Yüzde seksen yüzde yirmi mantigini uyguluyorum canim. Yüzde seksen saglikli yasamaya calisirken kendime bir de yüzde yirmilik hasarilik payi birakiyorum. Ben de bu kadar disiplinli oldugum icin kendimle gurur duyuyorum cünkü 1,5 yil öncesine kadar bu istikrarim yoktu. Hareket etmeyi severdim ama düzenim yoktu. Siz calisanlar icin daha zor tabii ben en yasliniz olarak kendimi emekliye ayirdim su aralar tadini cikariyorum. Cocuklardan kalan zamanda tabii ki...
papatya selam nasılsın ,
sabah yapılan spor daha çok efor kaybettiriyor ve direk yagdan yakıyorsun:)
Ah canim ben milattan öncesinden beri sigortaliyim 1988 de girdim sigortaya. Avusturyada hala calisma hakkim var ama yoruldum acikcasi biraz halim ve gücüm kalmadi artik. Gec de anne oldum ileri yasta insan daha cok yoruluyor herhalde bu islerden. Artik calissam bile herhalde öyle keyfi bir seyler yaparim vakit gecsin diye. Bahce isleri, cocuklar, spor yeterince zamanimi aliyor, sikiliyorum dersem yalan olur.Sevdim ben bu mantığıÇalışınca düzene oturtmak zor gerçekten ama insan isteyince bir yolunu buluyor. Sen de erken emekli olmuşsun ama Gerçi çocuklarla ne kadar emekli sayılabilirsin o da ayrı da Ben de diyet konusunda sıkıya hiç gelemiyorum o yüzden esneklik payı olmalı diye düşünüyorum, spor konusunda da bu oran çok iyi bence de
Bu konuda hep degisik bilgiler var. Ben ilk basladigimda sadece aksam vaktim oluyordu güzel de kilo verdim, simdi sabahlari zamanim oluyor yine faydasini görüyorum. Yani sporun her halukarda faydasi vardir.merhaba masummm
bu iyi haber. sabah daha fazla kalori yakılıyorsa ben sabahları yapmaya devam edeyim en iyisi....
Merhabalar kızlar ben diğer Leslie sansone yürü ve incel programı konuda yazıyordum artık burada mı toplanıyoruz?
Bir kaç problemlerim oldu , leslie devam edemedim ama sıkıntılarımı bırakıp, devam etmek istiyorum ve karatay diyeti yapacağım yediklerime de dikkat etmem gerekiyor yoksa bacaklarım sürtünerek bütün yaz boyunca pişik olacak,
Günaydın kızlar
Bu sabah slim in 6 start yapacağım yine işe gitmeden önce. Zaten akşamları eskiden olduğu gibi fırsat bulamıyorum. Kış döneminde hayat daha düzenli oluyor. Yemek daha erken yeniyor çocuk daha erken uyuyor. Akşamlar çok kısa olunca vakit olmuyor sanki.
Bu sabah spor yapma işi şimdilik iyi gidiyor ama kilo veremiyorum o ayrı mesele
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
günaydın
dun yapılan 2 mıll den sonra bugun sabah 1 saat sabah yuruyusude yapıldıartık sankı 3 mıllde yapabılırmısım gıbı geliyor ama bılemıyorum haftanın 3 gunu donusumlu yapmayı pılanlıyorum inşallah bugun gıne eksı gordum çokk mutlu oldum inşallah böyle böyle gidecek bu kilolar
günaydın
dun yapılan 2 mıll den sonra bugun sabah 1 saat sabah yuruyusude yapıldıartık sankı 3 mıllde yapabılırmısım gıbı geliyor ama bılemıyorum haftanın 3 gunu donusumlu yapmayı pılanlıyorum inşallah bugun gıne eksı gordum çokk mutlu oldum inşallah böyle böyle gidecek bu kilolar