- 14 Aralık 2012
- 4.588
- 3.315
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sabah 40 dk mari winsor yaptim az oncede 45 dk karenve tom hill ile tk500 yaptim 525kalori yaktimve inanilmaz terledim
Linkini vereyim istersen.Zorlanmadan yapıyorum dersem yalan olur.Vücudundaki kasların çalıştığını hissediyorsun.Bence ön ısınma çok az ben 1 mil leslie yapıp öyle geçiyorum.
http://www.ultrafilmizle.com/40-dakika-500-kalori-tk500-vol-2-turkce-dublaj-izle/
Zorlanmana hic gerek yok canim günde yarim saat spor da cok iyi bir secim. Uzun vadede inan bana cok güzel etkilerini göreceksin. Ben 1,5 yildan sonra kendimi taniyamiyorum artik. Durusum bile hic bu kadar düzgün olmamisti. Bundan 5 kg daha zayif zamanlarimda bile bu kadar fit ve sekilli degildim.Leslie ile 3 mil yaptim 37 dakika surdu.Fazlasi beni sıkıyor.2 mil iyi gidiyor 3 icin zorluyorum kendimi sıkıldığım için.Cunku ben jillian da yapiyorum.Bunlar insanin vucudunda mucizeler yaratiyor.Uzun vadede neler yarattiklarini gormek icin sabirsizlaniyorum.
Zorlanmana hic gerek yok canim günde yarim saat spor da cok iyi bir secim. Uzun vadede inan bana cok güzel etkilerini göreceksin. Ben 1,5 yildan sonra kendimi taniyamiyorum artik. Durusum bile hic bu kadar düzgün olmamisti. Bundan 5 kg daha zayif zamanlarimda bile bu kadar fit ve sekilli degildim.
Günaydın kızlar, yeni hafta hepimize güzellikler getirsin Benim için tatil sonrası ilk iş günü, hem de işler fena birikti ama enerjim yüksek çok şükür Dün akşam 1 saat tenis oynadım. Bu sabah ta biraz erken kalkıp Leslie ile ısınma ve 1 red mile yaptım, üstüne de Tibetlerimi yaptım, ilaç gibi geldi
Hızlı bir giriş yapmışsın Enerjin hiç kaybolmasın.
Ben dün akşam pilates yerine dışarıda yürüyüş yaptım eşimle. Eve gelince de bacak egzersizi yaptım biraz. Bu hafta için çok kararlıyım bakalım aksatmadan yaparım umarım.