Sağlıklı ve Fit Bir Beden İçin Spor (Leslie ve açık havada yürüyüş)

Sabah Ebru şallının selülit savar kürünü yaptım 21 gün boyunca devam edicem inşallah ardından 250 sopa 250 yan hareket yaptım az öncede 30 dakka leslie yaptım yatmaya yakın streç yapıcam bugünluk sporları azalttım

Bugün misafirim var. Spor yapamadım. Dün yaptığım bacak ve kalça videolarından sonra müthiş ağrıyor heryerim şu anda.

Ben de iki gün arka arkaya üst vücut ve alt vücut calistim. Yarin ilk misafirim geliyor. Buraya ilk kez geldigi icin bol bol yürürüz gezerken.
Kizlar komik bir durum var son zamanlarda o kadar az karin calismasi yaptim hep üst ve alt vücuda yöneldim ama unuttugum karincigim da erimeye ve sikilasmaya basladi. Biraz rahat mi birakmali ne ?

Selam hanimlar ne kadar yazmaya vaktim olmasada birakmadim ama leslienin 1 millik olani yapabildim isinmak icin.arkasindanda bacak barre yaptim.misafirlerim gelicek temizlik falan yapinca milleri dusurmek zorunda kaldim.size bir sorum var geceleri ins vaktim olursa bacak barresi yapmak istiyorum isinmadan direk barre yapsam olurmu gece odamda yapabilcem ancak size sormak istedim şimdiden teşekkürler

Bazi videolarda isinma oluyor zaten tamamen isinmadan yaparsan sakatlik olabilir. Birkac dk yerinde yuru ya da kos. Esnemeyi asla ihmal etme.

Ne güzel işte sıkılaşmaya başlamış bende 1 gün arayla haftada 3 gün yapıyorum bende bütün hafta aralıksız alt ve üst çalışıyorum bayrama kadar bayramda zaten üç gün ara olacak birde pazar günleri dinlendiriyorum .Bende birşey farkettim karın bölgemden terlemem normalde ne zaman karın çalışsam orasıda terliyor bakalım sezeryan göbekleri düzelecek mi?

Büyük kas gruplarını çalışıyoruz, o yüzden. Karın çalışmayın büyük kas gruplarını çalışın diyorlarya, ben dayanamadım yine ekledim, plank, barfiks karın, mekik tekeri ayrı günlere.

Hepinize hayirli kandiller dilerim kizlar.

Bende aranıza katilmak istiyorum bir aydır evde yürüyüş yapıyorum yediklerime dikkat ediyorum 4 kilo verdim aynı zamanda 2 buçuk aylık bebeğim var emziriyorum .
ben haftada 5 gün yapıyorum bazen üç mill bazende 4 mill ama geceleri yapıyorum Streç Film sarıyorum vuvuduma

Tsbii canim hosgeldin. Strec film tavsiye etmem terlemek su kaybettirir geri alirsin. Sadece leslie bile sana verdirir.

Deryacım iç bacak için yapılabilecek video biliyor musun hiç.
İç bacaklarım kötü durumda. Toparlanmıyor.
Bundan sonra lesliyi günde 1-2 mil ile sınırlayıp kalça, karın, bacak, kol hareketlerine geçeyim diyorum. Sence iç bacaklarım nasıl. Benim Fotoyu hatırlıyor musun.

Gecen ay blogumda bacak konusunu ele aldim ve ic bacak icin de bilgiler ekledim. Bacaklar kategorisinde bulabilirsin canim. Orada ele aldigim konulardan burada bahsetmeyecegim.

Arkadaslar ben hergun Leslie Sansone 3 miles baslayacagim bi kac gun sonra, gogus icin olan topicteki videolari haftada 3 gun yapsam olurmu, gogusler kuculmesin diye ?

Gecen ay blogumda bacak konusunu ele aldim ve ic bacak icin de bilgiler ekledim. Bacaklar kategorisinde bulabilirsin canim. Orada ele aldigim konulardan burada bahsetmeyecegim.
Teşekkür ederim canım.
Bacak videolarını indirdim. iç bacak için özellikle tavsiye edebileceğin bir video var mı acaba diye düşündüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…