- 15 Mart 2011
- 2.280
- 2.937
Merhabalar :) Karatay beslenme düzenine geçmiş bulunuyorum tabi tam uygulamıyorum ama işte 2 öğün mantığı ve acıktıkça ye mantığı çok doğru geliyor bana.
2,5 ay oldu ve ben 7 kg verdim 60 kg'ım daha fazla verirdim haftasonları dikkat etseydim. keşke etseymişim dışarıda yürüyüşü sevmeyen biri olarak leslie benim kurtarıcım oldu ama bu ara çok sıkıldım o yüzden 1 saat dışarıda yürüyeyim diyorum bir süre.
disarda yurume sansim olsaydi kesinlikle disarida yuruyor olurdum... hatta yurumeyi birak direk havuza inerdim :)) ama iste sectigimiz programlar biraz da hayatimizin getirdikleri.
zamaninda dukan yapmis biriyim cunku o donem kaloriler, listeler, olculer vs yapacak duzenli bir yasamim yoktu ne ara bosluk bulursam o zaman yemek durumundaydim. simdi de leslieyi tam da bu nedenden yapiyorum. 2,5 yasinda oglumla kosu bandi vs olmuyor yanima gelmek istiyor ben arkamda mi onumde mi diye bakarken iki kere banttan dustum :) esim gelince donusumlu yapmaya basladik bu sefer de aile olarak gercirdigimiz zamandan kaybettik. simdi ben gun icinde ufaklik ayagimin altindayken leslie yapiyorum o da ufaklik uyuduktan sonra bantta yuruyor.
firsatiniz varsa disarida yurumek en iyisi. belki tempo acisinda armin falan dinleyebilirsiniz :)