Sağlıklı ve Fit Bir Beden İçin Spor (Leslie ve açık havada yürüyüş)

Çok teşekkür ederim. Topuk dikeni benim de aklıma geldi. Baktım netten pek benzemiyor belirtileri. Babamda var. Aynı yer değil ağrıyan. Bir kaç gün daha geçmezse doktora gideceğim artık.

Selam kızlar
Derya'nın yokluğunda forum pek bi sessiz kalmış..Neredesiniz neler yapıyorsunuz..Ben bir kaç gündür cassey hoo ile pilates yapıyorum

merhabalar kızlar casey hoyu bende barreenin yanına yapıyorum sevdim ,ağustosda kendime yeni bir program yapıp başlayacağım

cassey hooo ile çalışırken bayağı zorlanıyorum çalıştırdığı heryer yanıyor resmen.. Ağustos takvimi çıkarsa yapmayı düşünüyorum

merhabalar kızlar casey hoyu bende barreenin yanına yapıyorum sevdim ,ağustosda kendime yeni bir program yapıp başlayacağım

merhaba kızlar bende başlayacağım leslie'ye . Şimdi en başta hangisinden başlamam gerekiyor bi sırası var mı 1 mil 2 mil 3 mil gibi :)

merhaba kızlar bende başlayacağım leslie'ye . Şimdi en başta hangisinden başlamam gerekiyor bi sırası var mı 1 mil 2 mil 3 mil gibi :)
Kondisyon durumuna bagli canim deneye deneye bulursun 1 mil yap hafif gelirse 1 tane daha yap...

merhaba arkadaşlar 1,5 ay önce leslie ile 3 mile başladım yediklerime de dikkat ederek haftanın en az 5-6 gün 3 milin farklı videoları ve radio remix ,30 days burn yapıyorum. 1,5 ayda sadece 2 kilo verebildim, hafta sonu 2 gün ara verdim özellikle, bugün tekrar başlayacağim 4 fast mile düşünüyorum ayrıca geçenlerde call yapmayı denedim ama pek yapabildiğimi söyleyemem özellikle kalça hareketlerini yapamadım. Derya Hanım nerelerdesiniz siz olmayınca motivasyonum düşüyor forum çok sessiz..

Misafirleri var canım.. derya1970 instagramdan ya da blog unu takip edebilirsin.. Ablam yardımcı olurda, kendi motivasyonunu kendin sağlaman lazım. Spor aşkından bir tutam kapman lazım.. İnstagramın varsa orada diyetle spoırla fitness ile olan başlıkları arattır, insanlardaki azmi değişimi gör. Sonrada motivasyona gelll :):)

Bugün gezmeye gidecem sporumu erken yaptım..
Total Body Workout -pop pilates
Beginners Abs & Butt Workout...

Herkese merhabalar :) Diyetimin 3. haftasındayım yaklaşık 5.5 kilo kadar verdim ama şu sıralar vücudum savunmaya geçti gram bile veremiyorum Şu an 89.6 civarlarında olmam lazım emin değilim tartılma günüm cuma :) Yaklaşık 1 haftadır da tavsiye üzerine Leslie videolarına başladım. Yürüyüş haricinde spor geçmişim yoktu.1 saat bile belli bir tempoda yürürüm ama birden Leslie walk at home 3 miles videosunu bitiremedim 30. dakikada kapatmak zorunda kaldım 4-5 günden sonra 3 milin de sonunu görüyorum :) Şimdilik işe yarayıp yaramadığını bilmiyorum anlamadım henüz yolun başındayım çünkü.Sizce işe yarar mı ? Ya da önerileriniz var mı ? :)

yahu terlemen onu da geçtim kondisyonunu 30 dktan 45 dk ya çıkarman yetmiyor mu işe yaradığının göstermek için? Kişisel olarak algılama, bu forumdaki insanların bu düşünceleri çok yanlış ve insanı çileden çıkartıyor. Kalbin eskisinden daha güclü atıyor, dolaşımın daha hızlı, metabolizman ateşlendi, kanındaki yağ oranın azalıyor varsa kolestrolun azalıyor ve daha niceleri. sence hiç spor işe yaramaz mı? :) Basit mantık var ya kiloları 1 gecede almadım ki 1 gecede vereyim. Öyle düşün.. İşe yarayacak sadece sabır ve istikrar lazım.. Kolay gelsin tatlım.

forum deryasız çok sakinleşti tabi bizde uğramaz olduk neyse artık aktif olarak spora başladım kendime program yapıp pazartesi full başlamış oldum gerçi barre cardio lower body ve casey hoo plates yapıyordum ama ilk defa ramazanda ve şuana kadar kilo almadan atlattım buda benim için güzel haber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…