Sağlıklı ve Fit Bir Beden İçin Spor (Leslie ve açık havada yürüyüş)

Yüzde seksen yüzde yirmi mantigini uyguluyorum canim. Yüzde seksen saglikli yasamaya calisirken kendime bir de yüzde yirmilik hasarilik payi birakiyorum. Ben de bu kadar disiplinli oldugum icin kendimle gurur duyuyorum cünkü 1,5 yil öncesine kadar bu istikrarim yoktu. Hareket etmeyi severdim ama düzenim yoktu. Siz calisanlar icin daha zor tabii ben en yasliniz olarak kendimi emekliye ayirdim su aralar tadini cikariyorum. Cocuklardan kalan zamanda tabii ki...

Sevdim ben bu mantığı:KK34: Çalışınca düzene oturtmak zor gerçekten ama insan isteyince bir yolunu buluyor. Sen de erken emekli olmuşsun ama:KK9: Gerçi çocuklarla ne kadar emekli sayılabilirsin o da ayrı da:KK9: Ben de diyet konusunda sıkıya hiç gelemiyorum o yüzden esneklik payı olmalı diye düşünüyorum, spor konusunda da bu oran çok iyi bence de:KK16:

Günaydın kızlar, hepimize enerjik bir gün olsun. Benim işler çok yoğun, ekstra enerji lazım bana:KK1: Dün sabah tibet yaptım, bir de akşamüstü Leslie Sansone walk'n tone yaptım. Biraz dışarda işlerim vardı onları hallettim.
Bu sabah ta önce Leslie hareketleriyle 1000 adım yaptım, üstüne de Tibet yaptım:KK16: Akşam da ya Leslie, ya yürüyüş, birşeyler yapmayı planlıyorum.

Tunaydin herkese,

4 fast mile yapildi. Karin egzersizlerine bakmam lazim biraz. Bacaklar zaten sikiydi benim iyice sertlesti. Kilo da asagi dusmeye basladi ama karin bolgesini sertlestirmem lazim. Bu sure bi kac mile + bolgesel calismak niyetindeyim.

Onerileriniz olursa beklerrimm :))

iPhone 'den gönderildi

papatya selam nasılsın ,
sabah yapılan spor daha çok efor kaybettiriyor ve direk yagdan yakıyorsun:)

merhaba masummm
bu iyi haber. sabah daha fazla kalori yakılıyorsa ben sabahları yapmaya devam edeyim en iyisi....

Sevdim ben bu mantığı:KK34: Çalışınca düzene oturtmak zor gerçekten ama insan isteyince bir yolunu buluyor. Sen de erken emekli olmuşsun ama:KK9: Gerçi çocuklarla ne kadar emekli sayılabilirsin o da ayrı da:KK9: Ben de diyet konusunda sıkıya hiç gelemiyorum o yüzden esneklik payı olmalı diye düşünüyorum, spor konusunda da bu oran çok iyi bence de:KK16:
Ah canim ben milattan öncesinden beri sigortaliyim 1988 de girdim sigortaya. Avusturyada hala calisma hakkim var ama yoruldum acikcasi biraz halim ve gücüm kalmadi artik. Gec de anne oldum ileri yasta insan daha cok yoruluyor herhalde bu islerden. Artik calissam bile herhalde öyle keyfi bir seyler yaparim vakit gecsin diye. Bahce isleri, cocuklar, spor yeterince zamanimi aliyor, sikiliyorum dersem yalan olur.

merhaba masummm
bu iyi haber. sabah daha fazla kalori yakılıyorsa ben sabahları yapmaya devam edeyim en iyisi....
Bu konuda hep degisik bilgiler var. Ben ilk basladigimda sadece aksam vaktim oluyordu güzel de kilo verdim, simdi sabahlari zamanim oluyor yine faydasini görüyorum. Yani sporun her halukarda faydasi vardir.

merhaba arkadaşlar bende kasım ayından bu yana yaklaşık on kilo verdim lesliyle .hemde katı bir diyet uygulamadan bol su içdim ,tam buğday ekemği yedim ve bitki çayları içdim 65 le baslamısdım şu an 55,700 gr .herkese bol eksiler ...

Merhabalar kızlar ben diğer Leslie sansone yürü ve incel programı konuda yazıyordum artık burada mı toplanıyoruz?

Bir kaç problemlerim oldu , leslie devam edemedim ama sıkıntılarımı bırakıp, devam etmek istiyorum ve karatay diyeti yapacağım yediklerime de dikkat etmem gerekiyor yoksa bacaklarım sürtünerek bütün yaz boyunca pişik olacak,

Merhabalar kızlar ben diğer Leslie sansone yürü ve incel programı konuda yazıyordum artık burada mı toplanıyoruz?

