- 10 Mart 2012
- 264
- 89
Herhangi bir videosu olabilir yoruldugunz yerde birakip esneme hareketlerini yaparsiniz sondaki.
Teşekkürler
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herhangi bir videosu olabilir yoruldugunz yerde birakip esneme hareketlerini yaparsiniz sondaki.
Düğün müğün hazırlıgı derken giremedim baya gittik geldik düğüne ve artık sporuma devam edebilirim :)
Nasılsınız kızlar nasıl gidiyor hersey yolundadır umarım :)
merhaba umarım hepınız ıyısınızdır maşallah çok güzel sporlar yapılıyor ben sabh 40 dk dısarda yurudum bıraz öncede 2 mill leslıe yaptım cumartesıden ıtıbaren artık dışarda düzenlı yuruyemıycem bende sabah 3 mill akşam 3 mill yaparım dıye duşundum ama su yağın kasa dönüşme olayı kafamı karıstırıyo acaba dıyorum sadeceh sabah yapıp yavaş yavaş mı arttırsam :26:bılemedım sızce ne yapmalıyım çünkü benim ilk hedefim kilo vermek bıde ender saracın hareketlerını yapan oldumu aranızda :26:
Evet canım ben yaptım, güzel sıkılaştırıyor. Günde 3 mil artı bu hareketler diyetle birlikte yeterli görünüyor.
canım rahat ol yağlar öyle hemen kasa dönüşmez önce onların erimesi lazım kas olayı o kadar kolay değil sen kendine göre vücuduna göre yap canım
Canim leslieye korkmadan devam edebilirsin sana cok guzel kilo verdirecek oyle kas yaptirici bir program degil.
Ağırlık kullanmıyorsun, yürüyüşte kas oluşmaz. Ağırlıklarla bölgesel egzersizlerle oluşur kas ve protein ağırlıklı beslenmeyle. Kadınlarda zaten erkeklere göre kas oluşumu dana zor.merhaba umarım hepınız ıyısınızdır maşallah çok güzel sporlar yapılıyor ben sabh 40 dk dısarda yurudum bıraz öncede 2 mill leslıe yaptım cumartesıden ıtıbaren artık dışarda düzenlı yuruyemıycem bende sabah 3 mill akşam 3 mill yaparım dıye duşundum ama su yağın kasa dönüşme olayı kafamı karıstırıyo acaba dıyorum sadeceh sabah yapıp yavaş yavaş mı arttırsam :26:bılemedım sızce ne yapmalıyım çünkü benim ilk hedefim kilo vermek bıde ender saracın hareketlerını yapan oldumu aranızda :26:
selammm yeni başlıga mı taşındınız??
2 gündür 3 mil leisle yapıyorum :))
bu abs diye bri şey çıkıyor ya leisle de o nedem acaba ?
Evet canim tebdili mekanda ferahlik vardir dedik yazliga tasindik.
Abs karin calismasi demek.
sabah 3 mili yaptım işe geldim. ya bir şey sorucam ben leslieyi akşam yapıyordum hep. 22 gibi. ilk defa sabah yaptım. ve akşam yaptıklarıma göre çok daha fazla ter attım aynı video ile. zaman farkediyor mu gerçekten ter atma ve kalori yakma açısından yoksa önemsiz bir şey mi bu durum...
merak ettim...
çok teşekkür ederim canım 1,5 yıldır leslie yapıyorum ondandır .: Tibetleri denemek lazım aslında oldukça faydalı gibi görünüyor ilk sayfasına baktığımda video paylaşımı görememiştim videosu varmı canım