Sağlıklı ve Fit Bir Beden İçin Spor (Leslie ve açık havada yürüyüş)

Günaydın arkadaşlar, bol sporlu, enerjik bir hafta diliyorum hepimize:KK16: Ben sizlerden aldığım hevesle cumartesi sabah Tibet'e başladım, dün ve bu sabah ta yaptım:KK16: Hafif te olsa herhangi bir sporu, hareketi düzenli yapmak çok keyif veriyor, 10 tekrarla devam ediyorum, hatta dün acaba daha az sayıdan mı başlasaydım diye düşündüm ama 10 iyi karar olmuş dedim sonra. Karın kaslarımda bir ağrı var ama tatlı ağrı:KK1:
Leslie ile hiç buluşamadım haftasonu. Kendimi ev işlerine verdim, aralarda da koltuğa yayılıp film izledim. Evde 4 tane tavan vantilatörü var, onları sildim, epey uğraştırdılar beni, klimanın filtrelerini yıkadım, taktım falan, bir de daha kışlıkları tam kaldıramamıştım onlarla uğraştım. Haftasonu külkedisi gibiydim yani. Bu hafta işyerinde de yoğunluk var ama ara ara hareket edeceğim.
Bu arada haftasonu dahil, her koşulda düzenli olarak spor yapan tüm arkadaşları kutluyorum, sayenizde ben de düzene gireceğim bu gidişle:KK16:

Tibetlerimi ve pilates karin hareketlerimi yaptim. Gecen yaz da leslieye vaktim olmayinca sabahlari kisa kisa birseyler yapip en azindan kilo almamayi basarmistim. Bu yaz da ayni seyi yapacagim sanirim.

Tebrik ederim Derya, maşallah her koşulda mutlaka spor yapıyorsun ve gördüğüm kadarıyla beslenme düzenini de oturtmuşsun:KK9: Takipteyim:KK34:

bugünkü raporum 5 mega miles yaptım :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:tibet dedğinize bende başlayamadım ne kadar sürüyor pozitif enerjimidir nedir?

bugünkü raporum 5 mega miles yaptım :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:tibet dedğinize bende başlayamadım ne kadar sürüyor pozitif enerjimidir nedir?

Tebrik ederim, sabah sabah 5 mil:KK42: Tibet bir çeşit yoga aslında, bendeki etkisi son derece olumlu, tavsiye ederim. Sabah aç karnına yapıyorum ben, hareketleri yaparken nefes alışverişine de dikkat ederseniz ve hareketleri fazla zorlamadan yaparsanız faydasını görürsünüz bence. Güne daha enerjik başlamayı sağlıyor diyeceğim ama sabah 5 mil yapmış biri için pek enerji ihtiyacı yok gibi:KK1:

Tebrik ederim, sabah sabah 5 mil:KK42: Tibet bir çeşit yoga aslında, bendeki etkisi son derece olumlu, tavsiye ederim. Sabah aç karnına yapıyorum ben, hareketleri yaparken nefes alışverişine de dikkat ederseniz ve hareketleri fazla zorlamadan yaparsanız faydasını görürsünüz bence. Güne daha enerjik başlamayı sağlıyor diyeceğim ama sabah 5 mil yapmış biri için pek enerji ihtiyacı yok gibi:KK1:

çok teşekkür ederim canım 1,5 yıldır leslie yapıyorum ondandır .::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52: Tibetleri denemek lazım aslında oldukça faydalı gibi görünüyor ilk sayfasına baktığımda video paylaşımı görememiştim videosu varmı canım

çok teşekkür ederim canım 1,5 yıldır leslie yapıyorum ondandır .::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52: Tibetleri denemek lazım aslında oldukça faydalı gibi görünüyor ilk sayfasına baktığımda video paylaşımı görememiştim videosu varmı canım

Tibet nedir???

