Sağlıklı ve Fit Bir Beden İçin Spor (Leslie ve açık havada yürüyüş)

Gunaydin herkeslereee. Yagmurlu bir gunde yuruyus yapmak harika olabilir. Ben 5 dk kadar yurudum hafif yagmurda.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gunaydin herkeslereee. Yagmurlu bir gunde yuruyus yapmak harika olabilir. Ben 5 dk kadar yurudum hafif yagmurda.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

günaydın canım bende hafif bir yağmurda yürümeyi çok severim kahvaltımızı yaptık ufaklıkla 1 saat sonra 30 days burn ve firm düşünüyorum

günaydın kızlar
2 mil leslimi yaptım. sonra ender saracın hareketlerini yaptım 30 ar tekrar. duşumu aldım. şimdi hoppp işteyim....

Günaydin kizlar. Tibetlerimi yaptim kizim öksürüyor doktora götürecegim simdi. Dönünce sporun geri kalanini düsünürüm.

Günaydın kızlar, hepimize enerjik bir gün olsun, özellikle benim çok ihtiyacım var. Sabah çok yorgun kalktım, hala kendime gelemedim. Tibetlerimi yaptım en azından, düzeni bozmayayım diye ama başka bir şey yapasım yok. Hava bir güneşli bir kapalı burada, azıcık yağmur yağsa çok güzel olacak, yağmurda yürüme fikrinize de aynen katılıyorum

Merhaba Herkese,

Bende dün bölgesel yapiyim diyordum yorulmadan, yine dayanamadım çıktım yürüdüm .dün toplamda 7 km yürümüş oldum. ama bugün yürümüycem inşallah çünkü vücudumda bir yorgunluk oluştu. biraz dinlendirmem lazım kendimi. akşam biraz evde bölgesel çalışırım yavaş yavaş...

5 mega milin 4 milini yaptım 20dk dışarıda yürüdüm

Çok geçmiş olsun. Umarım önemli birşey değildir.

Tesekkür ederim canim bronsit olmus. Normal bu havalarda bir günes aciyor ardindan rüzgar esiyor, birden yagmur yagiyor bes dakika sonra yine günes. Kiz da bütün gün bahcede terliyor. Annesi gibi hareketi seviyor.

Tesekkür ederim canim bronsit olmus. Normal bu havalarda bir günes aciyor ardindan rüzgar esiyor, birden yagmur yagiyor bes dakika sonra yine günes. Kiz da bütün gün bahcede terliyor. Annesi gibi hareketi seviyor.

Hele bugün istanbul yağmur güneş dönüşümlü gidiyor. Hafif terleyip üşütmeler kaçınılmaz oluyor. Bahçede özgürce oynayabilmesi ne kadar güzel

Bugün hic leslie ile hoplayip ziplayacak halim yoktu 45 dk karin ve bacak pilatesi yaptim. Sikilasma dönemini hizlandirmak lazim yakinda bikinileri giyecegiz malum.

cok gecmis olsun ufakliga

bugunu de 4 mega mile ile tamamlamis oldum. yarin tum gun gezmece tozmaca yuruyusten sayilir mi bilmiyorum ama alisveriste olacagim :))

herkese iyi haftasonlari simdideeennn..

cok gecmis olsun ufakliga

bugunu de 4 mega mile ile tamamlamis oldum. yarin tum gun gezmece tozmaca yuruyusten sayilir mi bilmiyorum ama alisveriste olacagim :))

herkese iyi haftasonlari simdideeennn..
Cok tesekkür ederim. Umarim kardesleriyle bana da bulastirmaz simdi kritik bir dönemde spora ara vermek istemiyorum. Yeni verilen kilolar cok cabuk geri aliniyor cünkü.

Deryacım çok geçmiş olsun. İnşallah rn kısa sürede atlatır..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Deryacım çok geçmiş olsun. İnşallah rn kısa sürede atlatır..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sagol canim, cocuklu evde eksik olmayan durumlar. Hastalik hasariligini engellemiyor pek.

ablacım çok geçmiş olsn
akşam burn yaptım gayet eğlenceliydi step step run run

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…