Misafirleri var canım..derya1970 instagramdan ya da blog unu takip edebilirsin.. Ablam yardımcı olurda, kendi motivasyonunu kendin sağlaman lazım. Spor aşkından bir tutam kapman lazım.. İnstagramın varsa orada diyetle spoırla fitness ile olan başlıkları arattır, insanlardaki azmi değişimi gör. Sonrada motivasyona gelll :):)
yahu terlemen onu da geçtim kondisyonunu 30 dktan 45 dk ya çıkarman yetmiyor mu işe yaradığının göstermek için? Kişisel olarak algılama, bu forumdaki insanların bu düşünceleri çok yanlış ve insanı çileden çıkartıyor. Kalbin eskisinden daha güclü atıyor, dolaşımın daha hızlı, metabolizman ateşlendi, kanındaki yağ oranın azalıyor varsa kolestrolun azalıyor ve daha niceleri. sence hiç spor işe yaramaz mı? :) Basit mantık var ya kiloları 1 gecede almadım ki 1 gecede vereyim. Öyle düşün.. İşe yarayacak sadece sabır ve istikrar lazım.. Kolay gelsin tatlım.
Canim leslie genel olarak vücuttaki yagi yakmaya yarar ancak bunu yaparken tüm vücut da calisir. Bacaklar karin kollar hatta gogüsler bile. Ama uzum zaman yapip kilolari verince biraz daha fazlasi gerekecek.Tabi ki evde oturmaktansa 45 dk. videolarla sürekli hareket halinde bulunmak işe yarar.Orası zaten kesin.Ona bir lafım yok.Zaten diyetteyim hiç spor yapmasam bile zor da olsa yavaş yavaş kilo verilir zaten.Benim sorum bölgesel zayıflamaya vs. de yarayıp yaramadığını öğrenmekti.Ya da Leslie'nin bir çok videosu var ben ilk bulduğumla başladım o yüzden yaptığım videonun adını da yazdım ama doğru videodan mı başladım acaba ya da başka önereceğiniz bir video var mı daha etkili olan vb. için sormuştum.1 hafta önce Leslie videolarını hiç bilmiyordum bile.Yeni keşfettiğim bir şey.Burada da başlığını görünce daha önceden deneyen, deneyip faydasını görmüş insanlardan fikir almaktı amacım.
Sağolun teşekkürler bu arada :)
Canim leslie genel olarak vücuttaki yagi yakmaya yarar ancak bunu yaparken tüm vücut da calisir. Bacaklar karin kollar hatta gogüsler bile. Ama uzum zaman yapip kilolari verince biraz daha fazlasi gerekecek.
danurcum sanırım bizden başka kimse spor yapmıyor.Fit olmak istyeenleri aramıza bekliyoruz bayanlar haydi sporabeginners abs &butt workout
abs on fire
relax with me stretch
50 squat
tabiki alırız aramıza hoşgeldin leslie ile güzel kilo verirsin azimle devam ettiğin sürece tabi istikrar çok önemliMerhabalar beni de aranıza alın lütfen :)
Yaklaşık 1 yıldır Leslie ile yürüyorum ancak bu ramazan ayında bırakmıştım takatim kalmıyordu. Pazartesi tekrardan başladım. Daha önce yaparken ekmek ve şekeri kesmemiştim sonuç alıyordum özellikle kalça bölgesinden ama bu sonuçlar beni tatmin etmiyordu şimdi ise durum farklı 2,5 aydır şeker 2 haftadır da ekmek yemiyorum. Böyle olunca kilolar ödemler hızla gidiyor. :) şimdi Leslie ile daha hızlı vereceğimi düşünüyorum.