- 16 Eylül 2009
- 14.383
- 24.221
Çok teşekkür ederim. Topuk dikeni benim de aklıma geldi. Baktım netten pek benzemiyor belirtileri. Babamda var. Aynı yer değil ağrıyan. Bir kaç gün daha geçmezse doktora gideceğim artık.Geçmiş olsun..Emin değilim fakat aklıma ilk gelen topuk dikeni oldu. Bir yakınımın başına gelmişti..O da yere basınca ağrıdığını söylüyordu doktor özel terlik mi? ne vermişti iyileşsin diye..
merhabalar kızlar casey hoyu bende barreenin yanına yapıyorum sevdim ,ağustosda kendime yeni bir program yapıp başlayacağım
Kondisyon durumuna bagli canim deneye deneye bulursun 1 mil yap hafif gelirse 1 tane daha yap...merhaba kızlar bende başlayacağım leslie'ye . Şimdi en başta hangisinden başlamam gerekiyor bi sırası var mı 1 mil 2 mil 3 mil gibi :)
anladım canım sağol ben 3 mil ile başlasammı diyodum :) 1 mil de bi başlıyayım bakalım.Kondisyon durumuna bagli canim deneye deneye bulursun 1 mil yap hafif gelirse 1 tane daha yap...
merhaba arkadaşlar 1,5 ay önce leslie ile 3 mile başladım yediklerime de dikkat ederek haftanın en az 5-6 gün 3 milin farklı videoları ve radio remix ,30 days burn yapıyorum. 1,5 ayda sadece 2 kilo verebildim, hafta sonu 2 gün ara verdim özellikle, bugün tekrar başlayacağim 4 fast mile düşünüyorum ayrıca geçenlerde call yapmayı denedim ama pek yapabildiğimi söyleyemem özellikle kalça hareketlerini yapamadım. Derya Hanım nerelerdesiniz siz olmayınca motivasyonum düşüyor forum çok sessiz..
Herkese merhabalar :) Diyetimin 3. haftasındayım yaklaşık 5.5 kilo kadar verdim ama şu sıralar vücudum savunmaya geçti gram bile veremiyorumŞu an 89.6 civarlarında olmam lazım emin değilim tartılma günüm cuma :) Yaklaşık 1 haftadır da tavsiye üzerine Leslie videolarına başladım. Yürüyüş haricinde spor geçmişim yoktu.1 saat bile belli bir tempoda yürürüm ama birden Leslie walk at home 3 miles videosunu bitiremedim 30. dakikada kapatmak zorunda kaldım 4-5 günden sonra 3 milin de sonunu görüyorum :) Şimdilik işe yarayıp yaramadığını bilmiyorum anlamadım henüz yolun başındayım çünkü.Sizce işe yarar mı ? Ya da önerileriniz var mı ? :)