Sağlıklı ve Fit Bir Beden İçin Spor (Leslie ve açık havada yürüyüş)

Ooooo adım atılmış bile, tebrik ederim:KK9: Eğer müsait alan varsa dışarda yürümek çok keyifli. Ben de pilates sevemedim bir türlü, bir kere kursa giderek denedim belimi incittim, ondan sonra da iyice uzaklaştım. Bu arada Tibet hareketlerini önce akşam yapabilirsin, yani yatmadan önce. Ben ilk başladığımda öyle yapmıştım, sabah işe gitme telaşı olduğu için hareketleri oturtuncaya kadar akşam yapabilirsin, sonra zaten ezbere yapıyorsun:KK34:

Evet adımları atıyorum tek tek :KK9: Mari winsor bacak ve popo için olan videosunu yapıyorum ben, zorlamıyor. Normal pilates yapamam sanırım. Videoları izleyince ürküyorum.

arkadaşlar güzel ve enerjik bir gün diliyorum herkese :KK3::KK3::KK3::KK3: üçgündür giremedim 5 mega milesin 4 milini yaptım sabahları yapmayı çok istiyorum bazen benimki huysuzlandığı için malesef yapamıyorum çocuklu insan için ne zaman uygunsa spor o zaman faydalıdır :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52: tibetleri önerileriniz üzerine okumaya başladım yapmayı isterim iyice öğrenim başlarım :KK45::KK45::KK45::KK45::KK45:

Evet adımları atıyorum tek tek :KK9: Mari winsor bacak ve popo için olan videosunu yapıyorum ben, zorlamıyor. Normal pilates yapamam sanırım. Videoları izleyince ürküyorum.

Hic ürkmene gerek yok. Ilk iki uc gun zorlaniyorsun en fazla daha sonra hareketleri yapinca mutlu oluyorsun hevesin artiyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

oddk selam, bu Mari winsor'u diyorsunuz arada da nedir acaba ,ben hiç yapmadım , ne işe yarar bacak inceltmek içinse bende yapayim...

Son düzenleme:
oddk selam, bu Mari winsor'u diyorsunuz arada da nedir acaba ,ben hiç yapmadım , ne işe yarar bacak inceltmek içinse bende yapayim...

Selam nosee. :KK3: 'Mari Winsor Pilates Buns & Thigh' ben bu videosunu yapıyorum. Pilates olarak geçiyor, bazıları tam pilates değil fln diyor. Ben kilo çok vermek istemiyorum. Bacaklarımı sıkılaştırmak ve selülitlerimden kurtulmak umuduyla bunu yapıyorum. Ama haftada 3-4 gün yapıyorum. :KK8:

çok klay noseecim, daha başka bir sürü videosu var ama en sevdiğim oddk'nın da bahsettiği... dailymotionda da var, ordan bakabilirsin. mutlaka dene, 19 dklık bir şey, hareketleri ezberliyorsun bi süre sonra. ben 4 yıl önce yapmaya başlamıştım, uzun süre bıraktım ama şimdi haftada bir falan tv karşısında yapıyorum. çok rahat, sürekli pozisyon değiştirmiyorsun 9 dk sağ bacak 9 dk sol bacak çalıştırıp esnetip bitiriyor.

çok klay noseecim, daha başka bir sürü videosu var ama en sevdiğim oddk'nın da bahsettiği... dailymotionda da var, ordan bakabilirsin. mutlaka dene, 19 dklık bir şey, hareketleri ezberliyorsun bi süre sonra. ben 4 yıl önce yapmaya başlamıştım, uzun süre bıraktım ama şimdi haftada bir falan tv karşısında yapıyorum. çok rahat, sürekli pozisyon değiştirmiyorsun 9 dk sağ bacak 9 dk sol bacak çalıştırıp esnetip bitiriyor.

İnsanı sürekli diğer tarafına döndürmüyor ya en çok onu seviyorum :KK1: farklı videolarda insanı her harekette bir sağına bir soluna döndürüyorlar. :KK8:

İnsanı sürekli diğer tarafına döndürmüyor ya en çok onu seviyorum :KK1: farklı videolarda insanı her harekette bir sağına bir soluna döndürüyorlar. :KK8:

ben de öyle :) bir de tekrar sayıları belli 5-10-20. böylece akılda kalıyor, 8 kere şu hareket 13 kere bu hareket değil. çoğu spor videosunda sağ ve sol taraf eşit şekilde çalıştırılmıyor, jillian'ın dvdleri de dahil.

oddk ve camamber çok teşekkürler ,çok kolay gibi demişsiniz bende yapıcamm...aynen insan herzaman ağır tempolu şeyleri yapacak güç bulamıyor... böyle yavaş yavaş yapılacak egzersizlerde güzel ,hem de etkili...
mesela kaç gündür yüksek tempoda yürüyorum , bugün vücudumda bir yorgunluk var... artık daha düşük tempolu şeyler yapıcam...