Bir kaç problemlerim oldu , leslie devam edemedim ama sıkıntılarımı bırakıp, devam etmek istiyorum ve karatay diyeti yapacağım yediklerime de dikkat etmem gerekiyor yoksa bacaklarım sürtünerek bütün yaz boyunca pişik olacak,

Merhaba canim harekette bereket vardir dedik tasindik. Oddk arkadasimiz bize yeni yer acti sagolsun iyi de oldu. Diger baslik ancak görsel paylasim ve istekler icin kullanilacak.

Selam herkese kendimi tebrik ediyorum :KK9:gündüz 1.5+akşam1.5+akşam6.5km toplam =9.5 km yürüdüm sadece akşam 500 kalori yakmışım hi hi hi :KK66::KK66::KK66: yaşasın spor :KK8:

Ben de iki km kadar yurudum. Ama aksam yemegimi hic sormayin. Biraz dinleniyim, kendimi zorlayip spor yapacagim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydın kızlar
Bu sabah slim in 6 start yapacağım yine işe gitmeden önce. Zaten akşamları eskiden olduğu gibi fırsat bulamıyorum. Kış döneminde hayat daha düzenli oluyor. Yemek daha erken yeniyor çocuk daha erken uyuyor. Akşamlar çok kısa olunca vakit olmuyor sanki.
Bu sabah spor yapma işi şimdilik iyi gidiyor ama kilo veremiyorum o ayrı mesele

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

gunaydiiiin! yuruyuse cikiyorum simdi, aslinda daha erken uyanip cikmak istiyordum da neyse gec olsun guc olmasin. hepinize bol sporlu az stresli bir gun dilerim :)

Günaydın kızlar
Bu sabah slim in 6 start yapacağım yine işe gitmeden önce. Zaten akşamları eskiden olduğu gibi fırsat bulamıyorum. Kış döneminde hayat daha düzenli oluyor. Yemek daha erken yeniyor çocuk daha erken uyuyor. Akşamlar çok kısa olunca vakit olmuyor sanki.
Bu sabah spor yapma işi şimdilik iyi gidiyor ama kilo veremiyorum o ayrı mesele

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gunaydin kizlar. Sana katiliyorum canim yazin duzen sasiyor ama oldugu kadar yapacagiz artik. Bu sabah tartida 56.5 kg ciktim havaya ucacaktim. Bakalim kalici olacak mi.

günaydın
dun yapılan 2 mıll den sonra bugun sabah 1 saat sabah yuruyusude yapıldı:21::KK8: artık sankı 3 mıllde yapabılırmısım gıbı geliyor ama bılemıyorum haftanın 3 gunu donusumlu yapmayı pılanlıyorum inşallah bugun gıne eksı gordum çokk mutlu oldum :KK76::KK8::21: inşallah böyle böyle gidecek bu kilolar:KK16:

günaydın
dun yapılan 2 mıll den sonra bugun sabah 1 saat sabah yuruyusude yapıldı:21::KK8: artık sankı 3 mıllde yapabılırmısım gıbı geliyor ama bılemıyorum haftanın 3 gunu donusumlu yapmayı pılanlıyorum inşallah bugun gıne eksı gordum çokk mutlu oldum :KK76::KK8::21: inşallah böyle böyle gidecek bu kilolar:KK16:

Gunaydin canim tebrik ederim. Bir kez dene 3 mili renkli miller kisa kisa zaten zorlabirsan birakirsin ama bence artik kondisyonun super oldu.

Merhabalar :) Karatay beslenme düzenine geçmiş bulunuyorum tabi tam uygulamıyorum ama işte 2 öğün mantığı ve acıktıkça ye mantığı çok doğru geliyor bana.

2,5 ay oldu ve ben 7 kg verdim 60 kg'ım daha fazla verirdim haftasonları dikkat etseydim. keşke etseymişim dışarıda yürüyüşü sevmeyen biri olarak leslie benim kurtarıcım oldu ama bu ara çok sıkıldım o yüzden 1 saat dışarıda yürüyeyim diyorum bir süre.

gunaydin herkeseee...

3 millik bisiler yapmayi planliyorum bugun. tavsiyesi olan??? :))

günaydın

azminize hayranim.. kesinlikle inaniyorum size bu duzeni hic birakmadan istediginiz kiloaya kavusacaksiniz..

X