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tebrik ederim Derya, maşallah her koşulda mutlaka spor yapıyorsun ve gördüğüm kadarıyla beslenme düzenini de oturtmuşsun:KK9: Takipteyim:KK34:
Yüzde seksen yüzde yirmi mantigini uyguluyorum canim. Yüzde seksen saglikli yasamaya calisirken kendime bir de yüzde yirmilik hasarilik payi birakiyorum. Ben de bu kadar disiplinli oldugum icin kendimle gurur duyuyorum cünkü 1,5 yil öncesine kadar bu istikrarim yoktu. Hareket etmeyi severdim ama düzenim yoktu. Siz calisanlar icin daha zor tabii ben en yasliniz olarak kendimi emekliye ayirdim su aralar tadini cikariyorum. Cocuklardan kalan zamanda tabii ki...

Rosecim Tibet basligini incelemeni öneririm ben de bastan sona okudum öyle karar verdim. Görsel ve metin olarak her bilgiyi bulacaksin orda canim. Siddetle tavsiye ederim baslamani.

Ben de haftaya 3 mile ile basladim. Dunku 5 mileden sonra nasi basladi nasil bitti anlamadim :)) ustune biraz da mekik cektim. Bu hafta saatbasi mekik olayini oturtamadim daha mutlaka birseyler cikti ufakliklq basbasa olunca :))

iPhone 'den gönderildi

Sabah ki slim in 6 starta ek olarak dışarıda 1 saat yürüyüş yaptım

merhaba umarım hepınız ıyısınızdır maşallah çok güzel sporlar yapılıyor :nazar:ben sabh 40 dk dısarda yurudum bıraz öncede 2 mill leslıe yaptım:KK9: :KK9:cumartesıden ıtıbaren artık dışarda düzenlı yuruyemıycem bende sabah 3 mill akşam 3 mill yaparım dıye duşundum ama su yağın kasa dönüşme olayı kafamı karıstırıyo acaba dıyorum sadeceh sabah yapıp yavaş yavaş mı arttırsam :26:bılemedım sızce ne yapmalıyım çünkü benim ilk hedefim kilo vermek bıde ender saracın hareketlerını yapan oldumu aranızda :26:

Merhaba biz komşumla başlıyoruz spora ikimizinde çocuğu küçük evde yapabileceğimiz en güzel spor ama hangi videodan başlayalım bilemedin önerilerinizi bekliyorum yardımlar için teşkler

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

merhaba umarım hepınız ıyısınızdır maşallah çok güzel sporlar yapılıyor :nazar:ben sabh 40 dk dısarda yurudum bıraz öncede 2 mill leslıe yaptım:KK9: :KK9:cumartesıden ıtıbaren artık dışarda düzenlı yuruyemıycem bende sabah 3 mill akşam 3 mill yaparım dıye duşundum ama su yağın kasa dönüşme olayı kafamı karıstırıyo acaba dıyorum sadeceh sabah yapıp yavaş yavaş mı arttırsam :26:bılemedım sızce ne yapmalıyım çünkü benim ilk hedefim kilo vermek bıde ender saracın hareketlerını yapan oldumu aranızda :26:

canım rahat ol yağlar öyle hemen kasa dönüşmez önce onların erimesi lazım kas olayı o kadar kolay değil sen kendine göre vücuduna göre yap canım

Merhaba biz komşumla başlıyoruz spora ikimizinde çocuğu küçük evde yapabileceğimiz en güzel spor ama hangi videodan başlayalım bilemedin önerilerinizi bekliyorum yardımlar için teşkler

leslienin kısa videoları ile başlayın 1,2 mil diye zamanla artırırsınız kendinize göre

Canim leslieye korkmadan devam edebilirsin sana cok guzel kilo verdirecek oyle kas yaptirici bir program degil.

Hangi video peki Google yazında birsürü çıkıyor

Herhangi bir videosu olabilir yoruldugunz yerde birakip esneme hareketlerini yaparsiniz sondaki.

X