Merhabalar :) Karatay beslenme düzenine geçmiş bulunuyorum tabi tam uygulamıyorum ama işte 2 öğün mantığı ve acıktıkça ye mantığı çok doğru geliyor bana.
2,5 ay oldu ve ben 7 kg verdim 60 kg'ım daha fazla verirdim haftasonları dikkat etseydim. keşke etseymişim dışarıda yürüyüşü sevmeyen biri olarak leslie benim kurtarıcım oldu ama bu ara çok sıkıldım o yüzden 1 saat dışarıda yürüyeyim diyorum bir süre.
Günaydın kızlar
Bu sabah slim in 6 start yapacağım yine işe gitmeden önce. Zaten akşamları eskiden olduğu gibi fırsat bulamıyorum. Kış döneminde hayat daha düzenli oluyor. Yemek daha erken yeniyor çocuk daha erken uyuyor. Akşamlar çok kısa olunca vakit olmuyor sanki.
Bu sabah spor yapma işi şimdilik iyi gidiyor ama kilo veremiyorum o ayrı mesele
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
günaydın
dun yapılan 2 mıll den sonra bugun sabah 1 saat sabah yuruyusude yapıldıartık sankı 3 mıllde yapabılırmısım gıbı geliyor ama bılemıyorum haftanın 3 gunu donusumlu yapmayı pılanlıyorum inşallah bugun gıne eksı gordum çokk mutlu oldum inşallah böyle böyle gidecek bu kilolar
İşe gitmeden önce spor mu, harikasınızben zor uyanıp işe gidiyorum.
Mevcut yaptığınız mil size kolay gelmeye başladığında hemen bir seviye üstüne geçin. Sabit spor yapmamak lazım zaten, herkes söylüyor, bol bol şaşırtın bedeninizi
Ben dün sadece yürüdüm dışarıda. Kendime kızıyorum çokkk.
bir haftadır böyle yapıyorum. işe biraz geç gidiyorum. çocuğu okula bırakınca hemen başlıyorum spora. okula gelmem yarım saat gecikiyor. o da ğproblem değil.
Ben de işe bir saat geç gidiyorum ama yine de uyanmakta zorlanıyorum. Ben sabah için yoga gibi bir şey yapmak istiyorum. Yavaş yavaş uyanma saatimi öne alıyorum. Tam alıştığımda başlarım umarım.
Bu ara benzer durumlardayız sanki oddk. Aslında sabah dışarda yürüyüş çok keyifli olur ama ben de uykumdan vazgeçemiyorum. Ben Tibet yapıyorum sabahları, tavsiye ederim, gerçi mutlaka denemişsindir diye düşünüyorum ama :44: sabahları yoga tarzı hareketleri ben de çok seviyorum.
herkese günaydınnn
iki gündür yeşil kahve içiyorum yanında leslimi ve diyetimi de yapıyorum sonuç süper 2200gr vermişim
uzun zamandır tartıda pek oynamıyordu çok mutlu oldum gaza geldim
yeşil kahveyi aktardan mı aldınız nasıl kullanıyorsunuz
yeşil kahveyi aktardan mı aldınız nasıl kullanıyorsunuz
evet aktardan aldım 100gr 7.5tl çekilmiş halde baya da var
derya ablacım ebay.comdan bakabilirsin yurtdışında olanlar ordan alıyo
İşe gitmeden önce spor mu, harikasınızben zor uyanıp işe gidiyorum.
Mevcut yaptığınız mil size kolay gelmeye başladığında hemen bir seviye üstüne geçin. Sabit spor yapmamak lazım zaten, herkes söylüyor, bol bol şaşırtın bedeninizi
Ben dün sadece yürüdüm dışarıda. Kendime kızıyorum çokkk.
Merhaba kızlar burn 30 yaptım geldim,, uzun zamandır yapamıyordum. Ayrıca trambolin almayı düşünüyorum deneyen var mı aranızda =?