Merhaba kızlar burn 30 yaptım geldim,, uzun zamandır yapamıyordum. Ayrıca trambolin almayı düşünüyorum deneyen var mı aranızda =?
Ayni konuyu ben de merak ediyorum. Bizim burada gormedim hic.
Eki Görüntüle 1134552
Sabah kahvaltısı 08:15
Akşam yemeği 16:50
Karalahana çorbası
Ton balığı :) yasak ama ben yedim, zeytinyağlısını aldım.
Mercimek salatası (sabah, akşam) :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba, dışarıda yürümekte gayet iyi ve sağlıklı bir şey lütfen kendinize kızıp olumsuz düşünmeyin.
Ben de işe bir saat geç gidiyorum ama yine de uyanmakta zorlanıyorum. Ben sabah için yoga gibi bir şey yapmak istiyorum. Yavaş yavaş uyanma saatimi öne alıyorum. Tam alıştığımda başlarım umarım.
Sabah için 5 tibet egzersizi en uygunu, hem uzun sürmüyor, hem de çok yararlı. :)
Ben yine yanlış yerde paylaşmışım menümü.
Bütün hayvanlar sabahları uzun uzun esniyor, biz de bunu yapmalıyız :) Eminim daha güzel geçer o günler. Evet sabah uyanıp yürüyüş yapmak süper fikir hele bu güzel havalarda.. Aslında çok kızıyorum kendime uyku düzenim konusunda, hem yapım böyle hem de kullandığım ilaçların yan etkisi. Ama yavaş yavaş saati erkene çekmek bu hafta işe yaradı bende.
Sevdim bu yaklaşımıBana sabahları yoga çok iyi geliyor, Tibet hareketleri de standart aynı hareketler olduğu için ve kısa sürdüğü için çok uygun. Ben Cumartesi başladım yapmaya şimdiden kendimdeki değişimi farkediyorum. Öncesinde de Leslie adımları yapıyorum, bugün yaklaşık 15 dakika Leslie ile ısındım, sonra Tibet yaptım Ben de uykuyu çok seviyorum, sen ilaç kullanıyorsan onun da yan etkileri olabilir dediğin gibi ama bence bir kere başlayınca devamı gelecek
Sevdim bu yaklaşımıBana sabahları yoga çok iyi geliyor, Tibet hareketleri de standart aynı hareketler olduğu için ve kısa sürdüğü için çok uygun. Ben Cumartesi başladım yapmaya şimdiden kendimdeki değişimi farkediyorum. Öncesinde de Leslie adımları yapıyorum, bugün yaklaşık 15 dakika Leslie ile ısındım, sonra Tibet yaptım Ben de uykuyu çok seviyorum, sen ilaç kullanıyorsan onun da yan etkileri olabilir dediğin gibi ama bence bir kere başlayınca devamı gelecek
Evet canım kendimizi zorlarsak olacak bu erken uyanma işi.Bu sabah erken uyandım, bütün evi toplayıp duşumu aldım, öyle çıktım evden.
Akşam dışarda mı yürüsem diyorum.
Dün akşam leslinin 1 millik start quick & easy videosunu yaptım, dambıl ile. İlk defa leslie yapacaklara tavsiye ederim. Hareketleri tek tek gösterip isimlerini belirtiyor fln. Leslie'ye başlamak için ideal. Ki amacı da o sanırım. Sonra mari winsor ile pilates yaptım.
Merhaba, kitapta da zaten yapabiliyorsanız önce yürüyüş yapın yazıyordu. Sen yazınca hatırladım tekrar. Haftasonu leslie yapmaya başlamıştım zaten, haftada 1 defa leslie yapacağım. Ben de önce leslie sonra tibetimi yapayım.