arkadaşlar merhaba 3 gün önce tesadüf eseri leslie ile tanışan biri olarak bende katılabılırmıyım 3haftadır diyetteyım 6 kilo verdım ama bu leslı harıka birşeymiş zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum

Tabi ki canım, hoşgeldin aramıza.

Ben her akşam leslie yapıyorum mutlaka ama kısa ama uzun. Başka çalışma bile yapacaksam öncesinde kardio olarak mutlaka leslie geliyor. Düşünmüyorum sayesinde ne yapsam diye, eğlenerek ısınıyorum.

Topiğimizin enerjisi düştü. Havaların ısınması etkili sanırım bunda. Ama leslie ve yürüyüş asla vazgeçilmez bir parçası hayatımızın.

Tabi ki canım, hoşgeldin aramıza.

Ben her akşam leslie yapıyorum mutlaka ama kısa ama uzun. Başka çalışma bile yapacaksam öncesinde kardio olarak mutlaka leslie geliyor. Düşünmüyorum sayesinde ne yapsam diye, eğlenerek ısınıyorum.

Topiğimizin enerjisi düştü. Havaların ısınması etkili sanırım bunda. Ama leslie ve yürüyüş asla vazgeçilmez bir parçası hayatımızın.

Yaz yine bisi diil de ben ramazani dusunuyorum... Hangi arada yapilir ki acaba diye :/

iPhone 'den gönderildi

Yaz yine bisi diil de ben ramazani dusunuyorum... Hangi arada yapilir ki acaba diye :/

iPhone 'den gönderildi

Evet canim ben de onuda yazacaktim da o zaman ne olur halimiz diye. Ben oruc tutamiyorum ama agir bir yemekten sonra disarida yuruyuz yapmayi tercih ediyorum. Umarim oruc tutanlar firsat bulabilir spora. yazin tam ortasina geldi, gunler uzun Allah yardimciniz olsun.

3 fast miles yapildi. Her zamanki gibi birkac günlük tembellikten sonra leslie beni kendime getirdi. Bu arada leslie nin bloguna son ekledigi yazidan eklentiler yapmak istedim.

" Yürüyüscüler, 21 günde gercek bir degisime ugramanizin mümkün oldugunu biliyormusunuz? Bu bir saka degil, tempolu bir calisma ve dengeli beslenme ile bu sürede ciddi sonuclar alabilirsiniz. Tabii smoothie diyetleri ya da ilaclardan bahsetmiyorum. Günde birkac mil ve beslenmede birkac degisiklikle forma girmek bircok insanin inandiginin aksine mümkün. Benim calismalarim bir tüm vücut calismasi ve tüm kas gruplarini kapsiyor. Yani kardio ve bölgesel bir arada... 3-4 gün icinde kendinizi daha fit ve kiyafetlerinizi daha bol hissedeceksiniz. 7 gün sonra gercek degisim olusur. Vücut yaginizi enerji olarak kullanmaya baslarsiniz. Kaslar daha fit olur. Spor yaptikca saglikli yemek secenekleri yapmaya da baslarsiniz. 14 gün sonucunda ciddi anlamda vücut yagi kaybetmis olursunuz. 3,5-5 kg kaybi demek 2-2,5 kg yag kaybi demektir. 21 gün icinde 1 kiyafet bedeni incelebilirsiniz. Kaslar artik daha belirgindir, 3-5 kg vermeniz mümkündür. Enerjiniz tavana vurur. Kan basinci, glukoz, kolesterol hepsi düzene girer. [SUP]
Örnegin Ultimative 5 day walk plan yapacaksaniz(color miles lar) Haftanin 5 günü yapin, 6. gün eglenceli ve hareketli bir aktivite yapin, 7. gün de dinlenin. Dengeli beslenin, porsyonlarinizi kücültün ve 21 gün sonunda elde edeceginiz sonuclara sasirin. " Leslie Sansone.[/SUP]

Bir de haftalik örnek vermis: Pazartesi 3 mil, Sali 4 mil, Carsamba 1 mil, Persembe 2 mil, Cuma 5 mil.

Son düzenleme:
3 fast miles yapildi. Her zamanki gibi birkac günlük tembellikten sonra leslie beni kendime getirdi. Bu arada leslie nin bloguna son ekledigi yazidan eklentiler yapmak istedim.

" Yürüyüscüler, 21 günde gercek bir degisime ugramanizin mümkün oldugunu biliyormusunuz? Bu bir saka degil, tempolu bir calisma ve dengeli beslenme ile bu sürede ciddi sonuclar alabilirsiniz. Tabii smoothie diyetleri ya da ilaclardan bahsetmiyorum. Günde birkac mil ve beslenmede birkac degisiklikle forma girmek bircok insanin inandiginin aksine mümkün. Benim calismalarim bir tüm vücut calismasi ve tüm kas gruplarini kapsiyor. Yani kardio ve bölgesel bir arada... 3-4 gün icinde kendinizi daha fit ve kiyafetlerinizi daha bol hissedeceksiniz. 7 gün sonra gercek degisim olusur. Vücut yaginizi enerji olarak kullanmaya baslarsiniz. Kaslar daha fit olur. Spor yaptikca saglikli yemek secenekleri yapmaya da baslarsiniz. 14 gün sonucunda ciddi anlamda vücut yagi kaybetmis olursunuz. 3,5-5 kg kaybi demek 2-2,5 kg yag kaybi demektir. 21 gün icinde 1 kiyafet bedeni incelebilirsiniz. Kaslar artik daha belirgindir, 3-5 kg vermeniz mümkündür. Enerjiniz tavana vurur. Kan basinci, glukoz, kolesterol hepsi düzene girer. [SUP]
Örnegin Ultimative 5 day walk plan yapacaksaniz(color miles lar) Haftanin 5 günü yapin, 6. gün eglenceli ve hareketli bir aktivite yapin, 7. gün de dinlenin. Dengeli beslenin, porsyonlarinizi kücültün ve 21 gün sonunda elde edeceginiz sonuclara sasirin. " Leslie Sansone.[/SUP]

Bir de haftalik örnek vermis: Pazartesi 3 mil, Sali 4 mil, Carsamba 1 mil, Persembe 2 mil, Cuma 5 mil.

valla bende mi problem var bilemedim 1 ayı geçgindir lesli yapıyorum doğru düzgün kilo veremedim yerimde sayıp duruyorum neden böyle ya off

X