Sağlıklı ve Fit Bir Beden İçin Spor (Leslie ve açık havada yürüyüş)

disarda yurume sansim olsaydi kesinlikle disarida yuruyor olurdum... hatta yurumeyi birak direk havuza inerdim :)) ama iste sectigimiz programlar biraz da hayatimizin getirdikleri.

zamaninda dukan yapmis biriyim cunku o donem kaloriler, listeler, olculer vs yapacak duzenli bir yasamim yoktu ne ara bosluk bulursam o zaman yemek durumundaydim. simdi de leslieyi tam da bu nedenden yapiyorum. 2,5 yasinda oglumla kosu bandi vs olmuyor yanima gelmek istiyor ben arkamda mi onumde mi diye bakarken iki kere banttan dustum :) esim gelince donusumlu yapmaya basladik bu sefer de aile olarak gercirdigimiz zamandan kaybettik. simdi ben gun icinde ufaklik ayagimin altindayken leslie yapiyorum o da ufaklik uyuduktan sonra bantta yuruyor.

firsatiniz varsa disarida yurumek en iyisi. belki tempo acisinda armin falan dinleyebilirsiniz :)

İşe gitmeden önce spor mu, harikasınız ben zor uyanıp işe gidiyorum.

Mevcut yaptığınız mil size kolay gelmeye başladığında hemen bir seviye üstüne geçin. Sabit spor yapmamak lazım zaten, herkes söylüyor, bol bol şaşırtın bedeninizi

Ben dün sadece yürüdüm dışarıda. Kendime kızıyorum çokkk.

herkese günaydınnn
iki gündür yeşil kahve içiyorum yanında leslimi ve diyetimi de yapıyorum sonuç süper 2200gr vermişim
uzun zamandır tartıda pek oynamıyordu çok mutlu oldum gaza geldim

bir haftadır böyle yapıyorum. işe biraz geç gidiyorum. çocuğu okula bırakınca hemen başlıyorum spora. okula gelmem yarım saat gecikiyor. o da ğproblem değil.

bir haftadır böyle yapıyorum. işe biraz geç gidiyorum. çocuğu okula bırakınca hemen başlıyorum spora. okula gelmem yarım saat gecikiyor. o da ğproblem değil.

Ben de işe bir saat geç gidiyorum ama yine de uyanmakta zorlanıyorum. Ben sabah için yoga gibi bir şey yapmak istiyorum. Yavaş yavaş uyanma saatimi öne alıyorum. Tam alıştığımda başlarım umarım.

Günaydın kızlar, güzel bir gün olsun hepimize Ben Tibet hareketlerine devam ediyorum, başta 10 zor geliyordu ama şimdi hafif geliyor, haftasonu artıracağım sayıyı. Sabah Tibet'ten önce de Leslie hareketleri ile 1000 adım atıyorum, hem ısınmış oluyorum hem de hafif te olsa spor spordur diyorum. Sabah spor yapan arkadaşlara özeniyorum ama şimdilik benimki de idare eder deyip geçiyorum Akşamları yorgun hissediyorum kendimi, o yüzden yapamıyorum spor ama vicdan azabı duyuyorum. Hele güzel kilo veren arkadaşları görünce gaza geliyorum ama akşama geçiyor

Ben de işe bir saat geç gidiyorum ama yine de uyanmakta zorlanıyorum. Ben sabah için yoga gibi bir şey yapmak istiyorum. Yavaş yavaş uyanma saatimi öne alıyorum. Tam alıştığımda başlarım umarım.

Bu ara benzer durumlardayız sanki oddk. Aslında sabah dışarda yürüyüş çok keyifli olur ama ben de uykumdan vazgeçemiyorum. Ben Tibet yapıyorum sabahları, tavsiye ederim, gerçi mutlaka denemişsindir diye düşünüyorum ama :44: sabahları yoga tarzı hareketleri ben de çok seviyorum.

Bütün hayvanlar sabahları uzun uzun esniyor, biz de bunu yapmalıyız :) Eminim daha güzel geçer o günler. Evet sabah uyanıp yürüyüş yapmak süper fikir hele bu güzel havalarda.. Aslında çok kızıyorum kendime uyku düzenim konusunda, hem yapım böyle hem de kullandığım ilaçların yan etkisi. Ama yavaş yavaş saati erkene çekmek bu hafta işe yaradı bende.

Merhabalar:) yeni topik hayırlı olsun bol sporlu olsun Bu topikte yazanlar fazla kilolarından kurtulsunlar

Ben bu aralar yoğundum yazamadım. Sporu bırakmadım slim in 6' ya merak saldım..Burn it up kadar yaptım daha fazla dayanamadım..Çok yorucu ve uzun geldi. Baktım motivasyonumu kaybedeceğim bıraktım..Arada start it up yapabilirim kısa ve güzel çalıştırıyor bence..

İki gündür de leslie geri döndüm çok mutluyum..Bu arada 68 kilo oldum gram gram veriyorum

Merhaba kızlar burn 30 yaptım geldim,, uzun zamandır yapamıyordum. Ayrıca trambolin almayı düşünüyorum deneyen var mı aranızda =?

herkese günaydınnn
iki gündür yeşil kahve içiyorum yanında leslimi ve diyetimi de yapıyorum sonuç süper 2200gr vermişim
uzun zamandır tartıda pek oynamıyordu çok mutlu oldum gaza geldim

yeşil kahveyi aktardan mı aldınız nasıl kullanıyorsunuz

evet aktardan aldım 100gr 7.5tl çekilmiş halde baya da var
derya ablacım ebay.comdan bakabilirsin yurtdışında olanlar ordan alıyo

evet aktardan aldım 100gr 7.5tl çekilmiş halde baya da var
derya ablacım ebay.comdan bakabilirsin yurtdışında olanlar ordan alıyo

Sagol canim bir arastirayim. Herhalde normal kahve gibi pisiyordur.

2 çay kaşığı kahveyi koyup normal kahve gibi pişirip sabah akşam yemeklerden 30dk veya 45dk önce içiyorum tadı fena değil içilebilir

Sabah kahvaltısı 08:15
Akşam yemeği 16:50
Karalahana çorbası
Ton balığı :) yasak ama ben yedim, zeytinyağlısını aldım.
Mercimek salatası (sabah, akşam) :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba, dışarıda yürümekte gayet iyi ve sağlıklı bir şey lütfen kendinize kızıp olumsuz düşünmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…