Sağlıklı ve Fit Bir Beden İçin Spor (Leslie ve açık havada yürüyüş)

Bugun icime bir kurt dustu ve magnezyum ictim. Uzun zamandir almiyorum. Mucizevi bir sekilde yorgunlugum eklem agrilarim yokoldu. Sanirim spor yapinca gidalardan aldigimiz yetmiyor.

Sabah 40 dk mari winsor yaptim az oncede 45 dk karenve tom hill ile tk500 yaptim 525kalori yaktimve inanilmaz terledim

Leslie ile 3 mil yaptim 37 dakika surdu.Fazlasi beni sıkıyor.2 mil iyi gidiyor 3 icin zorluyorum kendimi sıkıldığım için.Cunku ben jillian da yapiyorum.Bunlar insanin vucudunda mucizeler yaratiyor.Uzun vadede neler yarattiklarini gormek icin sabirsizlaniyorum.

Günaydin kizlar 2 mega miles yaptim tibetleri unuttum. Kahvaltimi hazmedip yapayim bari. Magnezyum simdilik ise yaramis görünüyor dünden beri enerjim ve eklem agrilarim daha iyi durumda. Artik omuz kemiklerim bile agrimaya baslamisti.

Zorlanmana hic gerek yok canim günde yarim saat spor da cok iyi bir secim. Uzun vadede inan bana cok güzel etkilerini göreceksin. Ben 1,5 yildan sonra kendimi taniyamiyorum artik. Durusum bile hic bu kadar düzgün olmamisti. Bundan 5 kg daha zayif zamanlarimda bile bu kadar fit ve sekilli degildim.

Ay umut doldu icim.Enerji doldu :)

Merhaba kızlar, tatilimi yaptım döndüm, darısı en kısa zamanda yapmayanların başına hava korktuğumuz gibi olmadı, bolca yüzdüm böylece. Tabi bolca da yedim ve o kadar yüzmeye rağmen 1 kg alarak döndüm, yarından itibaren beslenmeme dikkat edeceğim ve tabi spor da yapacağım. Tatilde tibet hareketlerini yapamadım, yarın sabah başlayacağım tekrar. Bu akşam da 1 saat tenis oynayacağım

Herkese mutlu hafta sonlari dunku spordan sonra.bacaklarim ve karin kaslarim agriyo ama olsun zafere giden yolda cekilwn cile kutsaldir bu acilarin sonu da fit bi vucut olcak insallah
Bugun dinlenme gunum her pazar oldugu gibi gerci pek dinlenme gibi degil ama cam perde dip bucak temizlik yaptim yarin yine tam gaz devam

Selam kızlar bu hafta gevşedim biraz hava sıcak gezmeler ev temizliği derken egzersizler zor geldi bıraktım mı?

Hayır bırakmadım 20 dk olsa bile egzersiz yaptım kafaya koydum fit bir anne olacağım..Benim diğer fitler den ne eksiğim var ki simit ve hafif bir göbekten başka Allahın izniyle daha sağlıklı ve sıkı olacağımm.(kendimi motive ediyorum)

Rapor 30 day burn +inner thigh +mel b buns yapıldı

Bugun hic bisey yapamadim. Bol bol temizlik tadilat camasir utu. Ayaklarim zonkluyor resmen. Gece plates yapabilirim bir tek. Umarim herkesin hareketli gecmistir hafta sonu.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Slm kızlar kac gundur hıc bırsey yapamadım urancımdan topıgede gıremedım
Ama malum bahar temızlıgı sabahtan aksama kadar yapıordum fırsat bulamadım 😔

Neyse telafı etcem ınsaallah aksama yapmayı dusunuyorum

Bıde kızlar benım gobek ve sımıtlerım cok fazla mekık bu konuda ıse yarıyormu yada sadece leslıe gobekte faydalımı ayrıca tavsıyelerınızıde beklıyorum😘😘

Günaydın kızlar, yeni hafta hepimize güzellikler getirsin Benim için tatil sonrası ilk iş günü, hem de işler fena birikti ama enerjim yüksek çok şükür Dün akşam 1 saat tenis oynadım. Bu sabah ta biraz erken kalkıp Leslie ile ısınma ve 1 red mile yaptım, üstüne de Tibetlerimi yaptım, ilaç gibi geldi

Hızlı bir giriş yapmışsın Enerjin hiç kaybolmasın.

Ben dün akşam pilates yerine dışarıda yürüyüş yaptım eşimle. Eve gelince de bacak egzersizi yaptım biraz. Bu hafta için çok kararlıyım bakalım aksatmadan yaparım umarım.

Teşekkür ederim oddk Bu hızlı girişi hem tatilin verdiği enerjiye, hem de 1 haftada aldığım 1 kg'a borçluyum diyebilirim 65 kg altına inmeye kararlıyım
Ben pilatesi sevemedim bir türlü ama yapan arkadaşlarım çok faydasını gördü. Kararlı olmak çok önemli kesinlikle, sana tavsiyem sabahları kısa da olsa birşeyler yap, enerji veriyor gerçekten insana. Arada takip edemedim, Tibet hareketlerine başlamayı düşünüyordun, başladın mı?

Günaydın kızlar
Ben şehir dışında olduğumdan spor yapamıyorum ama Eve döner dönmeZ kaldığım yerden devam edeceğim inşallah
Bu hafta sonu hem göbeğimden hem de yan yağlarımdan acayip rahatsız oldum.
Çok canım sıkıldı çok

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…