Sağlıklı ve Fit Bir Beden İçin Spor (Leslie ve açık havada yürüyüş)

Düğün müğün hazırlıgı derken giremedim baya gittik geldik düğüne ve artık sporuma devam edebilirim :)

Nasılsınız kızlar nasıl gidiyor hersey yolundadır umarım :)

Düğün müğün hazırlıgı derken giremedim baya gittik geldik düğüne ve artık sporuma devam edebilirim :)

Nasılsınız kızlar nasıl gidiyor hersey yolundadır umarım :)

hoşgeldin canım umarım düğünde eğlenmişsindir,burda spora devam ediyoruz

Evet canım ben yaptım, güzel sıkılaştırıyor. Günde 3 mil artı bu hareketler diyetle birlikte yeterli görünüyor.

Günaydın kızlar
Bugün de oğlanı oğlanı bırakınca 3 mil yapıcam inşallah ama okula da gideceğimden 40 dk falan yaparım. Sonra duş al hazırlan okula varmam saat 10 U buluyor nerdeyse

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gunaydin kizlar birazdan tibetlerimi ve pilates karin hareketlerimi yapip alisverise cikacagim. Persembeye kadar leslieye vaktim olmayacak herhalde.

günaydın herkeze sabah yuruyuşumu yaptım 40 dk aksama tekrar leslıe

Evet canım ben yaptım, güzel sıkılaştırıyor. Günde 3 mil artı bu hareketler diyetle birlikte yeterli görünüyor.

canım rahat ol yağlar öyle hemen kasa dönüşmez önce onların erimesi lazım kas olayı o kadar kolay değil sen kendine göre vücuduna göre yap canım

Canim leslieye korkmadan devam edebilirsin sana cok guzel kilo verdirecek oyle kas yaptirici bir program degil.

süper ozaman leslıeye devam :118:

Gunaydin. Dun spor yapmadim. Bugun hem spor yapip hem evi toplayip hemde komsunun ogluna odevinde yardim edecegim. Bunlarin hepsini de aksam sekizden sonra yapacagim. Umarim enerjik bir gun olur hepimiz icin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ağırlık kullanmıyorsun, yürüyüşte kas oluşmaz. Ağırlıklarla bölgesel egzersizlerle oluşur kas ve protein ağırlıklı beslenmeyle. Kadınlarda zaten erkeklere göre kas oluşumu dana zor.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

selammm yeni başlıga mı taşındınız??

2 gündür 3 mil leisle yapıyorum :))

Abs karin calismasi demek.

woww süper o halde benim üst bölge sorunlu 3 mil ve 4 mil karın çalışması çok
o yüzdne onalır yapıyorudm önceden yine onları yapıcammm

insna isteyince zman ayırabiliyormuş valla sabah 6 da kalkıp yapıyorumm :))

sabah 3 mili yaptım işe geldim. ya bir şey sorucam ben leslieyi akşam yapıyordum hep. 22 gibi. ilk defa sabah yaptım. ve akşam yaptıklarıma göre çok daha fazla ter attım aynı video ile. zaman farkediyor mu gerçekten ter atma ve kalori yakma açısından yoksa önemsiz bir şey mi bu durum...
merak ettim...

papatya selam nasılsın ,
sabah yapılan spor daha çok efor kaybettiriyor ve direk yagdan yakıyorsun:)

Sporun doğru bir saate yapılması ile daha kolay zayıflamak mümkün. İşte o en uygun saat aralığı.

Spor yapmak kadar sporu doğru bir zamanda yapmakta çok önemlidir. Çoğumuz sabah sporu yaparız ama aslında bu doğru değildir. Çünkü sabahları insan vücudundaki kan yoğunluğu yüksektir ve özellikle kalp ve damar , tansiyon hastaları için sabah sporu zararlıdır.

Spor için en uygun saat ise öğle sonrası 16:00 – 19:00 arasıdır. Vücut bu saatten sonra yemek ve dinlenmek için kendini programlar. Kilo vermek için akşam saatlerinde yapılan spor sindirim sistemini hızlandırır ve vücutta yağ birikmesini engeller. Bunun için bu saatlerde yapılan sporlar her zaman daha etkilidir.

herkese günaydınnnndiyetgüncel haberlerde bu yazıyı okumuştum paylaşmak istedim

Selülitlerim benden bir türlü kopamıyor. Winsor pilateste yapıyorm ama.. Bol su içme kısmını es geçtim bir haftadır. İşlerim yoğun diye güya. Bikinimle rahat ediyim istiyorum.

Ooo uzun zamandır Leslie yapıyorsun, süper Tibetleri ben videodan yapmıyorum ama ilk yapmaya başladığımda internetten bulmuştum video, sonra ezberledim zaten. Derya da yazmış zaten, o başlığa bakarsan faydası olur sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…