Ooooo adım atılmış bile, tebrik ederimEğer müsait alan varsa dışarda yürümek çok keyifli. Ben de pilates sevemedim bir türlü, bir kere kursa giderek denedim belimi incittim, ondan sonra da iyice uzaklaştım. Bu arada Tibet hareketlerini önce akşam yapabilirsin, yani yatmadan önce. Ben ilk başladığımda öyle yapmıştım, sabah işe gitme telaşı olduğu için hareketleri oturtuncaya kadar akşam yapabilirsin, sonra zaten ezbere yapıyorsun
Evet adımları atıyorum tek tekMari winsor bacak ve popo için olan videosunu yapıyorum ben, zorlamıyor. Normal pilates yapamam sanırım. Videoları izleyince ürküyorum.
Evet adımları atıyorum tek tekMari winsor bacak ve popo için olan videosunu yapıyorum ben, zorlamıyor. Normal pilates yapamam sanırım. Videoları izleyince ürküyorum.
oddk selam, bu Mari winsor'u diyorsunuz arada da nedir acaba ,ben hiç yapmadım , ne işe yarar bacak inceltmek içinse bende yapayim...
oddk selam, bu Mari winsor'u diyorsunuz arada da nedir acaba ,ben hiç yapmadım , ne işe yarar bacak inceltmek içinse bende yapayim...
çok klay noseecim, daha başka bir sürü videosu var ama en sevdiğim oddk'nın da bahsettiği... dailymotionda da var, ordan bakabilirsin. mutlaka dene, 19 dklık bir şey, hareketleri ezberliyorsun bi süre sonra. ben 4 yıl önce yapmaya başlamıştım, uzun süre bıraktım ama şimdi haftada bir falan tv karşısında yapıyorum. çok rahat, sürekli pozisyon değiştirmiyorsun 9 dk sağ bacak 9 dk sol bacak çalıştırıp esnetip bitiriyor.
İnsanı sürekli diğer tarafına döndürmüyor ya en çok onu seviyorumfarklı videolarda insanı her harekette bir sağına bir soluna döndürüyorlar.
çok klay noseecim, daha başka bir sürü videosu var ama en sevdiğim oddk'nın da bahsettiği... dailymotionda da var, ordan bakabilirsin. mutlaka dene, 19 dklık bir şey, hareketleri ezberliyorsun bi süre sonra. ben 4 yıl önce yapmaya başlamıştım, uzun süre bıraktım ama şimdi haftada bir falan tv karşısında yapıyorum. çok rahat, sürekli pozisyon değiştirmiyorsun 9 dk sağ bacak 9 dk sol bacak çalıştırıp esnetip bitiriyor.
arkadaşlar güzel ve enerjik bir gün diliyorum herkeseüçgündür giremedim 5 mega milesin 4 milini yaptım sabahları yapmayı çok istiyorum bazen benimki huysuzlandığı için malesef yapamıyorum çocuklu insan için ne zaman uygunsa spor o zaman faydalıdır tibetleri önerileriniz üzerine okumaya başladım yapmayı isterim iyice öğrenim başlarım
Haftada bir gun bi esneme dusunmeye basladim ben de acaba bunu o birgunluk esneme olarak dusunebilirmiyim ki??
iPhone 'den gönderildi
Al benden de o kadar :))) 5mega milesin 3.mileinde oglum sut meyve diye tepieye basladi. Elma armut soyarken sogudum bile.
Haftasonunu oglen uykusunda bari full yapabilsem. Cok eglenceli bi videoymus. Yalniz bendeki videoda ses senkronunda sorun var sesini kisip yaptim ritmim karismasin diye sizdeki de oyle mi acaba??
iPhone 'den gönderildi
3 mill weight loss yaptım
tartıda da 400gr daha gitti
raelly big videolarına nasıl ulaşabilirim acaba nette baktım ama bulamadım:26::26::26: