bugün açılışımı plates ile yaptım
mari winsor buns and thigs ve abs sculpting yaptım 40dk leslimide yapıcam inşallah
ama canımı sıkan bi durum var yardım ve önerilerinizi bekliyorum spor ve diyet yapıyorum iyi güzel lakin kilo da bi değişiklik yok 67 kiloyum görünüş iyi ama dediğim gibi kilo veremiyorum
eşime kaç kilo gösteriyorum diyorum 60- 63 gösreriyosun diyo
Kilo vermek için kardioya yüklenmek gerekiyor. Koşu yerine uzun yürüyüş tercih etmeliyiz. Önce yağlardan kurtulup sonra kas çalışmalıyız. Pilates kilo vermende çok etkili olmaz bana kalırsa.
Kilo vermek için kardioya yüklenmek gerekiyor. Koşu yerine uzun yürüyüş tercih etmeliyiz. Önce yağlardan kurtulup sonra kas çalışmalıyız. Pilates kilo vermende çok etkili olmaz bana kalırsa.
haklısın oddk ama özellikle karın egzersizleri kilo vermede çok önemli. duruşu düzeltiyor, bu bile metabolizmayı %15 hızlandırıyormuş.
Tabi ki egzersizler de metabolizmayı hızlandırır. Benim demek istediğim ağırlık kardiodan yana olmalı kilo vermede. Ama yağ eksilmeden vücuda şekil vermek çok zor olur. Cilt sıkılaşır sadece. Kaslar yağın altında çalışmış olur.
işte yağın altında oluşan kaslar, yağları yer bitirir
Boğazımıza sahip çıkarsak tabi ki büyük iştahla tüketir kaslar yağları fakat o boğaza sahip çıkma noktası çok kritik şahsım adına
Benim de bu aralar leslie yapacak hic halim kalmiyor canim. Bu bahce isleri beni öldürecek. Neyse ki pilates yorsa da hoplama ziplama gerektirmedigi icin idare ediliyor. Bu aralar yaptigim günlük kosturmalari kardiodan sayiyorum ama firsat buldukca 2 ser mil de olsa leslie yapmaya calisacagim. Yazin enerji versin diye l carnitin bile almayi düsünüyorum. Daha cok enerji icin önerileriniz varsa bilmek isterim.
carnitine neden izin vermedi canim hasimotodan dolayi mi. Ari sütü bulursan bana da almanca adini yazarmisin ben de sorarim burada.Derya ablackm slm ben gecen televızyonda gormustum enerjı ıcın arı sutu tavsıye edılıyormus ve demır eksıklıgı ıcınde mukemmelmıs ıstersen bı arastır yınede hemde dogalından bır enerjı bılıyosun bende hasımato hastası oldugum ıcın doktoruma sorım dedım l carnıtıne ama ızın vermedı kullanmamı bende arı sutu almayı dusunuyorum bende almanyada yasıyorum herhalde buralarda bır tek eczanelerde bulunur
carnitine neden izin vermedi canim hasimotodan dolayi mi. Ari sütü bulursan bana da almanca adini yazarmisin ben de sorarim burada.
carnitine neden izin vermedi canim hasimotodan dolayi mi. Ari sütü bulursan bana da almanca adini yazarmisin ben de sorarim burada.