Olur canim.
Evet benim de yaptigim iki barre videosu var hep bahsrdiyorum cok etkili onlarTeşekkür ederim canım.
Bacak videolarını indirdim. iç bacak için özellikle tavsiye edebileceğin bir video var mı acaba diye düşündüm.
Goguslere yonelikse yapabilirsin. Bu ayin konusu da goguslerdi onemli hareketleri ekledim.Tamam
Sizin burda ve blogunuzda paylastiginiz videoalari yapicam. Her seferinde farkli video yapabilirim dimi
Calidilmaz canim. Birer gün arayla ancak.Haftanın 6 günü bacak ve kalça calisilir mi derya abla
Mutlu bayramlar.Hepinize mutlu huzurlu bir bayram dilerim kizlar...
Iyi olur sikilasmaya katkisi olur.Mutlu bayramlar arkadaşlar uzun zamandır topigi takip ediyorum buraya yazmak için üye oldum Leslie 3 mil yapıyorum yaklaşık 15 gündür iftardan sonra callen da eklesem nasıl olur
Mekik cok da gerekli degil canim. Yag yakmak daha önemli.Teşekkür ederim derya hanım diğer konularınızın da çook yardımı oldu bunun için ayrıca teşekkür ederim elma tipli biriyim yürüyüşü de hiç sevmem ama Leslie gerçekten eğlenceli karın bölgesi için mekik çekemiyorum ama umarım leslie yarar