Son düzenleme:
arkadaşlar güzel ve enerjik bir gün diliyorum herkese :KK3::KK3::KK3::KK3: üçgündür giremedim 5 mega milesin 4 milini yaptım sabahları yapmayı çok istiyorum bazen benimki huysuzlandığı için malesef yapamıyorum çocuklu insan için ne zaman uygunsa spor o zaman faydalıdır :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52: tibetleri önerileriniz üzerine okumaya başladım yapmayı isterim iyice öğrenim başlarım :KK45::KK45::KK45::KK45::KK45:

Al benden de o kadar :))) 5mega milesin 3.mileinde oglum sut meyve diye tepieye basladi. Elma armut soyarken sogudum bile.

Haftasonunu oglen uykusunda bari full yapabilsem. Cok eglenceli bi videoymus. Yalniz bendeki videoda ses senkronunda sorun var sesini kisip yaptim ritmim karismasin diye sizdeki de oyle mi acaba??

iPhone 'den gönderildi

Haftada bir gun bi esneme dusunmeye basladim ben de acaba bunu o birgunluk esneme olarak dusunebilirmiyim ki??

iPhone 'den gönderildi

Haftada bir gun bi esneme dusunmeye basladim ben de acaba bunu o birgunluk esneme olarak dusunebilirmiyim ki??

iPhone 'den gönderildi

ı-ıh yok o bacak ve kalça çalıştırma amaçlı. esneme için youtube'dan Tara Stiles'a bakabilirsin ya da callanetics'in başındaki esnemeler de güzel.

Selam kizlar. Birkac gün esim evdeydi ancak tibetlerimi bir de pilates karin hareketleri yaptim. Bugün coook yoruldum. Bahcede calistiktan sonra 3 fast miles yaptim. Kurtlarimi döktüm rahatladim.

Al benden de o kadar :))) 5mega milesin 3.mileinde oglum sut meyve diye tepieye basladi. Elma armut soyarken sogudum bile.

Haftasonunu oglen uykusunda bari full yapabilsem. Cok eglenceli bi videoymus. Yalniz bendeki videoda ses senkronunda sorun var sesini kisip yaptim ritmim karismasin diye sizdeki de oyle mi acaba??

iPhone 'den gönderildi

sizdeki mega milesse öğledir really mega milesde sorun yok ben onu yaptım iki video yapmış 5 mega miles diye çok benzemiyor ama really bana daha eğlenceli ve etkili geldi

3 mill weight loss yaptım :KK8::KK8::KK8:
tartıda da 400gr daha gitti:KK76::KK76::KK76:
raelly big videolarına nasıl ulaşabilirim acaba nette baktım ama bulamadım:26::26::26:

3 mill weight loss yaptım :KK8::KK8::KK8:
tartıda da 400gr daha gitti:KK76::KK76::KK76:
raelly big videolarına nasıl ulaşabilirim acaba nette baktım ama bulamadım:26::26::26:

canım o youtubede şubatta yayınlandı 2 gün kaldı kaktı hemen ben sürekli takip ediyorum leslie vidolarını ama şu sıra pek takip edemiyorum

Herkese iyi geceler. Bugün 30 day firm yaptım.. Akşam da yarım saat dışarıda tempolu yürüdüm..

500 steps + walk'n tone + 500 steps şeklinde leslie ile akşam yürüyüşümü yaptım, duşumu aldım. Şimdi koltuğa yayılıp günün yorgunluğunu atma vakti. :KK76::KK8::KK1:

sabah 1 saatten fazla parkta yuruyus ve aksama da 2 mil Leslie ile yuruyus yaptim. ebru salli 21 gun dvdsi de yapildi. bir hafta boyunca boyle devam edebilirsem mukemmel olur.

Günaydın az sonra 2 mil yapıp üstüne ender Saraç yapacağım inşallah

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

X